Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Da, ca bine ziceti. Mi-am calculat si eu. Desi initial aveam de gand sa stau pe baricade pana in ultima zi... acum ca au aparut probleme nu stiu cum sa fac sa pushlesc mai mult. Pentru luna decembrie, sper sa ma descurc asa, cu program "de gravide". Din pacate din ianuarie nu o sa mai mearga kiar asa... dar o sa mai am un rest din CO pe 2008, poate mai iau si 5zile de CM. (daca e diagnostic de urgenta da 100% pt 5zile ) si daca se face februarie... intru in prenatal. Ce bine ca mi-ati dat ideea! Nu stiu de ce aveam impresia ca pot sa iau abia din martie, desi stiam "teoria". Uf! Sunt mai linistita acum.

Referitor la hainutze. Cred ca programul de temperatura inalta al masinii de spalat e suficient. Poate spala pana la 95grd. Mie nu mi se pare ca nu limpezeste bine hainele noastre, dar pt bebe voi activa programelul de repetare a limpezirii, tot nu stiam noi la ce-o fi bun ala atunci cand am cumparat masina.

Denisa-Madalina 20+ cu Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

BOGDANA sa va traiasca si sa va bucurati multi, multi ani de el! Pare mult mai maricel voinicelul tau frumos.

Gina 21+ bebe mic e

Poze

AMR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

mersi Ina..e inalt..pentru varsta lui...poate de aia

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rivali spune:

Eu am spalat piticului numai la masina la 70 grade cu detergent de bebelusi fara balsam ( la recomandarea pediatrului). Pentru clatit dateam clatire suplimentara.

Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Pisi, este imposibil sa iti opreasca asa de mult din salariu pt 10 zile de CM. Eu sunt din august in CM si diferenta este de 2 mil. (la un sal de 1600 iau in CM 1400) ti/am dat suma sa poti face referire la sal tau.
In privinta CO voi ce stiti daca sunt in CM pot sa imi iau restul de zile de CO. In prima parte a anului am luat jumatate de CO si mai am jumatate, dar eu sunt de ceva timp in CM. Cica legal cf Codului Muncii nu beneficiezi de CO pentru perioada de CM, dar eu am vb cu gravidutze din spital care lucreaza in administratie ssau institutii de stat si au beneficiat de CO integral. Voi face si eu incercarea la serv sa vad ce iese. Sper sa nu ma puna sa dau banii inapoi pe la anul.

Miha, bravo daca te apuci de cursuri LAMAZE. Cand eram <intreaga> la inceputul sarcinii eram tare dornica de ac cursuri si gasisem in GL unde se fac. Dar acum in starea mea imi e imposibil. Sa/ti fie de folos in perioada nasterii si cea de proaspata mamica.

Joanna, cum merge burtica?

Maria te rog sa imi trimiti parola de la contul comun, ca am inteles ca sunt niste minunatii pe acolo. Multumesc.

Weekend placut si fericire.

23+

Mergi la inceput

petrean, ce inaltime are baietelul tau? Al meu este mai mic decat al tau cu aprox 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaelacg

inapreda, nu mi-am facut analize sa-mi iasa carenta de fe, insa eu acum is gravi pt a 4-a oara si probabil a stiut dr. ce a stiut cand mi-a dat fe, elevit si utrogestan din sapt 5.

mitzica23+ sau

Nu cred ca de-asta. Am avut si eu o tentativa de a deveni pacienta lui si mi-a dat si mie la fel, pe la 16s, si de-aia am si renuntat sa devin de-a lui, ca nu mi-a placut stilul asta a da by default mai multe.

Monik 25+

CASA LU' BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

rivali are 97 cm..si dr asa spune ca e destul de inalt pt varsta lui. Al tau?

Bogdana
24+si + Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

da, este inalt.
al meu are 90 cm si 12,5 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Buna seara fetelor!
Va multumesc mult pentru primirea atat de rapida si calduroasa
aaa si va multumesc si pentru laude, dar nu pot spune ca sunt cine stie ce povestitoare.
Asa cum am vazut ca ati scris si voi, si bebelina mea e mare dansatoare noaptea, din pacate o apuca numai pe la 24.00-01.00 , aseara chiar a avansat un pic si a inceput pe la 03. Am citit undeva ca daca ii spuneti lui bebe o poveste se linisteste, eu am incercat aseara cu o jumate de poveste ca eram moarta de somn si a dat oarecum rezultate, a mai facut 2 tumbe si s-a linistit. Nu stiu daca a fost coincidenta dar merita incercat.

alina am vazut si eu acum ca avem acelasi UM ce sa zic, vedem noi pe ultima suta de metri care din fetite e mai grabita

aaa si daca tot am verificat le rog pe fetele care se ocupa de listuta sa schimbe la mine DPN e 17.04 nu 16 scuze, ma luase valul data trecuta si m-am emotionat.

maine merg la 4D ma intorc cu noutati

pupici tuturor fetelor si sper sa tin pasul cu voi la scris

azi am schimbat si noi semnatura

20 si de maine 20+

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge sufletul

Mergi la inceput