Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 8
mamii spune:
bionda tampoanele de care vorbesc e sunt tampoane de vata imbracate in tifon.Eu am cumparat de la chicco caci nu shtiam cum sunt de la alte firme.Mi-e mi-a curs vreo saptamana 2 parca iar apoi mi-a venit menstruatia.
Berarpiri spune:
bionda si eu zic sa iei absorbante din vata
imbracate in tifon.Sunt mai comode,nu te complici.Eu le-am luat
de la Esselunga,nu sunt scumpe deloc cca. 1,50 euro-14 buc.Mie
dupa nastere mi-a curs cam 2 sapt.
irina f.frumos acolo la voi.Vin si eu in
vizita.Ma primesti?
Ma duc sa ma pregatesc ca mergem sa in piscina.
Un weekend placut!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Raluk31 spune:
Buna,fetele!Eu ma stresez deja cu organizatul bagajelor,sambata viitoare plecam...tiii,numai cata mancare imi trebuie pt piti!Masina e prea mica,imi trebuie cel putin un jeep..
Mamii.."moartea pasiunii".."frichi-frichi"Esti teribila!
Irina,in zona faina stai si tu!La mine e ca-n palma...
Andreea,cum petreci maine?E maine,nu?Iti urez de pe acum multe si de toate,sa nu ratez momentul!
Sa fii sanatoasa si iubita!
Bionda,imi dai fiori cand te "aud" vorbind de nastereNu mai stiu cat timp mi-a curs sange dupa nastere..cred ca vreo 2 saptamani.Si imi simteam abdomenul f sensibil,parca se miscau toate pe acolo.Ar fi buna o centura,macar la inceput.
Georgiana,tu mai ai un picEu,incepand cu a doua jumatate a lui februarie,tot analizam vremea..cand in sfarsit a iesit soarele,mi-am zis ca e timpul
Petro,si la noi se topeste zapaduca..dupa principiul "nici o minune nu tine mai mult de 3 zile"
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
bionda spune:
Multam Abramburicapt link,apare exact lista care mi-au dat-o ei dar nu stiu s_o traduc asta e problema.
UAUUU fetele 2 sapt curge.....lesin...
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
Berarpiri spune:
raluca multumesc!Daca nu ziceai tu,
maine,pana ma sunau ai mei nu stiam ce zi e...fara masina stam
acasa ,asa ca nu chefuim.Cumperi mancarica pt. Anais,
sau o gatesti?Cat faceti pana acolo?Ii place la drum lung
la Anais?Nu ti-ai facut o lista cu ce tre' sa-i duci?Asa nu uiti
nimic...
bionda hai ca mai ai putin,si iti vei tine
puiutul in brate!Curaj!
Sa aveti o duminica placuta!
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra
abramburika spune:
bionda - pune exact lista pe care o ai tu si ti-o traduc eu ... cuvant cu cuvant, fara alte explicatii pretioase din experienta mea
o broscuta mica, mica ...
Irina20 spune:
Neatza!
Berarpiri vino, te astept!Eu primesc.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2
Berarpiri spune:
Am venit,Irina!
Va invit si la !
Macar atat,daca nu chefuiesc.Si ce vreme urata!
Bine ca am vorbit cu sora mea vreo 2 ore pe net,asa mi-am
mai descretit fruntea.
Voi ce faceti azi?
andreea, de ambra
Roxali spune:
La multi ani tuturor Andreelor si Andreilor!Sa va traiasca micuti Ginger si Bidonsky
Noi santem ocupati cu "verificile",dar noroc ca am baiat destept,adik le baga la cutiuta bine (cra,cra...) ca cu pitica slabe sperante de a repeta in liniste
Sant tot mai supara din cauza munci...off taman in prag de sarbatori...multe certuri am avut si cu sotul ...santem fff tensionati
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
Roxali spune:
Fetelor ,Mami si Berarpiri daca intr-adevar nu va puteti acomoda nu mai ramaneti aici...ma gandesc ca cu timpul se va accentua mult mai mult starea voastra
Mami si unde vei sta in Bucuresti?? Nu credeam ca esti Bucuresteanca...poate marcar in Ro ma voi intalni cu cateva "italincele"forumiste
Apropo, fetelor care mai sant salariile medi in Ro??Ce ziceai Mami 600 eurici??
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze