Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Bionda la spital nuti va trebui pansament pt copil,abia cand ajungi acasa iti va trebui ca va trebui sai ingrijesti buricul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

mamii mie miau cerut minim 5 schimburi pt baiat.
A si cine zicea ca nik,nik?Eu seara m-am si a doua zi am intrat in travaliu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

irina superbe pozele ..uff.. cat despre frichi frichi..da chiar intrii in travaliu dar nu se intampla la toata lumea

bionda depinde cate zile stai in spital oricum tu le ai pregatite acasa si daca e ceva cnad vine sotul ti le aduce ..eu am lasat in pachetele cateva dar nu a fost nevoie.Copilul ti-l schimba zilnic.Si bineinteles daca face caca si da pe dinafara..tre sa il schimbi.Poti lua in plus ca nu ti le numara nimeni in bagaj.Bineinteles fiind mai racoare poti lua cu tine si un fes deala de bumbac..manushite ca sa nu se zgarie pe fata..botoshei shosetele.Si cel mai important cumpararai o jucarie de plus de la chicco prenatal deastea facute pentru 0 mesi pe care sa i-o pui alaturi ar fi bine chiarsa dormi tu cu ea cateva zile ianinte ca sa se imprime mirosul tau pe ea.Asa ai putea sa iti adormi copilul punandui jucaria langa el.La teorie sunt buna ..la noi nu a mers...dar sunt multi copii care se invatza asa

m-am lungit

Mergi la inceput

Mamii nu ma refeream ca am intrat in travaliu din cauza asta,am spus pentru ca am citit ca sunt persoane care nu fac si nu stiu de ce,eu am facuto tot timpul

nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

irina depinde de la caz la caz..eu de ex nu aveam chef de ...nebunii in sarcina si nu am avut nici o problema.Sunt femei care au chef si femei care nu au chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Pansament imi trebuie sa infasor vata. Am auzit ca e mai bn cu vata decat cu tampoane(am luat si din astea)pt ca vata ajuta la cicatrizare ceva de genulChiar cate zile curge dupa nastere? Referitor la sex din partea mea no problem dar el se simte oarecum jenat eeeee mai prestam si noi dar mai rar.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Apropo de !! Eu inca mai prestez, pt cat nu stiu...dar mai cred ca si cheful vine " manacand" asa ca mai prestez cat mai pot si cat nu am obstacole dureroase ca dupa nastere mai ales cu taietura de rigoare nu stiu cand mai vedem ( sau mai bine zis cand mai vede)!Asadar imi bucur sotul acum ( cu chef sau fara) ca va sta destul saracutu cu buza umflata .

Apropo...trebuia sa plec la munca la 2 dar m-am dat suferinta...e asa bine in pat la caldurica!!!

24+ Daria sau Giulia

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

A!!! si apropo de travaliu si e nevoie de cel putin 4 prestari ca sa miste ceva din loc ....asa am citit!!!

24+Daria sau Giulia

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bionda - te-ai hotarat la ce spital o sa nasti? Daca da, uite-te si www.prenatal.it/libroaperto/corredo.asp" target="_blank">aici la lista pt. spital ... te duci pe regiune, provincie, oras etc. Sunt spitale unde nu se cere nimic pt. copil ... la Mangiagalli (Milano) unde am nascut eu asa a fost ... iar pt. tine, in mare e bine ce ti-a zis mami .. Eventual stampeaza lista de-acolo si arata-i-o medicului tau sa ti-o confirme ... eu asa am facut.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si tampoane au dat ei la spital ... pt. mama. Vata de-aia invelita in pansament. Cele pe care le-am cumparat eu le-am folosit acasa ... Aveau pe hol o masuta cu o cutie mare metalica plina cu tampoane de-astea si fiecare mergea si isi lua cate vroia, cate avea nevoie ...

Nu stiu sa iti zic exact cat timp mi-a curs dupa ... ca erau zile cand curgea mai mult sau mai putin. Eu insa am avut o experienta neplacuta la 2 sapt. de la nastere ... imi curgea cheaguri de sange ... mari si cat o portocala si plus sange ca la robinet ... din cauza asta, anemie, lipsa de fier ... am lesinat si am fost luata cu salvarea la pronto soccorso ... deci pt. mine nasterea a fost floare la ureche, mai rau m-am simtit dupa ... din cauza anemiei si a oboselii.

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput