Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 18
Roxali spune:
Neata!...un ceiut ,o cafeluta sau ceva cald ca e o ceata pe la noi si umezeala
Deocamdata sant in concediu......poate organizati vreo intalnire
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
mamii spune:
neata fetelor
roxali multam de trezire..Te trag de ureci ..nu mi-ai raspuns de unde din buc esti
Abramburik felicitari pentru nepotel...ieri nu mi-am dat seama ca nu te-am felictat.
Raluca..eu am vazut sex in da citi de mai multe ori caci il vedeam cu alex si mai pierdeam din el..
Multtam de raspunsuri fetili...
bionda spune:
Neata!Si eu sunt fan Sex in the Cityil dadeau la prima tv si nu ratam nici un episod mi-e dor de multe seriale care se dau in Ro
Acum beau cafeluta de la voi si imi storc creierii trebuie sa sun la spital si sa dau raspuns daca fac epiduralai-am cerut un sfat lui dl sot si mi-a zis ca e alegerea mea,i-am dat sa citeasca un pliant despre aceasta anestezie si nu i s-a parut nimic riscant dar eu totusi am o temere daca din cauza asta nu o sa pot sa imping si va trebui sa-l scoata cu forcepsul sau mai rau sa-mi faca ceza?!?
Cer scuze nu mai stiu care dintre voi mi-a zis ca a nascut cu epidurala vreau sa stiu ce senzatie ai,esti amortita toata sau nu e chiar asa de naspa?Mami ai fost la medic?
si fetelor pt suport!Cu voi nu ma mai simt asa de singura!
Polia
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
mamii spune:
bionda eu una nu am facut anestezia dar iti recomand sa iti faci analizele pentru epidurala caci nu shti cat de suportabile sau insuportabile vor fi contractiile.Nu iti face griji ca nu vei putea sa impingi caci moashele iti vor baga la final o doza mai mica sau chiar deloc in functie de cum te simti ca sa poti simti cand trebuie sa impingi.Te cred ca iti este teama dar eu zic sa FACI ANALIZELE trebuie sa fii pregatita pentru orice.Amorteala la anestezia epidurala este de la burta in jos pana la picioare.Mai multe cred ca iti pot raspunde fetele care au facut anestezia
Roxali iti arde de intalniri ah?!
Ce faceti de craciun?Ati pergatit un meniu ceva?!De mosh Nicolae??Ce cadouri luati la soti la bbici??
micio spune:
Neata!
Bionda, poti opta pt epidurala si eventual hotarasti pe moment daca vrei sau nu. Eu nu am facut, nu stiu cum este. In legatura cu purtatul bijuteriilor, unul din motive ar putea fi ca sub inele, cercei se aduna multi microbi...
Roxali, am un Kodak obosit de vreo 5 ani, la 3,1 pixels. Intalneala? Unde ca vin sigur, ca m-am acrit de casa
Raluca, ai net la Francia? Lasi pitica cu bunicii si stai la vorba cu noi
Petro, sa va traisca nepotelul.
Ginger00 spune:
Bionda- in nici un fel de interventie cat de usoara ar fi ea nu ai voie cu bijuterii,mai multe nu zic sa nu iti faci probleme.Eu am facut anestezie in coloana pentru cezariana....am tremurat ca varga cand m-au pus sa stau indoita ,ma asteptam la o durere imensa insa nu am simtit decat o intepatura si apoi caldura de la brau in jos si dupa 2 minute n-am mai simtit nimic.
Fetelor,noi suntem din ce in ce mai raciti,nu ne mai trece...mucosi ca vai de noi,tusim si nu reusim sa respiram bine.Am facut aerosol la unul ,la celalalt doar supozitoare ca nu sta la aparat,nurofen si sirop homeopat de tusa si tot nu trece...deja de 4 zile...nu mi-au mancat nimic de ieri ,adik de alaltaieri seara doar putin ceai indulcit...ma tampesc deja ca-s singura si amandoi sunt foarte agitati.Maine merg la pediatra da' nu stiu cum ca sotul e la munca si singura cum sa-i duc pe amandoi????In masina nu stau cuminti iar pe scari nu pot sa-i duc ca nu umbla inca si-s si grei,pe usi nu intru cu caruciorul ca-i dubluVai de viata mea...
Am citit pe un forum italian ca este un sirop Nopron si e contro i risvegli notturni,voi ati auzit de asa ceva?
micio spune:
Ginger, sanatate la puiuti! Nu poti suna dr sa vina sa-i vada acasa? Nu e asa mult daca sunt raciti de 4 zile, uneori tine chiar mai mult de o saptamana tusea. Daca nu au febra nu cred ca le da antibiotice. Cate un la flacai si pt mama brava!
mamii spune:
ginger te admir!Intradevar nu poti chema pediatru acasa??nu iti face griji ca nu mananca dar incearca sa le dai laptele ...
Raluk31 spune:
Buna ,gagici
Noi am fost la dr,are fata 8800 gr si 70 cm si se prezinta bine.
Vorbeam despre film,nu despre serial,a aparut recent..nu mi s-a parut extraordinar,Carrie arata ca moartea-n vacanta.
Pisoi,nu am net..dar o sa pove cu voi in gand
O zi buna si sanatate!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais