Mamici si gravidute de Italia (41)
Raspunsuri - Pagina 17
mamii spune:
mociuciuciu superb ce pot sa zic..super si pozele...de eeduard nu mai vorbesc..
Nu i-am facut analizale..Ar trebui nu?Uf...
Intrebare intrebatoare..pentru analiza la caca si analizele de sange normale tre sa iau trimitere de la pediatru??(pls nu radeti efectiv habar nu am)
micio spune:
multumim de complimente fetele 
Mamii, trebuie trimitere pt analize, cel putin la noi asa e
Berarpiri spune:
mamii si eu stiu ca trebuie trimitere de la pediatru.
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
bionda spune:
Hop si eu
Azi am fost sa fac iar ecografie care din pacate a fost cam scurta deoarece m-a luat lesinul si
.Mi-a zis ca e
si cd se pregatea sa-mi dea mai multe amanunte legate de greutate si alte chestii m-i s-au inchis ochii si am inceput sa pierd firul
si eram atat de curioasa sa aflu detalii dar....![]()
M-a certat ca am pus atatea kg
mi-a zis ca o sami fie greu la nastere din cauza asta
ciudat...nu am auzit pana acum asa ceva
si m-a pus sa dau inelele jos dar problema e ca nu pot am incercat cu sapun si nimic
aaaa...si mi-a mai spus ca o sa m-i le taie cu nu stiu ce ca nu am voie cu bijuterii
dar ce treaba au inelele cu nasterea?
La control dupa cum am banuit nu ma mai cheama ,mi-a zis ca daca nu nasc pana pae 22 ne vedem in ziua resp la spital.
Polia 
bebele meu
http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/
mamii spune:
bionda...kilogramele au legatura cu nashterea...pentru ca oboseshti ma repede!Felicitari pentru baietel![]()
.Ar fi bine totusi sa incerci sa iti scoti inelele..nu neaparat pentru nashtere cat ...pentru ca acum retii apa si te ingrashi si mai rau caci e ultima suta de metrii si s-ar putea sa fie nevoie sa le tai si ar fi pacat zic eu![]()

Multam fetele cred k am sa trec mine pe la pediatru si eventual sa ishi ia sotul liber peste 2 zile sa vina cu mine sa ii fac analize
Raluk31 spune:
Fetele cucuietele,minunati-va,ca am gasit 10 minute sa va mai scriu
E drept,cu un ochi pe voi,cu unul pe piti care da ture in girello si trage de tot ce apuca...
Roxali,ce mi-ar place sa stau cu ea la un dvd
Ultimul film pe care l-am vazut a fost Sex and the city,in vreo 3 reprize..dar nu cu ea![]()
Va doresc o seara placuta!
Raluca
de Anais Iasmina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra
cum a venit pe lume Anais
Roxali spune:
Katia levotuss am folosit si eu ptr baietoi,dar mai bine ma impac cu stodal ca i si homeopatic...la si-a facut efectul mai bine![]()
Abramburika sa-ti traiaesca nepotelul...e in Ro??
Bionda noi am facut biletele cu numele alese...ca erau prea multe,dar in final tot praslea a ales...unul cu facutul si altul cu alesul![]()
Are importanta si greutatea la nastere...cica nu coboara copilul ...cu primul am pus 26
Georgy asteptam poze
Raluk lasa ca are mama o gospodina
...nu prea insist sa stea la televizor,dvd etc si mai ales nu ma copii care sa-mi adoarma la vreo caseta
...eu adormeam si baiatul stingea lumina cand nu mai avea chef, acuma ma scoala ca stie ca ma duc la chitaita![]()
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze
Berarpiri spune:
bionda felicitari pt. baietel!Si pe mine
m-au certat pt. kg,dar nu-i ca am vrut eu.Chiar nu mancam mult deloc,si mancam f. multe fructe.Au dreptate dc,ne cearta pt.
binele nostru...dar ce ar trebui sa facem?Fara sa mananci nu
poti sta...Iti dai seama ca mai e putin?!Am emotii pt. tine..
iti doresc sa ai cat mai scurt travaliu si nastere usoara!
cand implineste sufletelul nostru 2 ani 
poze cu Ambra
;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea
,
de
ambra
,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''
Roxali spune:
Mamii de la pediatra ei trimiterea s daca iti scrie si urgent te vor programa mai repejor
Micio tare frumoase pozele...creste baiatul
... ce aparat ai??
Abramburika sante o fabrica mica 15 pers artigiani,deci slabe sperante sa capete ceva muncitori,adik somajul...prelucram metalele- pulimentatatura(smirgaluit,lustruit etc)...accesoriile metalice ptr genti sau hainute firmate
Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze