Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Pe Mos Craciun il cheama Mociuciuciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

mociuciuciu superb ce pot sa zic..super si pozele...de eeduard nu mai vorbesc..

Nu i-am facut analizale..Ar trebui nu?Uf...
Intrebare intrebatoare..pentru analiza la caca si analizele de sange normale tre sa iau trimitere de la pediatru??(pls nu radeti efectiv habar nu am)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

multumim de complimente fetele

Mamii, trebuie trimitere pt analize, cel putin la noi asa e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

mamii si eu stiu ca trebuie trimitere de la pediatru.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bionda spune:

Hop si eu Azi am fost sa fac iar ecografie care din pacate a fost cam scurta deoarece m-a luat lesinul si .Mi-a zis ca e si cd se pregatea sa-mi dea mai multe amanunte legate de greutate si alte chestii m-i s-au inchis ochii si am inceput sa pierd firul si eram atat de curioasa sa aflu detalii dar....

M-a certat ca am pus atatea kg mi-a zis ca o sami fie greu la nastere din cauza asta ciudat...nu am auzit pana acum asa ceva si m-a pus sa dau inelele jos dar problema e ca nu pot am incercat cu sapun si nimic aaaa...si mi-a mai spus ca o sa m-i le taie cu nu stiu ce ca nu am voie cu bijuterii dar ce treaba au inelele cu nasterea?

La control dupa cum am banuit nu ma mai cheama ,mi-a zis ca daca nu nasc pana pae 22 ne vedem in ziua resp la spital.

Polia

bebele meu

http://s403.photobucket.com/albums/pp115/bionda_photos/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

bionda...kilogramele au legatura cu nashterea...pentru ca oboseshti ma repede!Felicitari pentru baietel.Ar fi bine totusi sa incerci sa iti scoti inelele..nu neaparat pentru nashtere cat ...pentru ca acum retii apa si te ingrashi si mai rau caci e ultima suta de metrii si s-ar putea sa fie nevoie sa le tai si ar fi pacat zic eu

Multam fetele cred k am sa trec mine pe la pediatru si eventual sa ishi ia sotul liber peste 2 zile sa vina cu mine sa ii fac analize

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Fetele cucuietele,minunati-va,ca am gasit 10 minute sa va mai scriuE drept,cu un ochi pe voi,cu unul pe piti care da ture in girello si trage de tot ce apuca...

Roxali,ce mi-ar place sa stau cu ea la un dvdUltimul film pe care l-am vazut a fost Sex and the city,in vreo 3 reprize..dar nu cu ea

Va doresc o seara placuta!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Katia levotuss am folosit si eu ptr baietoi,dar mai bine ma impac cu stodal ca i si homeopatic...la si-a facut efectul mai bine

Abramburika sa-ti traiaesca nepotelul...e in Ro??

Bionda noi am facut biletele cu numele alese...ca erau prea multe,dar in final tot praslea a ales...unul cu facutul si altul cu alesul
Are importanta si greutatea la nastere...cica nu coboara copilul ...cu primul am pus 26

Georgy asteptam poze

Raluk lasa ca are mama o gospodina...nu prea insist sa stea la televizor,dvd etc si mai ales nu ma copii care sa-mi adoarma la vreo caseta...eu adormeam si baiatul stingea lumina cand nu mai avea chef, acuma ma scoala ca stie ca ma duc la chitaita

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

bionda felicitari pt. baietel!Si pe mine
m-au certat pt. kg,dar nu-i ca am vrut eu.Chiar nu mancam mult deloc,si mancam f. multe fructe.Au dreptate dc,ne cearta pt.
binele nostru...dar ce ar trebui sa facem?Fara sa mananci nu
poti sta...Iti dai seama ca mai e putin?!Am emotii pt. tine..
iti doresc sa ai cat mai scurt travaliu si nastere usoara!

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Mamii de la pediatra ei trimiterea s daca iti scrie si urgent te vor programa mai repejor

Micio tare frumoase pozele...creste baiatul... ce aparat ai??

Abramburika sante o fabrica mica 15 pers artigiani,deci slabe sperante sa capete ceva muncitori,adik somajul...prelucram metalele- pulimentatatura(smirgaluit,lustruit etc)...accesoriile metalice ptr genti sau hainute firmate

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput