Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete dragi!

Inca nu am apucat sa recuperez cele 4-5 pag...dupa prima cea cu "atacurile"m-am oprit...

Of, ca nu mai e de munca ptr muncitori...tot speram sa ne trimita ceva macar ptr noi...sant tareeeeee suparici

Berarpiri aspira la greu ca o sai treca mucisori

Raluk toti bebici vor sa fie bagati in seama si nu numai ...praslea al meu ma cere la vizionari de dvd sau sai ti-n de urat la baie ...

Abramburika prefer zapada,decat ploiele de aici...vad ca e o iarna ploioasa rauuuuuu

incerc sa recupeez cand doarme pitica

Ali , Sonia 1 an si Enrico 8 ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

AM o stare asa de ... nu stiu sa explic si nici nu stiu ce vreau ..

Ma pun sa fac de mancare ... mancarica de cartofi cu costita afumata ...

roxali - nici mie nu-mi plac ploile ... prefer zapada, da' mai mult prefer soarele si caldura . In ce domeniu lucrezi? Ce serviciu ai de e asa afectat de criza?

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

ALOOOOOOOOO??? Fetele, pe unde umblati???

dana2, oana (te-au dovedit ingerii?), raluca, mami, danangie????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

neatza si de aici..cu durere de cap..din pacate...

katia pentru tuse eu ii dau lisomucil nu shtiu cat ar trebui sa ii mai dau dar..nu i-a trecut tusea din pacate.Dar cred k e normal pentru vremea asta.. Scz ca nu am raspuns ieri..dar am plecat sa ishi schimbe P. o bluza tocmai la outlet.

Luny cumnata mea a fost in vacanta in sardenya moentan nu am timp sa ma uit la subiectul tau dar am sa ma uit si am as incerc sa iti raspund pe cat shitu.

hmm ce ar trebui sa mai raspund ca nu shtiu ma doare capul ingrozitor..

Alex e putin ciudat nu prea vrea sa manance..traieshte cu putina carne paine/crakersi/grisine/biscuiti...nushu ce sa ii fac..

eu nu am trecupt pe lapte de la centrala din n motive..primul ar fi ca alex nu mananca asa bine si shtiu ca laptele care i-l dau ii asigura minimul de vitamine..Cand se va redresa calumea ..am sa il shcimb..

Alex mi-a furat mausu de la calc si nu il gasesc s iscriu cu miceu de la laptop care este groaznic...

abramburik multa de strigare

Mergi la inceput

Nici noi nu am trecut inca pe lapte normal ... bem ala de la 1 la 3 ani de la Plasmon sau Mellin ... am incercat cu celalalt, da' nu il tolereaza asa bine, nu il mai manca bine ca pe asta si se constipa. Asa ca ... ramanem deocamdata pe asta de bblusi ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

acelashi lapte folosesc si eu latte david..si de la mellin..de la 1 la 3 am incercat si cele de la plasmon cu miere biscuiti cacao ra..hatzi ce mai au in ele dar nu le bea..asa ca am ramas pe lapte simplu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele!Acum vad ca-i pranzul
N-am suflat de la 7 de cand a facut Anais ochi si nici dupa-amiaza nu se arata mai libera..
Si mai am atatea de pregatit
O zi buna!

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Petro, nu m-au dovedit ingerii , n-am prea avut timp de net, duminica am mers sa vedem pestii la acvariu, ieri a fost sotul liber si s-a insurubat pe scaun in fata computerului, deci iaca-ma azi la apel
La acvariu mai fusesem cu un an in urma, acum a fost mult mai interesat de pesti Eduard, vroia sa le dea biscuiti. Este un bazin unde poti sa atingi pisicile de mare, cand am ajuns acolo a vrut sa se descalte : adesso facciamo baie" Am facut cateva www.flickr.com/photos/13596266@N06/sets/72157610642903170/" target="_blank">poze. Era intuneric si nu era voie cu blit.

Mamii, i-ai facut analize? Da-i vitamine eventual daca nu vrea deloc fructe si legume. Lapte bea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

micio frumoase poze!E gagicar Eduard de
pa acum!Figura mai e...cred ca va distrati cu el cate
perle scoate.Ce ai facut pana la urma cu costumasul?

raluca spor la lucru!Cata bataie de cap
cand mergi undeva...fa bagaje,apoi desfa bagaje...si tot asa...
macar merita,ca va petreceti sarbatorile in familie.

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

Berarpiri am comandat pe net un costumas de ingeras, sper sa ajunga pana la serbare. Da radem tare mult de ce spune, mai ales ca unele nu le-a invatat de la noi, de exemplu eram intr-un magazin si tragea de cos pe rotite si cand a venit din fata un tip s-a uitat la el si i-a zis spostati! Cel mai misto e noaptea cand viseaza cate ceva si incepe sa-mi povesteasca diverse, ca manaca albine (din desenele cu pooh), ca il ciupeste un flutere rosu de gat

Mergi la inceput