Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Nelia,cand ies dintisorii,mananca mai cu placere cu lingurita,ca nu-l doare chiar asa..Am inteles ca in unele cazuri,cand incepe sa guste mancarea,nu prea mai accepta laptele.Mai ales in cazul vostru,ca i-ai dat mancare de "oameni mari"Parerea mea,proprie si personala,care sper sa nu te supere ,ci s-o iei ca atare,e ca l-ai zapacit cu gusturile,cu tot felul de alimente,care nu continua o anumita schema.

Anais merge in girello,nu mai are treaba,dar tre sa fie cineva s-o bage in seama in acelasi timp

Georgiana,cand mai vedem poze cu burtica?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

da raluka...
copiii din ziua de astazi cresc dupa grafice,sunt hranitzi dupa schema si colac peste pupaza li sunt alese si nevestele de la 14 ani...nu am nimic contra parerii tale.
-doar ca eu mai bine ascult de nevoile copilului si dupa ceea ce ii este lui drag sa faca sau sa manance.asaa nu inseamna ca ii dau si alcool sau imi inec copilul in dulciuri sau il torturez cu joaca sau ca multe altele.in zilele astea in care totul e scump si neimportant pt mine conteaza ca copilul sa manace si sa se sature.e mai pretentios ca masa..si la sfarsit sa imi dea un suras frumos si ranjit...de asta ma intrebi ce face cris?ca eu sa iti mai povestesc ce ii mai dau de mancare si tu sa razi ca sunt cam ....(aici nu gasesc cuvantul spune-l tu ca eti mai in grafice)
dar eu mananc sanatos fetelor.adica daca fac ciorbica de vita cu legume sa nu ii dau sa manance si lui?dar ce sa ii dau?fa tu o schema ca toate cele care le-am vazut pana acum si am sa iti spun daca mananca.e ca si cum ti-as spune sa ii dai fetei tale..parerea mea proprie...ceva ce ea nu agreaza dar este bun si in grafic.

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Ia uitati c am gasit pe un site pe care-l vizitez eu despre lap te de vaca :

"Le raccomandazioni *ufficiali*, che derivano dall'American Academy of Pediatrics, sono che il latte vaccino venga introdotto dopo l'anno d'età. Questo perché prima di quell'età è facile che il latte vaccino sia responsabile di micro-emorragie intestinali e quindi di anemia. Raccomandazione tuttavia non vuol dire ottemperanza assoluta. A ben leggere fra le righe, questi studi si basavano su reclama - reclama mascata prevalentemente alimentati artificialmente e di seguito con grossi volumi di latte vaccino e, secondo la pratica corrente in USA, con cerali ma non carne fino agli otto mesi (così mi è stato insegnato negli anni '80 quando vivevo lì). Ma mancano studi di reclama - reclama mascata allattati al seno e quindi protetti dall'anemia di cui sopra. Inoltre ci sono studi che mostrano che se allo svezzamento il bambino introduce adeguate quantità di carne/pesce, un'assunzione fino a 500 ml di latte vaccino al giorno non è incompatibile con una crescita adeguata. Condite il tutto con una buona politica di marketing per la vendita dei latti di tipo 2 e il risultato è garantito.

Una volta introdotto il latte vaccino, in quantità crescenti a partire dai 9 mesi, il latte sarà intero. non occorre diluirlo perché a questa età i reni sono in grado di gestirlo (non così a 4 mesi!). Rimane un'area "grigia" fra i 6 e i 9 mesi: se proprio una mamma non ce la fa a tirare con l'allattamento al seno fino ai 9 mesi, allora lo faccio diluire, scegliere fra i biologici ed eventualmente bollire (più che altro per rendere più digeribili le proteine). Questa è un'opzione che offro alle mamme in ambito di relazione professionale diretta, e come tale mi permetto di esulare dalle raccomandazioni."

Eu consider ca aici pediatri consiliaza doar dupa schema...mie mi-au zis : assolutamente niente sale fino a 12 mesi...in Romania mi-a zis pediatrul ca de la 7 luni pot sa-i dau linistita...aici : omogenizzati...acolo: carne de gaina de la piata....
Ce sa mai zicem...noi cred ca ar trebuii sa facem ceea ce simtim si vedem ca e mai bine pentru copii nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mda,era clar..ne-ai cerut parerea,eu mi-am spus-o.Nu afirm ca e cea justa,e doar punctul meu de vedere.Data viitoare o sa ma abtin

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

dar nu tre sa te abtii...spune ce consideri tu ....am auzit pareri pro si contra,sunt inscrisa si pe un site italian,si acolo am gasit si parerea italienilor adevarati get pe get.si sincer nici ei nu pun asa accent pe mancare,ei dau borcanele si basta...si cunosac o fata care copiluul ei de la 4 luni i-a dat lapte vaccino.si i-a placut enorm.de.al meu are 8 luin.acum da-ti cu parerea daca vreti despre lapte...se fierbe.nu?eu sunt mare beutoare de lapte si il beau nefiert.si eu am crescut cu lapte de vaca ca mama muncea in 3 schimburi si am dintii perfecti.nu am lipsa de calciu,primul dinte mi-a cazut pe clasa a 2 a.si nici in sarcina nu am avut probleme cu dintii..
si se spune ca atunci cand esti gravida in primele 4 luni tre sa pui maxim 4 kg.e.eu am pierdut 7.si maxim in sarcina ar fii de 12 kg juma,iar eu am pus 23.deci nici eu nu am fost in grafic...si ceea ce mancam eu asta manaca si el din burta .deci e obisnuit cu mancare de adulti.cu sare sau fara doar no fii saramura

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ginger00 spune:

Eu stiu asa :
Latte intero din magazin nu trebuie fiert ca e deja procesat UHT.
Latte vaccino proaspat din cascine sau de la automat trebuie fiert ca e mult mai gras,mai greu, asa se omoara microbii si,cum era scris mai sus face proteinele sa fie digerate mai usor.

Mergi la inceput

si laptele intero mai trebe lungit1/4?cred ca nu .doar cel de la centrale..k.merci ginger.pup la gemenasi.

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Berarpiri spune:

Multumesc pentru urari!

A venit raceala si la noi.De aseara are sufletelul nostru
nasul infundat,asa ca azi nopate am stat de veghe...Azi o
sa fiu o somnambula.

georgiana odihna placuta!

bionda cum te mai simti?Incepe o noua
saptamana,mai e putin...Sper ca nu esti pe drumuri,
pe vremea asta...

cand implineste sufletelul nostru 2 ani
poze cu Ambra ;www.onetruemedia.com/shared?p=617ac8b91f0a1a8acaba53&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">puterea dragostei
andreea, de ambra

,,In tot raul e umpic de bine,si in tot binele e si umpic de rau.''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciao!!!

Vad ca iar se incing spiritele pe-aici ... na, sa o spun si eu pe-a mea ...

nelia - raluca mi s-a parut destul de diplomata ... si-a spus parerea si atat! Insa tonul tau ... lasa de dorit ... vad ca tu cauti cearta ...

De obicei eu eram aia care spunea lucrurilor pe nume, direct ...

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Ciao gagici
Ralu-din cite vad cu Nelia nu o duci la capat!!!!!
cere sfaturi apoi ataca!!!
deja e a 2 sau a 3 oara ca iti face asa,booooo
Nelia-de ce ceri sfaturi daca nu-ti convine?
doar faci tot cum vrei,nu mi se pare ca Raluca
te intreaba de Cris ce face sau ce maninca sa rida asta e culmea,si fa tu o grila vezi ce-ti iasa (u raspunsurile care le dai)

va pup pe toate si poate mai revin
La multi ani romancutelor
Giulia iar e cu putina raceala,iar tuseste deja m-am urit si mai tirziu sper sa-l gasesc pe pediatru sa o vada sa-mi dea ceva ca deja disper,abia astept sa treaca iarna ca vara e bine mersi
cred ca la vara o inscriu la inot,gradinita unde e ea are si cursuri de inot si ii duc maestrele la cursuri

ticker
deGiulia (20/06/07)

Mergi la inceput