Mamici si gravidute de Italia (41)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Georgi felicitari ptr micuta printesa...ma bucur ca viitorul tatic e multumit

Bionda cat te inteleg cu chilotii, mai ales cas fixata cu lenjeriile

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Ciaoooo!

Intru scurt sa va salut ...

si sa urez la multi ani sfintilor si sfintelor de azi .. La multi ani fericiti, Andreea si Andrei!!!

La noi ploua de rupe ...

Noapte buna, pe maine!!!

o broscuta mica, mica ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

azi dau eu cafelutza.poftim.!sau mai bine o cana de vin fiert si va urez "La muliti ani!" tuturor romanilor de pretutindeni....

va pup.

cris 8 lunitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Neatza,fetele! La multi ani si sa aveti o luna frumoasa!
Ce mai zici,Nelia? Ce mai face Cris?

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

S-a trimis de 2 ori...

Raluca

de Anais Iasmina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51e87b128f6d33e1755853&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">povestea noastra

cum a venit pe lume Anais

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza!

La multi ani!sarbatoritilor de ieri.

Noi acasa cu taticul,ca ninge de rupe.Problema e ca a cam racit sotul si imi e frica sa nu se molipseasca si Fabian.

Berarpiri vino acum ca sunt acasa

pentru toate.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micio spune:

La multi ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

la multi ani romancutzelorrrr si pt ieri la toate andrelele

roxali am vazx d multe ori la niku tau ''din buc in ...'' dar nu m-am prins...deh sunt mai inceata.Eu stau in buc la podu grant.Tu??

Nu mai stiu cine zicea de salarii dar depinde de multe domeniul firma si bulanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgyiuly spune:

Neata si de la mine!!! LA MULTI ANI ROMANIA!!! Si bineinteles LA MULTI ANI si tuturor SF.ANDREI/ANDREEA, etc..
Eu azi dimineata am fost sa mai fac o duzina de analize ....in mana stanga, in cea dreapta...si in deget!!!!Am ajuns acasa foarte ametita si ramolita asa ca abia astept sa ma bag in pat.O fi si vremea asta asa ploioasa si faptul de la la 4.30 n-am mai dormit!!!
Asa ca am trecut in fuga sa va salut!

24 Daria sau Giulia

georgiana

http://s359.photobucket.com/albums/oo40/gogoasha27_2008/georgiana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliaCris spune:

Ralu,referitor la Cris nu prea am ce sa spun

-merge de-a busilea tot cu spatele orice i-as face si explica si arata chiar m-am pus in patru labe sa ii arat dar el radea in hohote...
-are gingiile unflate rau de 1 sapt si tot astept sa se calmeze cu plansul si maraitul
-nu bea aproape nmik cu biberonul ci doar cu lingura desi acum 3 luni era exact invers,cand il vede deja da di maini sa il arunce
-din cauza ca nu prea bea lichide e cam constipat,ii dau laptele doar creme cu cereale sau cu biscuiti sa il bea cu linguritza
-si ma tenteaza tare mult sa il trec pe lapte fresco poate lui nu ii mai place ca oricum l-am schimbat de 3 ori si degeaba,toate sunt la fel
-daca l-as schimba mi-ar face pediatrul numai crize desi de crizele lui nu mai pot eu dormi...
-si nici nu stiu ce fel de lapte fresco sa ii dau ca pe toate scrie fresco ...da de unde sa stiu eu...si daca trebuie fiert...
-noi in ro fierbeam laptele ca cica se distrugeau microbii,aici vad ca e invers,nu se fierbe sa nu i se strice proprietatile
-si cu toate astea ma uit la copil si vad ca se chinuie rau de tot sa bea 100 ml de lapte(aptamil)si eu am gustat toate cele 3 tipuri si mi se par tare urate la gust,mai ales daca nu sunt incalzite bine

DECI..da-ti si voi cu parul sa pricep si eu ce sa fac...dar acum ca m-as cam duce la nani ca sunt treza de la 6.sunt si pe stop.dupa ce am tres si o sperietura ca tot intarzia si ...asa mai dep.

ANAIS ce face?vad ca suntem surori cu privire la girello eu am dat 69 de euro pe el...si il foloseste de la aproape 5 luni.stiu ca tu esti contra lui.asta e...poate de asta e cam lenes si nu gatoneaza ca s-a obisnuit doar sa impinga cu picioarele.a ta a inceput sa adore premergatorul?

in rest fete va pup pe toate azi nu sunt in apele mele!!!
bionda...mai e putin ca prea ne-ai bombardat cu intrebarile tale legate de nastere...scurt si la obiect...:noi am uitat a fost dureros dar trece repede.abea astept sa nasti sa intrii in clubul nedormitelor,ne aranjatelor,nemancatelor dar cu toate astea suntem cele mai implinite femei si persoane.
p.s:a fost sub forma de glumita tot,si nu toate suntem nearanjate,poate numai eu...eu ca o curca plouata,m-a cuprins nostalgia de sarbatori si numic nu imi mai convine..

cris 8 lunitze

Mergi la inceput