Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

slippers- da, imi doresc! dar iti dai seama ca daca va fi tot baiat voi fi soacra cu trei nurori????????????
nu stiu daca mai am puterea s-o mai iau de la capat, mai ales ca sarcinile mele au fost cu rauuuuuu pana la nastere! nadica mi-a fost tare rau.... nasterea propriu-zisa a fost f rapida, dar cele 9 luni au fost horror! si mai e un aspect, casa e prea mica, deci ar tb s-o schimbam, deci si care va sa zica ne tb bani....eeeeeeee mai ar fi si varsta....., deci nu cred ca ma mai bag!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Papanash, o varianta cu jucariile ar fi sa le strangem in data in care se vor da copiilor. Nu-mi dau seama cam ce volum de jucarii s-ar putea strange, dar intr-adevar e o problema cu depozitarea lor. Ai idee cum procedam cu banii pe care-i dam? Ca la mine varianta cu jucariile nu prea sta in picioare din cauza Mirunei. Si-a depasit deja pragul de generozitate pe anul asta. Sanatate tie si apropiatilor tai.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

multumesc de urari, jucariile trebuie sa le sortam pe varste si sa le ambalam,plus ca sunt mamici care trimit din tara sau diaspora....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Gata, am incarcat si niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze cu piticii din weekend , ca parca vad ca nu mai apuc sa le fac poze pana de sarbatori.

Gata, va las ca sunt inca la munca si n-am terminat treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Pinacolada, am un var care atat si-a dorit un baiat incat a "turnat" 4 fete una dupa alta. Dupa a patra s-a oprit, ca i-a fost frica de ce ar putea urma...

Gata, chiar am fugit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Slippers- frumoasa fata!!! si frumos baiat...are niste ochi, va cuceri toate fetele dintr-o privire! haiosi foc!

Mergi la inceput

Slippers, ai 2 copii reusiti,frumosi si dragalasi, felicitari si multi pupici .

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ana - tzuca-i ca frumosi sunt!
papanash - sa treci cu bine peste perioada asta grea.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Roxana, nu l-as cara in brate dar afara se baga in toate baltile si prin toate mizeriile, n-am incotro !

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Vad ca va arde de petreceri. Cred ca e mult mai greu de organizat acum in preajma Craciunului, e aglomeratie si totul mai scump.

Pinacolada, eu sunt din aia de nu au probleme cu dintii. Cand i-am zis aleia ca ultima plomba e de acum 5 ani si restul de 10-15 ani a facut niste ochi mari.

Luy, cred ca ratasem mesajul. Deci Maria e bine si a suportat cu bine vaccinul. Cred ca ti-era mila de ea, nici Bubu nu ia siropuri, nici treaz, d-apoi adormit. Nici nu deschide gura. Va tin pumnii sa fie bine noaptea aceasta, si mai ales linistita.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

Citat:
citat din mesajul lui slippers76

Gata, am incarcat si niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze cu piticii din weekend , ca parca vad ca nu mai apuc sa le fac poze pana de sarbatori.

Gata, va las ca sunt inca la munca si n-am terminat treaba.

niste copii minunati si frumosi frumosi foc ,
ce carlionti are printesa, si ce tare e poza aia unde e catarat pe calculator

pozici

Ebonee (02.10.2007)

Mergi la inceput