Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (234)
Raspunsuri - Pagina 7
Pinacolada spune:
slippers- da, imi doresc! dar iti dai seama ca daca va fi tot baiat voi fi soacra cu trei nurori????????????
nu stiu daca mai am puterea s-o mai iau de la capat, mai ales ca sarcinile mele au fost cu rauuuuuu pana la nastere! nadica mi-a fost tare rau.... nasterea propriu-zisa a fost f rapida, dar cele 9 luni au fost horror! si mai e un aspect, casa e prea mica, deci ar tb s-o schimbam, deci si care va sa zica ne tb bani....eeeeeeee mai ar fi si varsta....., deci nu cred ca ma mai bag!!!!!
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Papanash, o varianta cu jucariile ar fi sa le strangem in data in care se vor da copiilor. Nu-mi dau seama cam ce volum de jucarii s-ar putea strange, dar intr-adevar e o problema cu depozitarea lor. Ai idee cum procedam cu banii pe care-i dam? Ca la mine varianta cu jucariile nu prea sta in picioare din cauza Mirunei. Si-a depasit deja pragul de generozitate pe anul asta. Sanatate tie si apropiatilor tai. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
multumesc de urari, jucariile trebuie sa le sortam pe varste si sa le ambalam,plus ca sunt mamici care trimit din tara sau diaspora....
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
slippers76 spune:
Gata, am incarcat si niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze cu piticii din weekend , ca parca vad ca nu mai apuc sa le fac poze pana de sarbatori.
Gata, va las ca sunt inca la munca si n-am terminat treaba.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Pinacolada, am un var care atat si-a dorit un baiat incat a "turnat" 4 fete una dupa alta. Dupa a patra s-a oprit, ca i-a fost frica de ce ar putea urma...![]()
Gata, chiar am fugit
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
Pinacolada spune:
Slippers- frumoasa fata!!! si frumos baiat...are niste ochi, va cuceri toate fetele dintr-o privire! haiosi foc!
papanash spune:
Slippers, ai 2 copii reusiti,frumosi si dragalasi, felicitari si multi pupici .
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
gabitz78 spune:
ana - tzuca-i ca frumosi sunt!

papanash - sa treci cu bine peste perioada asta grea.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/
papanash spune:
Roxana, nu l-as cara in brate dar afara se baga in toate baltile si prin toate mizeriile, n-am incotro !
Filme Ghighi
Roxana_G spune:
Vad ca va arde de petreceri. Cred ca e mult mai greu de organizat acum in preajma Craciunului, e aglomeratie si totul mai scump.
Pinacolada, eu sunt din aia de nu au probleme cu dintii. Cand i-am zis aleia ca ultima plomba e de acum 5 ani si restul de 10-15 ani a facut niste ochi mari.
Luy, cred ca ratasem mesajul. Deci Maria e bine si a suportat cu bine vaccinul. Cred ca ti-era mila de ea, nici Bubu nu ia siropuri, nici treaz, d-apoi adormit. Nici nu deschide gura. Va tin pumnii sa fie bine noaptea aceasta, si mai ales linistita. 
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui slippers76 Gata, am incarcat si niste www.flickr.com/photos/16792873@N07/" target="_blank">poze cu piticii din weekend , ca parca vad ca nu mai apuc sa le fac poze pana de sarbatori. Gata, va las ca sunt inca la munca si n-am terminat treaba. Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts |
niste copii minunati si frumosi frumosi foc ,
ce carlionti are printesa,

pozici
Ebonee (02.10.2007)