Sotul meu a fost astazi la dentist, medicul i'a facut anestezie, i'a lucrat maseaua. Peste 20 min, cand am ajuns acasa, zice "cred ca m'a piscat cu polizorul, ca am o rana aici" (aici fiind in interiorul buzei de jos). Ei, numai ca de atunci (de pe la ora 2 pm), s'a marit f mult, e cam cat jumatate din buza de jos, marginile f f rosii iar in interior o culoare mai deschisa decat cea normala....
Aveti idee ce poate fi? Sau cu ce poate da? Ca pana ajungem iar la medic...
Dupa cum descrii leziunea e posibil sa fie o afta.Unii pacienti fac afte de genul acesta dupa anestezie sau din cauza ca s-a tras mai tare de buza pentru a putea lucra in regiunea respectiva.Daca problema sotului tau e durerea zonei respective,se poate trata cu un colutoriu ce contine glicerina boraxata si un anestezic local pe care o poate lua de la farmacie fara reteta.Dar trateaza mai mult durerea ca sa poata minca.Leziunea in sine trece de la sine cam dupa o saptamina,pentru ca e de natura virala.Daca discomfortul e prea mare poate sa mearga din nou la dentist care ii poate grabi vindecarea prin cauterizare.