tarky piece of garbage!!!
Ati vazut ultimul scandal cu Traistariu??? Tarky asta dupa ce ca n-are voce DELOC, mai are si tupeu! Ce nu face omu pentru bani!!! Rushine! Mi-a placut de Minodora cand a fost la Acces Direct ii venea sa il omoare pe Tarky ala!!! um comentati???
"sky is the limit!"
Raspunsuri
desprecopii spune:
vai de oribil - am vazut cateva secvente.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Yasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii vai de oribil - am vazut cateva secvente. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Am vezut si eu azi . Oribil!
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
capra cu trei iezi spune:
nu numai ca n-are voce, da-i dus rau cu sorcova saracu'. pacat de traistariu ca la tarat unu ca tarky (cata imaginatie!) in mocirla. parca totusi nu merita asa ceva. e plin soubizu d-alde tarky si naomi! artisti la greu!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
mathilda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria_ene Tarky=Magda Ciumac=sexy braileanca=Andreea Spatar=Simona Senzual Maria |
=adriana bahmuteanu=prodan=toate "asa zisele ziariste, cantarete,mari artisti"
ellinia spune:
Da ce aveti cu Andreea Spatar? Ca nu e ca sexy braileanca sau mai stiu eu care.... mai e si insarcinata acum.
On topic - mi se pare de toata jena povestea asta cu Tarky .... nici nu prea am ce comenta, nu trebuia sa se lase tarat in toata povestea asta.
rory76 spune:
Chiar discutam cu al meu,el zice ca el daca era Traistariu nici nu vorbea cu caricatura aia...ca cine se scuza se acuza...eu zic totusi ca i-as fi rupt capu' aluia, puneam pe unii sa il bata sa ii sune apa-n cap!!! Da' io's mai razboinica de fel...Mi-a placut cum s-a infipt Nikita in tarkynoshenia aia, am zis ca-l inghite! Ala a-nceput sa plnaga...mama, mama, parca il vad pe la otv, daca n-o fi fost deja! Sa se ia de mana cu Ciumeca si cu alea de mai sus de le-nshira mathilda si maria_ene!!! Bleah!
"sky is the limit!"
ad_rianna spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mathilda
=adriana bahmuteanu=prodan=toate "asa zisele ziariste, cantarete,mari artisti" |
asta nu cred ca e egalitate. e .... altceva....dar nu poti pune semn de egalitate intre cimac, tarky, etc si cele 2
didi-anda spune:
azi-noapte la Diaconescu, a recunoscut ca a mintit. el sustine ca cei de la cancan l-au "fortat si amenintat" sa faca ceea ce a facut
o sa vedem urmarile...
MadameBovary spune:
Da, ca l-au platit sa faca diverse chestii, i-au spus cum sa stea in poze, cum se il atinga pe Mihai etc. Am inteles ca i-au promis ca-i dau o casa sau nu stiu ce ii fac... si acum ca s-a hotarat sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat, primeste amenintari cu moartea si sustine ca o masina a fost aproape sa il loveasca pe trecerea de pietoni...
I never fake ... sarcasm