tarky piece of garbage!!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Sincer nu am vazut aseara ce a spus la otv, dar am vazut ieri pe zi, si nu prea mai parea asa sigur pe el. Mai ales ca a sunat si sora lui in direct si l-a facut gunoi, spunandu-i sa il lase pe Mihai in pace... oricum sa se apuce de altceva ca voce nu are ...si cum a spus si Minodora, nu da bine pe sticla...
Era de inteles daca se luat de o vedeta de teapa lui dar de Mihai?!!! Oricum s-a dat singur cu capul de zid, acum o sa il traga Mihai si prin tribunale ca i-a trebuit vedetism...si o sa aiba parte de vedetism.

Unde nu-i cap...vai de picioare...!!!

http://bd.lilypie.com/JP1np2.png

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Vad ca asta a bagat-o rau de tot pe maneca!!! ce dobitok! Nu-mi vine sa cred ca exista asa ceva printre noi!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

bine, ca n-o fi Tarky...clar...dar nici privighetoarea de Traistariu n-are moaca de barbat heterosexual...eu nu cred ca are vreo relatie cu o femeie, bine nici cu Tarky . Sotul lui Rory are dreptate, cine se scuza se acuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Eu stiu ca Mihai are o prietena (sau logodnica) de ceva vreme, a aparut cu ea si pe la diverse emisiuni. Nu toti barbatii care sunt un pic mai efeminati sunt neaparat si gay

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Bine, asta cu nevasta e relativa-adica pot avea un fel de contract de genul: ne afisam impreuna, suntem sot si sotie dar in rest...fiecare cu ale lui. Pe mine una chiar nu ma intereseaza orientarea lui sexuala, ma enerveaza dobitokul ala care a batut campii se pare ...anyway, cert este ca acum Mihai are da suferit ca lumea...stiu ca o chestie de genul asta, negativa, nici nu conteaza daca e adevarata sau nu, sterge ani intregi de lucruri bune pe care le-ai facut si acum va trebui sa munceasca inca 5-10 ani sa reconstruiasca ceea ce s-a daramat! si nu e corect, chiar daca esti gay, lesbiana, de dreapta sau de stanga, gaina, om, iepure sau ce esti...asta e dureros!

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Despre ce discutati?Sau despre cine,mai bine zis?
cine-i taky ,cine-i mihai?
Si ce-au facut?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
www.onetruemedia.com/my_shared?z=30f78e9baad27e25a5c2d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> la joaca si undokai

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

Eu tin minte ca l-am vazut acum ceva vreme pe tarky (cu litera mica ) la povestiri adevarate si cik el se ducea la agatat cu o banana in mana. Si a ochit niste scolarite in parc (aveau ghiozdane in spate), cre ca aveau vreo 12-13 ani si s-a dus sa se bage in seama. Pai sa se hotarasca, ori pedofil ori homosexual!

Oricum e dus cu pluta

http://tt.lilypie.com/o3y9p3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Gabi, ... cred ca e in functie de cine da cei mai multi ani. Maine-poimaine il vedem ca e si lesbiana

I never fake ... sarcasm

Mergi la inceput