Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Irlandeza nici eu nu pot sa vad pozele.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 28.Ma bazez pe voi

Uite aici pozele irlandezei : http://good-times.webshots.com/album/568455833GtKzpi

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LALA spor la cumparaturi!Am reusit sa vad pozele PATRICIEI si e foarte dulce.Iti vine sa ii mananci falcutele si ochisorii albastri.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

RAMONA eu incerc sa pun azi masutele si sper sa ajunga la timp.Da-mi te rog adresa ta pe PM si daca nu e f mare diferenta incerc sa o trimit direct la tine.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Dana ai PM.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataaa,

cine doreste .. eu ofer ..

doc saru-mana mult de tot, i-am trimis tipei pe mail sfaturile tale .. ea are laptic dar iti dai seama ce greu e sa stea toata ziua sa se mulga .. si da, am trecut ca fulgerul prin constanta .. dar o sa venim la botez si cred ca vom sta 2 zile .. daca sunteti si voi available .. o punem de-o intalneala ..

gaby super super iti sta!!

ramo imi pare rau ca razvi are mucisori .. de la vremea asta rece e, pup baiatu si sanatate multa.

marinela tare frumoasa printesa ta!! papa singurica din farfurie?? cum a reactionat la bradut??

lala un ptr tine si zulufatul mic si frumos!!

roxanica mie mi-a venit pachetul de la quelle ... cu tot cu cubul de sortat, cel din lemn pe care il astepti din mai!!! cred ca au uitat de comanda ta ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

ELLENUTA de la noi nu ai primit nimic pt ca deja sunt 10 zile de cand am trimis pachetul si mie mi-au spus ca dureaza o saptamana?

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

ELLENUTA de la noi nu ai primit nimic pt ca deja sunt 10 zile de cand am trimis pachetul si mie mi-au spus ca dureaza o saptamana?

poze albert

exact asta vroiam sa-ti scriu eu acum .. adica pana sa vad mesajul ... nimic pentru moment. nu stiu de ce intarzie atat .. sa ma uit si azi la cutia de scrisori sa vad daca nu am aviz.

danuta, multumim mult, esti o tipa de milioane!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Yiannis Alexandros (adrianka), Mihai Victor (angeliquedeS), Karla (adiagrozav), Lulua (nour) SA CRESTETI MARI SANATOSI SI NOROCOSI !!!

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

CEAU DRAGUTELOR.......
Roxana ce a facut Adela azinoapte ca sorasa a facut exact ca noaptea trecutaimi vine sa i pap bucile si manutele alea doua cu care aplauda toata noaptea si face tai-tai si paaa ca nu mai pot,i veselia intruchipata si daca vede ca nu are companie se pune pe bocitdin senin si iarba verde

Dana si felicitari pt bobocel,deci e bobocel,nu se prea inseala ma doc astia stiu ei ce vaddin prima,sa dea D-zeu sa parcurgi cu bine si ultimul trim de sarcina,abia astept sa traim iara emotiile galeriei ...

....eu in aprilie ma duc sa ma operez fetelor,mai vreau un bebe si cum trebuie facuta intai o operatie ,m-am hotarat,in aprilie o fac ,apoi sa treaca anu si mai astept barza cu zahar in geam,hmmmm cum suna???teoretic ok nu ?dar practic mai vedem....

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Irlandeza am vazut pozicile, (mersi LaLa D), ce frumos e impodobit acolo.E un Mall? Da Patricia ce gusta acolo un mic?Ma topesc dupa ochii ei!

LalaD, ma si duc sa ii iau osciloccinum asta.Da cum trebuie sa i-l dau?

Dana ai inca un PM.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput