Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabrittza

STANCUTZA multumesc de intrebare.inca nu am inceput munca.din ianuarie incep.cel putin asa mi s-a spus.

fetele sefe!de ce sunt 24 voturi pt locul de joaca si 23 de mamici?
ca nu m-am prins

m-am tuuuns....http://community.webshots.com/album/568963470fakksQ

pupici multi

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Imi place foarte mult noua tunsoare.Iti sta mult mai bine si te intinereste iar culoarea mi se pare foarte frumoasa.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

danonique ma bucur ca e bine bebelusul din burtica , sa dea Dumnezeu sa fie asa si dupa nastere.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Multumim mult!Pupici Ioanei!V-am admirat pozele si subscriu la ceea ce ti-au spus deja fetele:ai o fetita tare frumoasa!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

azi a fost zi de alergatura .. am fost la constanta, la niste prieteni care au un bebelus de o saptamana .. Doamne ce mica mi s-a parut .. a nascut-o cu 3000 g si 50 cm .. dar e micaaaaa .. am si uitat fetelor cum e cu bebe asa mic ... acum, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu ceva .. tipa avea sfarcuri ok inainte sa nasca iar acum i s-au scufundat .. trebuie sa se mulga si sa-i dea cu bibe ca bebe nu are de ce sa apuce ... ce sfaturi sa-i dau ..??? eu i-am spus sa-si faca ea masaj si sa traga de ele si sa se mulga cat de mult poate .. si sa incerce sa-l puna pe bb cat mai des la san sa traga de ele ....

voi ce ma sfatuiti??? parca erau niste mameloane din silicon ptr sfarcuri aplatizate?? multumesc in avans!!

asa ... dupa vizita, scurta, normal ca n-am vrut sa stam pe capul lauzei am fost la cherhana si am papat pestuc, chefal la gratarel .. yummyy .. e una in apropiere de olimp, club 23, super se papa acolo .. am bagat si cateva midii pane .. da' nu se pune ...

apoi acasa la bebita mea care nu prea s-a bucurat ca ma vede ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

papa bun

ellenuta, sfaturi de l ao mama cu un sfarc ombilicat:

sa scoata cu pompa sfarcul, muls bland, sa nu faca prea mare depresurizare, ca isi face sfarcul praf.
mai e o varianta, mai nashpa daca ma intrebi pe mine cu o siringa de 20 taiata la capatul unde se pune acul, pus pistonul acolo (invers adica) si sa traga usor-usor
sau intre degete daca poate produce erectia mamelonului, cat d emica

dupa toate manevrele astea pus copilul la san. tin minte ca cand il scote el, trebuia sa ma tin cu mana de perna si sa infrag dorinta de a pleca de acolo (e o durere foarte vie)

exista mameloane de silicon, dar e greu sa nimeresti alea care se potrivesc. nu sunt neaparat bune pentru ombilicat, ci sunt bune dupa ce le trage bebe, daca face ragade. culmea e ca mie imi singerau mai tare in unele tipuri, din fericire am avut vreo 4 modele din care sa aleg.

se desensibilizeaza cu timpul, si ii trebuie rabdare si vointa (risti ca de la durere sa nu mai vrei sa alaptezi, sa il intarci) la mine era mai nasol ca unul era lapte si miere, alalaltu' belit rau de tot, ragade, basicute, ombilicare, sensibil dupa orice alaptat si la orice contact cu material (tricou, orice), ce mai, tot tacamu'

vezi ca mai sunt indicatii la linkurile de la prima pagina despre alaptat (da chiar, fetelor, hai sa facem o colectie de situri interesante ce mai gasim noi si sa punem acolo pt. referinta).

pupici si uite, n-a sa psun nimica ca ai trecut prin constanta ca fulgerul

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

LALA imi cer scuze ca ieri am uitat sa va felicit pt cele 11 luni implinite de Andrei.LA MULTI ANI si de la noi si sa iti bucuri parintii in continuare!ELLENUTASHOSE.Si eu sunt bucuroasa ca puiutul a ramas baietel.IRLANDEZA eu nu reusesc sa vad pozele cu Patricia si mor de ciuda.Chiar imi era dor sa o admir.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Neata!!
Dana, of ni s-au incurcat un pic planuile cu masuta ca voiam sa i-o dau de Mos Nicolae, dar acu asta e, o sa i-o daruim de Craciun.
Oricum multumim ca te ocupi de noi.

Razvi are un inceput de mucisori, adica sunt putini deocamdata dar banuiesc ca vor fi tot mai multi.Deocamdata nu stiu ce sa ii fac, i-am scos azi dimineata cu aspiratorul dar nu au iesit prea multi.
Ce sa ii dau sa nu de-a in raceala mai mult?

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Daca vreti sa il votati pe Razvi pe piciulici e la pg 28.Ma bazez pe voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LALA imi cer scuze ca ieri am uitat sa va felicit pt cele 11 luni implinite de Andrei.LA MULTI ANI si de la noi si sa iti bucuri parintii in continuare!ELLENUTASHOSE.Si eu sunt bucuroasa ca puiutul a ramas baietel.IRLANDEZA eu nu reusesc sa vad pozele cu Patricia si mor de ciuda.Chiar imi era dor sa o admir.

poze albert

Dana multumim si felicitari si tie pentru baietel

Uite aici pozele irlandezei : http://good-times.webshots.com/album/568455833GtKzpi

Pati e o dulceata

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Gabrittza chiar ca iti sta bine cu noua tunsoare.Esti mai fresh.

LalaD, ei vezi ce cadou ti-a facut flacaul?Sa bea el apa chiar de ziua lui.

RAZVANICI LA 10 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Neata!!
Dana, of ni s-au incurcat un pic planuile cu masuta ca voiam sa i-o dau de Mos Nicolae, dar acu asta e, o sa i-o daruim de Craciun.
Oricum multumim ca te ocupi de noi.

Razvi are un inceput de mucisori, adica sunt putini deocamdata dar banuiesc ca vor fi tot mai multi.Deocamdata nu stiu ce sa ii fac, i-am scos azi dimineata cu aspiratorul dar nu au iesit prea multi.
Ce sa ii dau sa nu de-a in raceala mai mult?

RAZVANICI LA 10 LUNI

osciloccocinum

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Irlandeza nici eu nu pot sa vad pozele.

RAZVANICI LA 10 LUNI

Mergi la inceput

Noi plecam la cumparaturi sa plimbam baietii prin magazine ca e liber si Bogdan azi , vorbim mai incolo
O zi buna

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput