Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (151)
Raspunsuri - Pagina 2
Ellenuta spune:
lala hi hi hi .. chiar ca tine la silueta manechinul tau. felicitari pentru apita .. si a mea a inceput sa bea
louiza ce cretofonata e bubulina ta!! super caciulita
gya pupam pe nessa frumoasa!!! ce masinuta sic are ea.
creata pentru tati tau! sa fie sanatos!
dana ma bucur de vestile bune de la eco si pentru ca e
ramo mai mami mai .. ce ai avut cu baiatu .. l-ai infofolit si nu ii placea, nu?? si ce ghete gustoase .. yammy.
doniro vai ce dulce a fost .. bambaj ..
roli sa-ti traiasca finul si sa fie sanatos. crestinare frumoasa!
moni un si o imbratisare de la mine!! hai nu mai fii asa suparata .. cat timp trebuie sa faci tratamentul cu diane?? gandeste-te ca trebuie sa fii sanatoasa pentru clarita .. asta e cel mai important, nu?? hai capul sus si daca te putem ajuta cu ceva, spune-ne, te rugam. uite o
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
gabrittza spune:
vrea daria sa va scrie ceva
nb n7v8x hj vcx
Atat o las ca cine stie ce scrie
danuta ai pm.
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ioanact spune:
danonique ma bucur ca e bine bebelusul din burtica , sa dea Dumnezeu sa fie asa si dupa nastere.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
www.reclama ilegala - conmsidera acesta un avertisment/concurs/participant/Ioana-519.html" target="_blank"> Votati-o pe Ioana, in fiecare zi. Deocamdata se afla pe prima pagina (27 Noiembrie, data inscrierii).
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)
Shose spune:
Happy BDayAndreiash! Sa cresti mare si sanatos...si sa ramai la fel de frumos.
Lala mai e putzin si zicem 'La multi ani!' Am vazut pozici cu sarbatoritu' care a baut apica...cred ca in cinstea frumoasei varste. mult frumosilor.
Am vazut pozici cu Yasmi pufoasa si delicioasa cu caciulitza ei minunata.
Vazut Rzvnici umblaret si infofolit. Asa plangem si noi si la imbracat si apoi...pana iesim afara si dam cu nasu' de 'Laponia'
Gya am vazut'o pe Vanesuca frumusica si la fel de pufosica. fata mare de'acum.
Danonique - mamik pt tine si un burtcii. Abia astept poze. Ma bucur ca a ramas in picioare prezicerea mea.
Moica si cumnata mea a facut tratament cu Diane cativa ani la rand parca. Si s'a dovedit un tratament reusit. curaj...vorba fetelor...si o aspirina poate avea efecte secundare de te ia goaza. sanatate si sa inchei anul la fel de bine cum l'ai inceput - cu Clara alaturi.
Doniro, ce smechera a fost Dariutza. fata!
Stancutza mi'o si imaginez pe frumusica ta cum te tzine de gat la baie. Sper sa nu va chinuie mult ZanaMaselutza si sa avetzi o noapte usoara...nopti si zile usoare in general, nu numai acum
Fetelor la noi nimik nou. Ne'au lasat dintzucii momentan. Cresc cei 2 care sunt la aceeasi dimensiune...nu e unul mai inaltutz ca altul. Cresc amandoi parca sunt gemeni. Si sunt si strambi... .
Va
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Ellenuta spune:
azi a fost zi de alergatura .. am fost la constanta, la niste prieteni care au un bebelus de o saptamana .. Doamne ce mica mi s-a parut .. a nascut-o cu 3000 g si 50 cm .. dar e micaaaaa .. am si uitat fetelor cum e cu bebe asa mic ... acum, daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu ceva .. tipa avea sfarcuri ok inainte sa nasca iar acum i s-au scufundat .. trebuie sa se mulga si sa-i dea cu bibe ca bebe nu are de ce sa apuce ... ce sfaturi sa-i dau ..??? eu i-am spus sa-si faca ea masaj si sa traga de ele si sa se mulga cat de mult poate .. si sa incerce sa-l puna pe bb cat mai des la san sa traga de ele ....
voi ce ma sfatuiti??? parca erau niste mameloane din silicon ptr sfarcuri aplatizate?? multumesc in avans!!
asa ... dupa vizita, scurta, normal ca n-am vrut sa stam pe capul lauzei am fost la cherhana si am papat pestuc, chefal la gratarel .. yummyy .. e una in apropiere de olimp, club 23, super se papa acolo .. am bagat si cateva midii pane .. da' nu se pune ...
apoi acasa la bebita mea care nu prea s-a bucurat ca ma vede ..
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
papa bun
irlandeza spune:
Hello !!!!Avem poze proaspete.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
irlandeza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabrittza m-am tuuuns....http://community.webshots.com/album/568963470fakksQ |
Iti sta f. bine, mai bine decat inainte.
MARINELA
P a t t y - la 10 luni
www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea......
29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos)
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
gabrittza spune:
multumesc mult.
ma simt mai bine acum dupa o asa schimbare...
aveam nevoie de asta.
patty e o scumpa
Citat: | ||
citat din mesajul lui irlandeza
Iti sta f. bine, mai bine decat inainte. MARINELA P a t t y - la 10 luni www.onetruemedia.com/my_shared?z=22fc6e05c1fc9aceaecb65&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Asa a inceput fericirea...... 29 oct. 2008 primul , 01 nov. 2008 al doilea (incisivi central jos) PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008 |
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!
Gabbysi Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
danonique spune:
Buna dimineata!Inca nu mi-am baut cafeaua dar am comandat masuta care nu imi iesea la nr si vine marti.Le voi duce pe toate miercuri cel tarziu la Atlasib si cred ca vor ajunge in maxim 10 zile.Pupici tuturor si o zi buna!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
danonique spune:
STANCUTA.Comportamentul Sofiei e normal pt varsta aceasta.Nu va mai dura mult pana cand isi va da seama ca nu o abandonezi si ca te intorci mereu la ea.Pupici printesei!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 21+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert