Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 7

alexandra_25 spune:
alexandra_25 spune:
 Salut toate fetele dragi mie....nu v-am uitat...ma gandesc mereu la voi dar se pare ca vremurile bune au apus de mult timp....!
Jos palaria pentru voi...cele care reusiti sa mergeti si la munca....sa mai faceti si treburi gospodaresti si sa mai trageti si cate un ochi pe aici...
Eu nu mai fac fata......incep munca la 7:30 si vin acasa la 4.....Mark sta agatat de mine de cand pun picioru in casa si pana il adorm....de multe ori adorm si eu deodata cu el...alteori mai reusesc sa fac cate ceva de ale casei dupa ce adoarme...si mai trece o zi...si vine alta....!
La servici nu am timp nici sa mananc....atatea probleme....si atata rautate si mancarime,oameni care iti studiaza fiecare miscare si te cronometreaza...care abia asteapta sa te prinda cu ceva si sa iti scoata ochii...si eu care trebuie sa ma prefac ca imi sunt atat de dragi... !
!
Toata ziua imi repet ca trebuie sa fiu si eu rea ca daca nu ma inghit astia...de as putea si eu sa fiu altfel!
Despre Mark ce sa va spun.....pe zi ce trece stie mai multe,e dulcic foc,imi lipseste mult.....e tare cuminte si ascultator,doar cand ajung eu acasa isi da in petec...se alinta si el!
Deja s-a obisnuit cu plecarea mea la servici,dimineata ma pupa si imi spune:"ceau mami...dute vici(servici)".
Ii ies maselutele si e mai agitat de vreo 2 saptamani....!
De la servici nu pot intra...desi am net pe calculator,nu am timp,am vazut poze cu voi....unul mai frumos ca si celalalt!
Multumesc pentru urarile facute la cei 2 anisori....si imi cer scuze ca eu nu am reusit sa va felicit atunci cand trebuia!
Va pupic dulce si sa aveti grija de voi!

danita spune:
danita spune:
 va pup si va citesc  . vazut poze faine cu fetite cu fundite si burtok fain de tot !! super !! 
eu am dinti noi , inca nu m-am obisnuit cu ei . 
pup si noapte frumo ! 
D 

carla2005 spune:
carla2005 spune:
 Fetelor, ziceti-mi si mie copii vostri mai tin suzeta?! Ca eu nu stiu ce sa fac cu Alex, e dependenta de ea, la gradi directoarea mi-a zis sa ma gandesc sa i-o scot, dar nu stiu cum sa fac!
Alexandrei acum ii iese si al doilea rand de masele, sunt aproape iesite toate 4, ma gandeam sa astept pana mi s epar iesite maselele de-a binele si apoi sa-i scot suzeta, dar nu stiu cum sa procedez! O fi bine sa o lasam sub brad poate o ia Mosul pentru vreun spiridus de-al lui? sau ii stric bucuria venirii Mosului!?
 Va pup pe toate!
mama din 16 nov 2006
 Draga mea

Dbunny spune:
Dbunny spune:
 aelita...de curiozitate, de cati ani esti aici?
cu cumnata n-am probleme, ea doar mi-a spus ce nu-i place,sau ce-si inchipuie, e fata d'aia tacuta(am mai multe cumnate, de toate felurile ), oricum romaneste vorbesc cu amica mea...de 4 ori pe an, si mai ales in prezenta cumnatei...o singura data pe an cred, la petrecerea lui Dani. in rest nimeni n-are timp de nimic...muncim, fugim, giugiulim, calarim...
), oricum romaneste vorbesc cu amica mea...de 4 ori pe an, si mai ales in prezenta cumnatei...o singura data pe an cred, la petrecerea lui Dani. in rest nimeni n-are timp de nimic...muncim, fugim, giugiulim, calarim...
Alexandra  nu fi rea, nu merita, poze cu Mark nu pui?
 nu fi rea, nu merita, poze cu Mark nu pui?
Carla dani nu mai vrea suzeta de la 13 luni, in schimb cere lapte in zorii zilei...si noua ne iese ultimul rand de masele...sper sa nu se complice ca de-obicei cu flegme...
miro eu ma asteptam la un bortok mai serios, adica mai lat, dar asta e e dragastoasa Kara cu fratioru?
 e dragastoasa Kara cu fratioru?
dolores, mersi de link
dayanara?
Paco schimba tura maine...asa ca nu mai ma trambalez eu la amiaz servici-cresa-soacra-servici...il las pe Dani la cresa si-l scoae Paco la pranz si merg la papa la pranz la soacra. si-apoi petrec dupamiaza impreuna, asa-s de usurataaaaaa, fiindca Dani plangea in ultimu timp cand il lasam cu soacra...asta e, la mine Dani a plans de foarte putine ori cand l-am lasat la cresa, in schimb cu bunica ...
si duminica vine mama la mineeeeeee
Dbunny si  Daniel
 Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mirona spune:
Mirona spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dbunny miro eu ma asteptam la un bortok mai serios, adica mai lat, dar asta e  e dragastoasa Kara cu fratioru? | 
he he he
 - iote ca nu e in fiecare zi la fel de mare burtoku asta. Uite ca sa-ti faci o idee - ai aici si aici cate o poza din saptamana 17 si aici una de azi. Vezi ce mare e diferenta? In ziua in care am facut acele poze chiar aveam un burtok mic mic de tot. De ce? nici eu nu-mi explic.
 - iote ca nu e in fiecare zi la fel de mare burtoku asta. Uite ca sa-ti faci o idee - ai aici si aici cate o poza din saptamana 17 si aici una de azi. Vezi ce mare e diferenta? In ziua in care am facut acele poze chiar aveam un burtok mic mic de tot. De ce? nici eu nu-mi explic.Karina e tare dragastoasa cu burta mea. La mama in burta e bebe - la ea in burta e papa si la tati in burta e bere - asa ca ne complementam zilnic si ne tzucam pe burti.

Carla - la noi au reusit primele cele de la gradi - noi mergeam doar pe somn cu suzi - asta cam de la 1 an si ceva. Mi-au spus la gradi ca acolo au renuntat la ea - asa ca i-am scos-o si noi acasa - a mai plans dupa ea exact 2 nopti siapoi gata. Daca o intrebi unde e suzi a ei - e la elicopter - a venit si i-a luat-o.

Va doresc nervi tari si multa bafta.

danita

Alex

de fapt va pup pe toate in

va iubesc
p.s. si noua ne-a iesit deja o maseluta din cele de dupa 2 ani. Celelalte sunt doar umflate - dar asta una e deja complet afara.

va pupam
Miro
 18+  si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
 18+  si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006 

carla2005 spune:
carla2005 spune:
 Fetelor ni s-a rupt suzeta....in seara asta a adormit fara suzy, s avedem cum se comporta peste noapte...nu am de gand sa mai cumpar alta, sa vedem poate reusim sa scapam de ea!
mama din 16 nov 2006
 Draga mea

Dodo-pui spune:
Dodo-pui spune:
  suntem ok,prin zona mai mult fara pc decat cu...
 suntem ok,prin zona mai mult fara pc decat cu... ,dar fara timp abia reusesc sa va citesc dar de scris un pic mai greu sper sa-mi revin
,dar fara timp abia reusesc sa va citesc dar de scris un pic mai greu sper sa-mi revin

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
 Doamne ajuta!
Doamne ajuta! 

dayanara spune:
dayanara spune:
 fetelor uitati la ce ne "chinuim" eu si leo sa.i facem lui ivan
http://good-times.webshots.com/album/569175566IxlMis
asta e modelul, dar in stilul asta va fi!
vazut pozele , mirona ce burtica frumoasa ai 
dbunny, dani cum e cu afta? l.a mai lasat?
ivan si dayanara

dayanara spune:
dayanara spune:
 mai sunt unele in stilul asta, daca vreti sa va inspirati dar complicate
http://www.vtv.es/images/ambiente19.jpg
ivan si dayanara

danita spune:
danita spune:
 va pupez de la burou ! 
P e ok , sta cu bunicile, face nani pana vin io si apoi ne jucam asa fainnnnn 
D