Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 20
dolores spune:
Sa aveti parte de multa iubire si un ocean de fericire. Toate visele sa vi se implineasca si mult noroc ingerii sa va daruiasca!
di, aseara am cautat filmul ala...sper ca azi sa reusesc sa ma uit.te pup
carla,sunteti mai bine??
noi...suntem mai bine, eu mai sunt putin racita, e a treia saptamana, david e si el mai bine doar ca a cam inceput sa stranute. oricum, ii multumesc lui D-zeu ca e doar o raceala si ca e intreg si sanatos puiul meu de om.....
mayaione, nu stiu sa-ti dau detalii despre antibiotic la inceputul sarcinii. ai dat o cautare p[e net la prospectul medicamentului sa vezi ce zice?? eu sper sa fie bine si sa nu fie probleme de nicio natura.
koko ce mai faci? tot cu jobul ala care nu te lasa sa respiri??
ce face iulia de angi?? fetitza cu coditze :)
miro, dodo, eu una astept sa mai vad poze cu burtoacele.
dayanara...o imbratishare calda
danita,P cel ochios ce face??
ank999,dastefa,violeta,mephala,dbunny,roxana_c,roana si restul fetelor...va imbratisez pe toate....
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
lizzy spune:
dolores, zici de bucket list?
daaa, merita. e o lectie de viata. dar, asa cum spuneam, de vazut cand aveti 2 ore de liniste si singuratate. efectul este garantat. ![]()
ma bucur nespus ca sunteti mai bine. tot asa sa fiti.
eu sunt in a 3-a zi de antibiotic, am cazut la pat, la propriu, de gripa sau ce mama ei o fi. copiii doar tusesc si iau siroape deci n-am ce ma plange din directia asta ![]()
mayaione felicitari pt 2 liniute!
as zice sa faci undeva subiect separat cu intrebarea aceea... imi pare rau ca nu stiu sa te ajut cu un raspuns.
alex, primit pm-ul meu? ![]()
kokorina, ai supravietuit perioadei?
macar e pe bani, da?? 
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
Mirona spune:
buna seara fetele,
am reusit si eu sa pun ceva poze pe net - aveti de aici inainte sa va delectati.
ma bucur mult ca mai scrieti si voi pe aici. ![]()
Diana - am vazut pozele - betoane sunteti - toti 4.
Am sa incerc si eu sa fac rost de film - poate poate se intrevede si pe la noi vre-un soare, doi. Sanatate multa.
Dolores - ma bucur mult ca sunteti mai bine.
ceva poze nu ne pui cu micul pui de om?
mayaione - FELICITARI!!! mami pentru cele doua liniute - eu zic sa nu te impacientezi pana nu vb cu medicul - suna-l - pana mergi la control innebunesti - suna si explica ce ai luat si in ce perioada. Tin pumnii sa fie bine. oare nu Dodo a fost in aceeasi situatie? dar nu mai retin exact ce medicatie luase. Dodooooooo - ma insel eu?
Roana, Carla, Alex - va pupa Miro cu mare drag. puneti si voi ceva poze noi sa ne mai delectam si noi nitel.
Danita - am citit dincolo- sanatate mamei tale. 
mai putin si se face anul de cand am deschis subiectul asta - he he he 30 capitole intr-un an - nu-i rau deloc, nu? Pacat ca unele dintre noi nu mai scriu - pacat.
va pupa Miro pe toate
sanatate tuturor si mai vb.
azi am traseu - tre sa cumpar panza, ata si fermoar - imi construiesc o perna de alaptare/de gravida - si tare sunt curioasa cum o iesi. Mai am de luat si un cadou pentru sambata.....
va pup pe toate 
Dodo-pui spune:
dragelor,
DA eu luasem medicamente din clasa C pentru "lichid in fundul de sa Doglas".Daca ma omorati nu mai stiu cum se numeau
.Dar e ff important si in ce perioada sunt luate.Daca sunt in primele 10-12 zile de sarcina nu-i nici o problema.Dar acum depinde si de ce reactii-posibile- da acest medicament.Nu te impacienta(acum imi convine sa vorbesc
)pana nu vorbesti cu dr.
Noi suntem ok de azi am reinceput recuperarea si iar raman fara timp
.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
adinazot spune:
MIRO,super pozele,Kara e din ce in ce mai frumoasa,feminina,scumpa tare!
MAYAIONE,tin pumnii sa fie totul bine,si va fii!
Va doresc un an nou fericit,fara probleme si cu copii sanatosi!!!
Am si eu cateva poze aici de la Craciun,si aici de la revelion,pe care le-am petrecut acasa in liniste.A fost bine si frumos!
roxana c. spune:
Mayaione, eu am luat Augumentin cand eram insarcinata cu Oana in 8 saptamani,parca, nu mai tin minte( am luat in decembrie si am nascut la 37 sapt fara vreo 2 zile, in 21 iulie). Am facut tratament ptr listerioza, 1 sau 2 pe zi timp de vreo 2 saptamani. Acum Oana e bine, sanatoasa, frumoasa si desteapta
si iti doresc sa fie bine si sa spui si tu la fel peste 11 ani.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
dolores spune:
in primul rand am uitat sa va zic ca m-am tuns scurt scurt...trebuie sa iau pozele de la sora mea cu noua mea freza :))
di...da, de acel film ziceam :))...abia astept sa gasesc un moment de liniste asa cum ziceai...dar mai mult ca sigur ca il voi urmari singura, dar nu-i bai....off gripa asta..m-a tinut si pe mine 3 saptamani....nu mai suportam..luam medicamente la greu inclusiv metode babesti....si nici acum nu mi-a trecut tusea si gatul meu tot ma deranjeaza...dar..mergem inainte
danita, imi pare rau de mami tau ca nu e bine si da ai dreptate in ceea ce priveste nepasarea si indolentza medicilor fatza de noi oamenii....si cu asta am zis tot
pun si poze miro :)
aici si craciunul in carantina :)aici
dolores si
David Cristian -22.11.2006-
"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"
adinazot spune:
DOLORES,frumos tare puiul tau,are trasaturi expresive asa ca si tine,ai o figura minunata!Imi pare rau ca a fost bolnavior,si tu,dar trec toate si va fii bine!!!
aka spune:
la multi ani pentru 2009
maya cand am ramas insarcinata, in perioada conceptiei am avut o infectie urinara si am luat tot nolicin. m-am panicat cand am vazut ca sunt insarcinata dar cand am ajuns la dr. m-a linistit. mi-a spus ca nu are nici o influenta asupra copilului ca e pre mic. multa sanatate si sarcina usoara.
va pup pe toate.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
dolores spune:
multumesc tare mult
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinazot DOLORES,frumos tare puiul tau,are trasaturi expresive asa ca si tine,ai o figura minunata!Imi pare rau ca a fost bolnavior,si tu,dar trec toate si va fii bine!!! Adina si Alessia Maria(30.10.2006) |
dolores si
David Cristian -22.11.2006-"Aminteste-ti sa petreci timp langa persoanele iubite pentru ca nu vor fi langa tine o eternitate"