Regasiri (29)
Raspunsuri - Pagina 19
Mirona spune:
salutare fetele,
am revenit si noi la "mitzishoara" - ca s-o parafrazez pe fii-mea. ![]()
La multi ani! Un 2009 mai bun, un an fericit pe toate planurile si multa multa sanatate.
Multumesc tuturor celor ce mi-au scris, sms, mail sau telefonat - va iubesc pe toate. 

noi am petrecut o vacanta faina la parinti - cel maibine s-a simtit Kara - a fost vedeta peste tot - asa ca toata lumea a giugiulit-o si a pupat-o. Vorba cumnatului meu - ultimul ei moment de glorie - ca de la pastele urmator ... mai vin doi doritori de atentie (al meu si fetita cumnatei mele) deci ii mai cade din coroana Karei.
de maine incercam sa ne revenim la normal - pun eu si ceva poze de prin vacanta si mai citesc si eu din urma ... sa va mai iau si pe voi la ceva intrebari.
va pup pe toate 
un an nou fericit tuturor!
Miro
dastefa spune:
salutare si la multi ani un 2009 plin de impliniri si sanatate va dorim
de 2 saptamani am calculatorul defect si tare v-am dus dorul.acum am prins un calculator prin vecini si profit macar sa va salut
Noi am avut o vacanta de pomina in sensul negativ
cu o ditamai eruptie de varsat de vant
va pup cu drag si astept sa va pot spune mai multe pe larg
Mihaela mami de DARIA-STEFANIA -16 nov 2006
roxana c. spune:
LA MULTI ANI!
Un an mai bun, cu sanatate si noroc.
Roxana,
de Calin(9.11.2006),Ana-Maria(4.02.02)siOana(21.07.1997)
Mirona spune:
salutare fetele,
n-am ajuns sa pun poze pe net - azi mi-a bolit fata.
ne-a trezit de pe la 7 ca avea dureri de burtica - nu voia sa pape nimica asa ca am mai lalait-o in pat pana pe la 9.
La micul dejun a papat fix 3 pitici de paine cu unt si trei lingurite de cereale cu lapte - la ultima gura de laptic a vomat tot afara. La o juma de ora dupa am incercat un ceai - a baut cu nesatz si ce credeti - iar a vomat tot afara.
Voia numai in brate - dar nu era foarte moale - voia doar sa fie dragalita si tinuta in brate - sa-i mangaie mami burtica.
I-am indeplinit voia si ne-am bagat amandoua in pat - o tineam in brate - ii citeam poveste, o mangaiam si ii dadeam cate o lingurita de ceai din cand in cand.
La 11.40 a adormit - a dormit o ora - a papat 2 kiwi si dupa o alta ora a adormit din nou.
Parca mi s-a parut ca si ardea nitel - insa n-am indraznit sa o deranjez cu termometrul.
Pe la 3 cand s-a trezit a luat-o o foame ... ca a papat o cana plina de supa de pui cu taitei si doua portii mini de pireu de cartofi. N-am indraznit sa-i pun nimic in pireu - m-am bucurat ca a papat.
De atunci e ok - e plina de viata, se joaca si alearga prin casa - a trecut si preotul, am avut si o mini vizita- ea e ca ieri - eu insa am inima cat un purice. Oare ce-o fi fost?
P.S.
Aelita - LMA! pentru micuta ta. 

sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de familia voastra frumoasa.
si sorry pentru intarziere.
dastefa dar acum e mai bine, nu? cum sunteti?
roxana doar atat? nimic povesti despre cei trei ai tai? 
restul fetelor? v-a speriat noul an?
va pupa Miro pe toate 
alexandra_25 spune:
LA MULTI ANI dragele mele,va doresc un an nou plin cu impliniri,sanatate(ca-i mai buna decat toate),bucurii si sa fie un an mai bun decat cel care a trecut!
Eu am fost plecata pe meleaguri bucovinene,rupta de toate...nu am avut net!Ne-am intors de abia aseara!
Nu am reusit sa va citesc,maine sper sa am timp sa va scriu mai multe!
Va imbratisez cu mult drag!
carla2005 spune:
Fetelor La multi ani!!!
Vreau sa va zic ca am avut niste sarbatori...vai steaua noastra! Luni am ajuns cu Alex la urgente, dabea mai respira, nu mai reactiona la niciun medicament, avea febra, convulsii etc, ne-am internat, diagnosticul -pneumonie! Am stat doua nopti internate, timp in care am racit si eu si nu am reusit sa dorm nici 2 ore legate, Alex de frica medicilor urla de te apuca groaza, cum intra cineva in salon incepea jalea...asa ca a ragusit , am reusit sa ne externam la insistentele mele fiindca parerea mea era ca statul in spital ne facea mai mult rau decat bine (in afara faptului ca i se facea tratamentul intravenos, perfuziile si aerosolii de rigoare-ceea ce i-a facut bine)! A ramas sa ne ducem la 8 ore la spital la tratament, asa ca de pe 31 seara a inceput plimbarea, noroc ca copilul a inteles ca nu trebuie sa mai planga ca sa ne facem bine, ieri am terminat tratamentul intravenos, i-a scos barnula si mai continuam 5 zile cu tratament pe gura! Bietul copil dabea de azi a inceput sa mai doarma desi se trezeste sa imi spuna ca nu mergem la spital, cum tusesc (fiindca suntem si eu si sotul raciti) incepe sa planga ca nu mergem la spital...dabea astept sa ne punem pe picioare, mi-am luat concediu medical 2 saptamani!
Intrebare: ce dati copiilor pentru cresterea imunitatii? Voi luati ceva?
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Dodo-pui spune:
Buna dragi regasite,
Carla insanatosire grabnica voua tuturor
,eu nu iau decat la nevoie vitamina C;iar lui Bodo cat era micutii dadea 10 zile pe luna Vit C.Atat..dar noi nu prea am avut probleme cu racelili-asa ca nu pot da relatii f multe si avizate.
Alexandra te invidiez (e de bine
) pentru bucovina(acolo si in Maramures mi-as dori sa pot ajunge iarna....visez...ca-i gratis
)
Miro
nu-mi pot da seama ce a fost ...;ce-ti face "samburelul"?
Roxana 
Dastefa sper ca sunteti ok acum,si Ct am auzit multe pers oane ca au copii cu varsat de vant..
Koko
sandokanii si mama lor;
Angi,Daynara,Adina,Aelita,Bambo... 
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2-EDY
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
roana spune:
LA MULTI ANI!!!
un 2009 plin de de toate si de multa sanatate.
Mi-a fost tare dor de voi dar nu am avut cxalculator ca laptopul imi e la reparat. asa ca nu am putut sa va urez de craicun si de Rev nimic.
Va zic acum de bine la toate. promit ca citesc tot si revin cu raspunsuri cand am timp.
de azi sunt la job:(
asa ca....
Va pup mult pe toatele.
LA MULTI ANi
lizzy spune:
buna dimineata si la multi ani! 
sarbatorile acasa, minunat, dupa 3 ani de sarbatori nereusite am avut in sfarsit bucuria unor sarbatori normale, placute, alaturi de cei dragi
revelionul la un baruletz aflat la 5 minute de casa noastra, cu niste prieteni. primul revelion departe de spitale in ultimii 3 ani
Doamne, cat de putin am avut nevoie sa fiu fericita!
sunt putin racita acum, zilele trecute a fost rau de tot, ca de fiecare data... cu dureri musculare, ameteala extrema, stare gripala care m-a tinut la pat. si... am avut timp sa ma gandesc la viata mea, la cei dragi mie, la ce trebuie sa fac zi de zi si la ce mi-ar place de fapt sa fac... si am scris despre mine, despre ce ma consuma si despre ce-mi doresc. am scris mult...
mi-am facut un wish-list pt 2009. si mi-am deschis un bucket-list pt viata.
wish-list-ul cuprinde lucruri pe care am decis ca le voi face in 2009. de exemplu sa ma las de fumat, sa ma duc la un curs de dansuri de societate sau sa-mi cumpar eliptica pt acasa
si altele...
si mai vreau sa fac o fapta buna, vreau sa ajut pe cineva... am eu o datorie acolo Sus, de care vreau sa incep sa ma achit...
bucket list-ul este ceva mai special. lucruri pe care vreau sa le fac/sa le vad in viata. de exemplu sa invat sa fac scufundari, sa invat sa schiez, sa invat sa joc tenis de camp. in 2009 nu va fi timp pt astea, dar intr-o buna zi le voi face.
va recomand din suflet sa vedeti filmul "The bucket list". pe langa faptul ca joaca fenomenal 2 mari actori, jack nicholson si morgan freeman, am trecut de la plans extrem la euforie si mi-am schimbat mult perceptia asupra unor lucruri. merita vazut in liniste si singuratate.
va doresc sanatate si un an linistit.
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
mayaione spune:
Fetelor mi-au iesit doua liniute la testul barza
. Dar am o mare problema, am luat doua zile nolicin, am avut infectie urinara, nu am mai putut sa iau mai mult din cauza greturilor, asa ca am intrerupt. Plus ca am luat si eritromicina pt gat acum o luna parca, asta am auzit ca ar fi cat de cat ok in sarcina, dar ce fac cu Nolicinul? O iau razna pana ajung la doctor, dar nici prin cap nu mi-a trecut sa as fi gravida, eu am menstruatia odata la 3 luni si nu-mi explic cum am ramas, ca am mai facut un test dupa ultima si era negativ. Acum sunt doua linii f clare, deci nu cred sa fie eroare, plus ca am greturi si durere de sani. Eu deja ma gandeam la boli f grave. Vi s-a intamplat la vreuna sa luati antibiotic la inceput de sarcina?