Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alysh

Fetelor ce ma bucur ca veniti la intalnire!!!!

Aveam deja lista:

LAURITA

SIMO (te-a pus Laurita pe lista, nu mai ai scapare)

MICAELA

CLEO

RALU (normal ca e super ok si cu urechile de ren)

INAIS

Iertati-ma daca am uitat pe cineva, sa-mi atrageti atentia neaparat! Si mai asteptam anunturi!

Acum, daca tot am lansat ideea, sa fac si propunerea de data. M-am gandit ca un 10 decembrie ar fi ok. Dimineata spre pranz (ora 11-12) ar fi ok pt toata lumea?MA gandesc ca dupa 10 dec se face prea frig, riscam sa inceapa sa ninga, mai greu de deplasat. MAi devreme suntem prea departe de CRaciun.

FAcem comanda la chinezesc telefonic, apoi mergem s-o ridicam si stam cu bebeii in apartament (din pacate doar 2 camere dar sufrageria e aproape goala, loc suficient de joaca).
CU tombola ne mai gandim cum sa facem exact.

Cleo da, Harbin e chinezescul unde am papat cand eram gravi, dar am propus la mine acasa pt ca acolo se fumeaza si e si super incomod de stat cu bebe.

Vlady

io vin de acu

si ca sa va fac in ciuda, fiica mea s-a trezit doar la 4 30. De fapt, se juca prin patut , cauta jucarii, cu suzi in gura. I-am dat premiu o tsatsa ca e fata cuminte, si a adormit iar. De la dintisori se trezea ea urland de 1-2-3-4ori pe noapte? mooaaaama, si io mama denaturata, dadeam vina pe diversificare, ca poate are crampe, ca poate a visat urat, ca o fi diaree, etc. Va dati seama ca de fericire ca am fata cuminte, nu am mai dormit.

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Cleo, suntem acasa, va asteptam
Oare de-asta plange Vlad prin somn noaptea? Or fi tot dintisorii? Ca altfel nu-mi explic...decat cosmaruri poate.

Lorich, draga mea, cum poti pune intrebari de-astea, normal ca va astept si pe tine si pe GAbitzam cu bebeii vostrii scumpi! Mama, ce gashca o sa facem! Abia astept.

Hai, fetelor, cine se mai inscrie????. Eu fac lista pe hartie si o postez la sfarsit , cand e toata lumea hotarata/

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_eyes spune:

Multumesc de mesaje fetelor.Nu stiam ce se intampla de nu imi raspunde nimeni,nu stiam ca dureaza atata de mult pana sunt vizibile mesajele. Eu sunt fff bucuroasa, ieri printesa mea si-a ridicat capusorul singura de pe pat,mi-au dat lacrimile de bucurie.Asa ca nu mai servim la medic, stam acasa.Am vrut sa intru pe formumul vostru mai demult,doar ca am avut o plangacioasa f mare, din cauza colicilor,si abia de curand mai am timp cate putin sa intru pe net.
V-am pupacit, multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui violet_eyes

Multumesc de mesaje fetelor.Nu stiam ce se intampla de nu imi raspunde nimeni,nu stiam ca dureaza atata de mult pana sunt vizibile mesajele. Eu sunt fff bucuroasa, ieri printesa mea si-a ridicat capusorul singura de pe pat,mi-au dat lacrimile de bucurie.Asa ca nu mai servim la medic, stam acasa.Am vrut sa intru pe formumul vostru mai demult,doar ca am avut o plangacioasa f mare, din cauza colicilor,si abia de curand mai am timp cate putin sa intru pe net.
V-am pupacit, multa sanatate

Bine ai venit la noi cu mladita ta!
Nici eu nu ti-am vazut mesajul, doar pe cel in care ziceai de capusor si nu am stiut ce sa-ti raspund. Bine ca a trecut grija ta. Cat despre bebe plangacios... trebuia sa facem amandoua un grup de suport... ca tare ne-a mai plans Robertelul ..4 luni de colici!
Inca o data bine ai venit si sa mai scrii, da?

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Cleo, foarte frumoasa jachetica – e o scumpete Mara cu si fara jachetica!

Erika, nu cred ca orezul contine gluten, de malai – nu stiu, cred ca nu, ca e praf de porumb, apa si sare – da eu ma minunam, ca la 6 luni are bebe masa asa diversificata – a mea abia accepta traditionalele legume, de smantana si alte combinatii nici nu a m pretentii

Alysh, o idee f. buna – si eu ma gandeam sa facem o intalnire cu costumase, desi eu una n-am pt. bebelina – da o sa ma uit dupa unul.
Eu as prefera la ora 11, stiu ca e prea devreme pt. mancare chinezeasca, da cu cat vorbim mai mult cu atat se deschide apetitul

Cine zicea ca fetitele sunt cuminti??? eu am un drac de fetita si pe la prieteni/ cunoscuti am observat ca baieteii sunt mai cuminti.

Micaela, wow, pai in curand pleaca in patru labe

Cleo, pai mai putem baga o intalneala si mai devreme – eu sunt pt. - la noi sau in parc.

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, esti pe lista!

SI pt mine e perfect ora 11! Oricum pana comandam, pana luam se face 12!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Violet, cum o cheama pe micuta ta? Ca sa va trec pe lista.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Astazi avem 6 luni!!!

Avem poze cu mosul la 6 luni aici http://good-times.webshots.com/photo/2499462400104239163wFAUAw sau http://good-times.webshots.com/photo/2628318890104239163AuqIiz

Cum a trecut timpul, parca ieri asteptam sa nasc. Ma gandeam saptamana trecuta sa-i fac cadou povestea nasterii dar s-a intamplat sa fie bolnavioara si am last-o balta. Poate alta data.

Tare mult mi-ar placea sa va cunosc fetelor!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
http://community.webshots.com/album/568228087tqrEjX?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violet_eyes spune:

Fetita mea Gabriela, nascuta pe 23.06.2008.Este un racusor care are deja un dintisor,si se trezeste noaptea dessss, sper ca va veni si vremea cand voi dormi si eu si ea macar 5 ore legate.
V-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Belleane, la multi ani pentru puiutza ta Elena Ruxandra!
La multi ani deasemenea pentru Naomi de Cenia si Gabriel de Denisa

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput