Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
Alysh pot sa spun ca e ge-ni-a-la ideea ta? de sedinta foto de mosi si craciunite si de tombola??? SUper super. MA bag!! Sis te iau cu forta si pe tine!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
Sa ma mai bag si eu in seama putin ca tot mi s-a trezit copchilu.
Reallaura si eu zic ca in curand o ia din loc, pana acum singura forma de deplasare era rostogolitu-taratu. Am fost nevoita sa fac o cazemata pe jos sa fiu sigura ca mai gasesc copilu prin casa.
Alysh, multumim Sa stii ca ai dreptate ca fetitele sunt mai cuminti, desi Daria nu sta locului cateodata tot zic ca am avut noroc de copil cuminte. Bine, faptul ca am copil cuminte nu ma face pe mine o mamica harnica, eu la intrebarea 'ce mancam in seara asta?' raspund 'treci si cumpara ceva'
Super ideea ta, ce bine de voi ca va cunosteti de multa vreme... ce invidioasa sunt.
Cleo si noi zilele astea ne-am ridicat in 4 labe si exersam balanganitu, la inceput o luam usor inapoi, acum doar ne balansam.
Miss super ca te duci la coafor, o sa vezi ce o sa ti se ridice moralul, eu cand ma duc zici ca am fost in excursie intr-o tara exotica
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
Andrada79 spune:
Va multumim muult pt urari!!!!
Micaela e superba cum se balanseaza! Asadar incurand o va lua bine din loc. Felicitari!
Miss este superb costumasul, ca de puiut nu mai zic……..e un dulce!Am comandat si eu unul chiar de pe site-ul asta sa speram ca e frumusel. Am primit unul dar ii este mic!
Cleo chiar ai cu ce sa te lauzi! Este superb puloverul si printesa ta o scumpica dulce! Imi pare asa rau ca nu am mostenit-o pe bunica nici cu crosetatul nici cu andrelele, chiar e ceva super frumos sa stii ca poti face hainute pt puiul tau si cred ca iti creste inima cand o vezi imbracata cu ele!
Reallaura am mai facut si luna februarie. Parca tu aveai probleme cu constiparea? Uite ce am descoperit cum ii dau cereale cu orez, porumb si tapioca de la milupa cum isi revine. Mi s-a terminat cutia si am zis sa le mai schimb si am cumparat de la nestle burtica sanatoasa dar s-a constipat iar asa ca ne-am reintors la cerealele astea si e ok!
ralu_t spune:
dragelor am citit numai capitolul asta din urma, cred ca mai am vreo 5 pagini si din precedentul dar daca stau sa le citesc nu mai apuc sa scriu. tre sa ma grabesc ca fi-miu s-a culcat cu o ora mai devreme azi si banuiesc ca maine la 7 da trezirea. azi in schimb a fost o comoara, am dormit amandoi ca niste porcusori pana la 11 cand a venit bona, mi-a fost si rusine, aveam vasele nespalate, dar ce sa fac daca s-a stricat ceasul=tudor? s-a trezit in mod obisnuit la 8 sa-si pape biberonul si de obicei mai dormim pana la 9 jumate, dormim e un fel de a spune, ca imi treage niste suturi, ma trage de par, dar tot e un soi de motzaiala...azi insa ...somn de voie
eu nu prea mai stau ziua pe acasa, adica cele 5 ore cat sta bona, tot alerg in diverse locuri. am fost la birou si e jale mare, inchid firma mai devreme de craciun, pe 15, un soi de somaj tehnic...mama ma-sii, ca cred ca dam faliment. mi-e groaza de masina care e in leasing si am mai avea 2 ani de plata, asta ne lipsea pe langa creditul de casa si cel de nevoi personale. in schimb a venit si vestea buna in seara asta la stirile de la antena3, a zis madam ministru al muncii ca cei 85% din salariu includ si veniturile din drepturi de autor asa ca m-am scos. raman in CIC si eventual ma apuc in primavara de bb 2, ca nu mai vad eu banii astia curand. ma intorc la job dar la negru, cat mai merge pana se strica treaba definitv si ne luam fiecare jucariile si....mergem pe o alta planeta unde economia sa nu fie in colaps. sunt stresata ca de cand nu mai alaptez si ies mai des, am reinceput sa mai trag cate o tigara uofff...si cat mi-as fi dorit sa nu ma reapuc...
cam asta despre mine. despre tudor...toate bune, nimic special, cred in continuare ca e printre cei mai puturosi, el abia daca se intoarce de pe burta pe spate-invers n-ar face-o nici mort, ca inca uraste statul pe burta. sta in fund singur cca 10-15 secunde si pica in bot, dar pana la tarat sau mers in 4 labe...heheeee. nu zice nici mama nici tata si nimic inteligibil, niste chestii de genul vbu, mba, brrr(cu scuipatul de rigoare) dar noi tot il credem destept si deosebit. azi a avut un record la mancare 5lingurite de fructe, 7 de legume si 70ml de cereale ...dezmatz culinar as putea spune...
acum sa trec la voi:
ylari- dupa cum vezi sunt altii mult mai intarziati la mancare...mama...ce? mama...liga??? vai de mine, poate la 3 ani mancam si noi d-aia..nu fii dezamagita. nasol cu socrii dar atat ii duce mintea, sincer, de multe dintre faze n-ar trebui sa te superi fiindca nici nu cred ca le constientizeaza la valorea lor.
chinabulina cum adica tanc la 8.400kg??? pai tudor la 8.500kg papa cereale in fiecare zi, ce ar trebui sa fac acum, si asa sunt singurele care-i plac, nu ma lasa sufletul sa renunt la ele. dar culmea e ca pe graficul ala de crestere el e ...slab!. la inaltimea pe care o are care e intr-adevar peste medie, 72cm. eu gras nu-l vad, chiar deloc, ii numeri coastele
stefany felicitari pt mama! si mamei pt baiat, am vazut poza cu ochiosul tau, ce ma bagati in boala cu copiii vostri cu ochii albastrii...
gabitza...m-am prapadit de ras cu prima poza din seria cu ursul. mama mama ce mici erau. are niste picioruse raducu in poza aia...zici ca sunt de guma...f tare!
adriana lu fi-miu nu-i ies dintii si tot nu papa, eu nici macar n-am consolare...
cleo felicitari pt dintisor. si in ce priveste mancarea chinezeasca, o prietena de pe forum, al carei sot e mongol si la al carui restaurant ne mai intalnim noi fostele si actualele aspirante la bebe, ne-a zis ca marele secret al mancarurilor(aroma) e de la sarea chinezeasca. deci purcede si cumpara si d-aia daca vrei sa iasa tzatza de matza
laura imi pare tare rau de boala voastra care nu mai trece insa ma bucur ca ati dat de o pediatra ok. poate va indruma spre ce trebuie si isi revine mirciulica.
alysh ma bag si eu la intalnire ca de cand imi doresc sa va cunosc pe toate, dar ne primiti si fara costum? ca eu am fost o mama mai puturoasa, nu am cumparat asa ceva...dar avem niste urechi de ren, sunt bune nu? sau dati-mi un pont, de unde sa iau, pls pls, ca m-am topit toata dupa bebe david de miss. si ca am ajuns la voi, david inca mai are cojite? si tudor a avut, f multe si mult timp, nu se vedeau de claia de par, dar pe la 5 luni au disparut, noi am si dat cu gelul ala de la avene pt cruste de lapte. nu mereu, cam o data pe saptamana cand imi aminteam eu...
chinabulina, laura si miss- in ce priveste unghiile, eu sunt opusul vostru. eu zic mersi ca nu le mai rod si am si eu pe ce face o manichiura, pana acum 2 ani papam unghiutze...mi-am pus si unghii false in speranta ca ma voi dezobisnui...pana la urma s-a intamplat, nu mai stiu cum, dar am si eu maini de femeie.
maine ma duc sa ma fac frumoasa, tuns, vopsit,manichiura eternele impachetari-care apropos-functioneaza, ma rog, la pachet cu cura de slabire si sportul, mai am o sg pereche de blugi in care nu incap inca
sambata am intanirea de 10 ani de la terminarea liceului si abia astept sa-mi vad colegii...hihi
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
inais spune:
Seara buna!
Scriu 2 vorbe si apoi merg la somn. Pitica doarme duuuuuuuuusa! Doamne ajuta!
Despre curatit cupil murdar...eu una fac asa: am bavetica de bbc cu plastic pe verso...echipat cupil. Alaturi i-am luat 2 prosopele mititele care-s doar ale ei. Ud unul inainte de a incepe masa si in timpul mesei o mai sterg pe alocuri.
Despre cum sa faci treaba cu bb urlator...aici nu stiu retete, zic din experienta mea: cateodata NU SE POATE. PUNCT. Nu sta singura si pace! Insa...totul tine de obisnuit copilul si entertainment local+schimbat locul copilului: pe covorasul de joaca, in patutz, in bouncer si all over again!
Doloress merci pt pontul cu Camilia...ne ocupam. Vezi ca m-ai indus in "oroare" Orajel nu e tot de la Boiron! Aaaa si am uitat cum se cheama produsul ala al lor anti-colici...am un super lapsus...mai mai ca nu pot dormi! Imi mai spui o data?
MissP trimis cateva ore...da' le vrem retur! In ultimele zile Iasmi nu mai doarme asa mult...cred ca ne paste si pe noi un dintzisor ceva!
A propos de crustele de lapte...eu am rezolvat cu produsul de la Mustela - Stelaker. Incearca...zic eu!
Stefany am vazut fecioru' blond!
violet_eyes ! cat despre copilasul tau, hai mai bine sa o vada un medic daca ai vreun dubiu. cat de mic. mai bine asa!
Lilly super info despre diversificare! ca le-ai impartasit cu noi.
Gabitza, Simona, Laura, Nicole, Stefany...cum mai sunt puiutzii??
ralu_t lasa ca o sa pape si bebele albastru...stai linistita! deocamdata testeaza si el terenu'! si inca o chestie citita pe undeva...am citit ca nu exista copil caruia nu-i place o mancare, ci modul cum e preparata respectiva mancare. asa ca trebuie sa fim inventive. nu-i place fiert, incercam copt. incercam cu apa, cu lamaie, cu lapte..combinam altfel lucrurile...tot o sa-i placa...candva!
a propos de intalnirea de mamici si sedinta foto...primiti si o fetitza? avem si costumatie! glumesc...dar poate asa imi fac curaj sa mai plec de acs si sa revad fetele!
cleo Harbin este numele rest. unde ne-am intalnit! si intaresc chestia cu sarea chinezeasca...mi-a luat-o ralu inainte! nu m-am uitat pe reteta insa stiu ca si amidonul e imp. la mancarurile lor. cam asta! aaa...si ff frumu pulovarasul si motzul aferent!
gaaaata...merg la somn!
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
ralu_t spune:
inais am uitat sa-ti spun, am cautat-o pe ramona la babyexpo si n-a fost, am fost f trista....si noi am folosit stelaker cu succes pt fatza, dar pt cap, datorita parului cred eu , n-a functionat. a mers avene=ul
am citit si ce ratasem din urma. ma bag si eu la somn. noapte buna!
ps oi fi eu nebuna(jegoasa nu-s, pe bune), dar mie imi place cand e tudor mozolici, e cel mai dulce tudorel. dupa aia frec la el cu vreo 4 servetele umede. oricum, daca-l streg la botic in timpul mesei e asa suparat ca se lasa cu scandal si nu ma risc, dar nu ca m-ar deranja, doar nu e noroi sau altele... e papica
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
cleo78 spune:
niatsa.m-a trezit fiica mea, care umbla prin pat, cu tot cu sac de dormit pe ea, dupa jucarii, cu suzeta in gura. Dada asha am facut!! cat ne-am dorit sa tina suzeta, sa nu fie sanu meu, dejetu ei acolo, uite ca tot cand a vrut ea o fo.
copiii murdarici: pai io dupa masa, tre sa schimb fata de bluzitsa, o iau la chiuveta la baie sa spal mancarea din par, din sprancene, urechi, de pe gat, de pe miini. La inceput ma deranja, acu is multumita ca mananca si asha. Fac mofturi?
fiica mea insa face talente la san. Unu din ei, ala cu probleme, cu inceputu de mastita, da lapte ma greu/mai putin. De foame, ea nu are rabdare, trage de el, se zbate se agita il ia ii da drumu etc. Cum trecem la celalalt, e totu muult frumos si roz linishte si gal gal gal.
Adica mai frumos: se zbate mai putin. Dar e clar diferentsa- ca curge mai repede, pe placu ei. Faza e ca daca nu dau si din sanu amaratu, ala nu mai apuca sa produca, daca nu are cerere, si parca nu mi-ash dori sa intsarc copilu.
Ala e restaurantu chinezesc ? am uitat. bine, ca sa ma ierte mergem la el sa mancam, da? nu stiu cand, nu stiu daca apuc sa pap ceva, ca io iau pitica, dar hai sa incercam!
ralu, e buna ideea ta cu intrat in cicu cu 85% si mai lucrat la negru. Mai scoti un ban, eventual scapi mai repede de un credit asha, ca sa va relaxati si voi financiar si emotional. Coshmaru nostru e ca s-au marit dobanzile. La creditu de consum, rata a crescut cu 10%, asteptam sa vedem cat creshte la ala ipotecar, care e pe perioada f. lunga, si platesc dobanda la dobanda...Oricum, i-am zis lui tati ca daca imi dau aia 85% o sa dam mai repede banii la creditu de consum. Daca ne descurcam acum rezonabil, cand iau 6 bulioane, apoi cand voi lua de 4 ori mai mult, ne permitem si concediu la vara, unu zdravan, chiar 2, numai sa poa lua el liber de la munca, si scapam si de credit.
a, fetelor, ne-a venit regularizarea de la renel. Am consumat la CUR.EL. .... ba cu fraieru cond., ba cu caloriferu in priza, mashina de spalat zilnic .... valeu. Sa imi pice fatsa. De 200 pe luna. I-am zis lui tati sa plateasca el ca io nu am cu ce .
[bag de o . Io am baut lapte. ma duc sa mai incerc o negociere cu mosh ene.
si inca o data multumim pt complimentele la adresa jachetei lila. Sunt moarta dupa ea. E cea mai reusita creatie.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
gabitzam spune:
A plecat Andrei la gradinita si e liniste in sfarsit In afara de episodul acela de febra, n-a mai avut de fapt nimic, nici muci, nici tuse. Doctorita a zis ca e rosu in gat, ca de obicei. iar stam cu siropurile pe capul lui, deja cand vede siringutza de medicamente fuge repede. Mi-a dat o chestie noua homeopata, Influcid, nu mai stiu daca la voi am auzit de el sau in alta parte
Sa incerc si eu un conspect mic, cat mai sta Raducu linistit.
Stefany, felicitari pentru 'mama'. Stiu cat de emotionant poate fi. Andrei a zis pe la 7-8 luni o zi intreaga doar mama. upa care si-a scos parleala jumatate de an, n-a mai zis, zicea doar tata, de ajunsesem sa ma rog de el sa zica si mama
Ylari, daca socrilor li se pare ca fac glumite si te enerveaza asa rau, ia baga si tu niste "glumite" si zi-le ashea, in gluma, ce ai si tu de zis.
Chinabulina, e foarte bine ca greutate gogoasha ta. O sa aiba vreme mai incolo sa fie balerina, bucura-te acum de pufosenia ei
Danutza77, vino mami mai des pe aici
Cleo, pulovarasul este aboslut delicios!!! Sa-l poarte sanatoasa. Am retinut si cu orezul la microunde, e de incercat, ca si eu am stilul asta in bucatarie, cat mai repede si mai simplu.
Miss, eu dorm cu Raducu aproape din prima zi cu el acasa, doarme toata noaptea, cu mici frichineli cand cauta tzitzi.
Am vazut Mosuletul David, ataaaat de dulcee!!
Violet copilasii au diverse ritmuri de dezvoltare, doar un medic ar putea sa-ti spuna daca e vreo problema sau e totul in regula. Raducu de-abia ieri a reusit performata sa se intoarca de pe o parte pe alta, pe cand alti copilasi deja s-au ridicat pe picioare sau in patru labute cel putin.
Onyx, adresele de la conturile de poze supt pe prima pagina, sa-mi spui daca cumva nu mai stii parola, sa ti-o primit pe PM. Mi-au placut si mie pozele tale, ti0am mai zis ca sunteti cu totii niste frumosi!!
Laura, ce bine ca ai gasit o doctorita buna. E asa o usurare sa stii ca ai la cine merge si te scoate din ceata la nevoie.
Micaela, ce-mi place de Dariuta cum se balanseaza Nu mai are mult si o sa faci toata ziua genoflexiuni sa o scoti de cine stie pe unde. Acum e momentul sa baby-proof casa!! Neaparat! Ascunde chestiile periculoase de la nivelul ei, tot de ce ar putea trage, pune protectii la prize si la colturile meselor, opritori la usi sa nu si le dea peste degete, inchizatori de siguranta la dulapuri. Gasesti in magazinele mari tot felul de chestii din astea pt. safety!
Alysh e valabil si pentru tine ce i-am zis Micaelei, cu babyproffing Ca si pe tine te vad alergand intr-una dupa Vlad
Erika, intr-adevar orezul si malaiul de porumb nu cotin gluten, doar graul contine.
Nu stiu ce sa-ti zic de comanda cu jucarii de pe Minimax, imi pare rau ca te incurca asa. Bine ca e cu plata ramburs.
Ralu fa-te frumoasa-frumoasa sa-i dai pe spate pe colegii de liceu! Ai si cu ce te mandri zic eu, asa niste baieti faini ai tu. Iar daca poti sta in CIC cat mai mult, chiar si cu bb2, go for it Iar cu mancarea lui Tudor, razbiti voi pina la urma, nu ramane copil nemancat si mort de foame. Eu tot la tzitzi sunt, si e atat de bine!! Cam in doua saptamani cred ca incep si eu. Tre' sa-mi recuperez scaunul de masa mai intai.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Alysh spune:
Fetelor ce ma bucur ca veniti la intalnire!!!!
Aveam deja lista:
LAURITA
SIMO (te-a pus Laurita pe lista, nu mai ai scapare)
MICAELA
CLEO
RALU (normal ca e super ok si cu urechile de ren)
INAIS
Iertati-ma daca am uitat pe cineva, sa-mi atrageti atentia neaparat! Si mai asteptam anunturi!
Acum, daca tot am lansat ideea, sa fac si propunerea de data. M-am gandit ca un 10 decembrie ar fi ok. Dimineata spre pranz (ora 11-12) ar fi ok pt toata lumea?MA gandesc ca dupa 10 dec se face prea frig, riscam sa inceapa sa ninga, mai greu de deplasat. MAi devreme suntem prea departe de CRaciun.
FAcem comanda la chinezesc telefonic, apoi mergem s-o ridicam si stam cu bebeii in apartament (din pacate doar 2 camere dar sufrageria e aproape goala, loc suficient de joaca).
CU tombola ne mai gandim cum sa facem exact.
Cleo da, Harbin e chinezescul unde am papat cand eram gravi, dar am propus la mine acasa pt ca acolo se fumeaza si e si super incomod de stat cu bebe.
Vlady
Lorich spune:
Neata,
O noapte cu atatea intreruperi... foame si air foame..supt si iar supt..l-am lasat langa mine la un mom dat. Sunt zombie. Miss cu geamanul virtual, cum ati durmit?
Alysh ne primiti si pe noi? Avem costumul regulamentar de mos! O inhatz si pe vecina Gabitza... cu costumul aferent si cu Raducu sau ursul, vedem noi, si hop intr-un taxi si venim. Numai sa nu fim raciti in rest... vinim!
Ralu Robert prefera intorsul de pe spate pe burta, invers mai greu.... si cum ziceai ca ai scapat de rosul unghiilor? Ca pe mine ma mai apuca cate un sezon de asta
Pupici si sanatate multa bebicilor muciosi!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008