Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
Nicole1980 spune:
La multi ani (cu intarziere) bebeilor nascuti intr-o zi de 28:
NAOMI, GABRIEL, ELENA RUXANDRA
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi !!!!!!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
Nicole1980 spune:
La multi ani mladitelor si mugurasilor nascuti intr-o zi de 29:
PATRICK, ELIZA ELENA, SARA MARIA,IOAN TEODOR,
va doresc multa sanatate, sa cresteti mari si voiosi !!!!
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
cleo78 spune:
niatsa. Ylari, si io am patit la fel cu poshtashul. nu mi-a dat aviz nici luna asta nici luna trecuta, deci 2 alocatii nu-s. Am fo joi, pe 26, si cica i-au trimis inapoi. Pai imi ziceau ca ii trimit inapoi pe 1!!! Asta e. O sa merg in Pantelimon, pe Hambarului si cer sa imi transferre de acu toti pe card, si cei din urma. Trebuia sa fac asha de de la inceput, de fapt tati a depus dosaru de alocatie, si nu eu, sa merg sa fac card la banca transilvania. Pt aia 600 euro!!!! ce prostie am scris, deci LEI, am depus io dosaru, si am facut si card.
si sunt si io f. curioasa daca ne putem intoarce in CIC. Ca e si asta o idee, daca scartiie la munca, macar sa ne salveze noua situatia, cu cupii. Fiind firma americana, io am maaari emotii.
despre locuri de joaca: sus la Unirea erau unele. Am fo 1 data cu un baietel de 4 ani, el se juca pe acolo, dar am vazut petrecere de copilasi organizata intr-un separeu. Se descaltau copiii la intrare... de karaoke nu avem nevoie... A uite zice Andreap de unele.
vad ca tot vorbiti de aerosoli. Io acu ceteam pe net despre cum se fol, la ce se aplica etc. Am minteles bine sau in aparatu de aerolosi se aplica medicamente speciale, versiunea pt aerosoli, astfel incat medicamentul sa ajunga direct pe plamani si nu prin traseul clasic stomac ->sange-> plamani, dar si pe la ficat & co? O sa ma programez la medicover, la un dr, sa vaz poate ma ajuta si pe mine.
despre luat taticii, tati ne-a zis clar: "pai vad duc, si io ma duc sa ma plimb la cumparaturi etc. Ca nu am ce cauta intre fete"
si PAtrick . Cum zboara timpu...!!! De fapt, inca nu a inceput ziua la voi, Doloress . Doar la noi
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreap Simona,te bagi sa ma anunti si pe mine de intalnire daca dispar iar cateva zile?????te rooooog BOTEZ SARA Noiembrie2008 www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004) |
Sigur ca ma bag, nici nu se pune problema.Eu nu am stiut inca daca vin sigur. Stiu si eu Happy kids Planet , dar eu cred ca ne tb un loc de joaca pt copilasi micuti, adica mai mult spatiu liber, nu ocupat de saltele si topogane..Eu de aceea ziceam de asta de aici de pe Prel Ghencea, e facut ca si un tarc asa pentru bblusi si in rest spatiu libers si loc pt mincat pt adulti. E super, si creeaza si atmosfera cu lumini , muzica etc. La asa ceva ma gindeam ca ar merge. Dar in centru nu mai stiu altceva la fel, asa ca probabil va ramine la Alysh acasa(desi ma gindeam la tine, ALysh sa nu-ti fie greu)
Eu de soti ziceam tocmai in ideea sa ne duca, aduca oriunde, ca al meu oricum cred ca ar fi plecat cu David in alta parte ca n-ar fi avut ei stare
Mateiut e mai bine, acum ii fac aerosol doar cu flixotide o zi si apoi inca 2 cu ser fiziologic simplu. Marti merg iar la dr cu el, imi va prescrie singulaire. Sper cu singulaireul sa nu mai racim asa.
Ah, v-am spus ca eu sunt pe antibiotic? Augumentin. Stiu ca am luat si dupa nastere si am alaptat, n-a fost o problema...dar nu mai scap de tusea asta, s-a accentuat rau.
David e bine, ii fac si lui aerosoli pt un rest de tuse ramas dupa reactia la antigripal
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
simonacip spune:
La Multi Ani Lizucai, scumpa noastra nora si lui Patrick, Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii...Elenuca, tu ce mai faci?? Pe unde?
Cleo, da aerosolii se fac cu un aparat special, cu nebulizator (eu am si babyhaler(alt aparat) pt copilasi la care se folosesc pufuri)In el se introduc substante prescrise de medic (adrenalina, dexametazona, vetolin(peste un an) sid e regula un corticoid (flexotide de regula)Pe linga astea si ser fiziologic si toata compozitia se inhaleaza d ecopil, si are efect strict la plamin, dozele sunt exact ce trebuie, nu e acelasi lucru ca atunci cind s-ar da nu stiu citi ml de siropuri. Aburul e muuult mai bun.
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
simonacip spune:
Ah si cu alocatiile, se pot face cereri pe fax si atasat si ceritf de nastere al copilului si copie dupa CI a mamei. EU asa faceam cind o pateam cu David...Acum imi intra toti pe card, am scapat!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
Andrada79 spune:
Stefany este superb filmuletul. E un dulceeeeee!
Reallaura nu ii pun si fructe!
Fetele am si eu o intrebare pt cele care dati iaurt puiutilor. Ce fel de iaurt le dati? Noua doctora ne-a recomandat baby yoghurt de la Nestle. Mai da cineva pt ca pe site-ul lor nu am vazut decat de la 8 luni si parca nu as vrea sa ii dau daca scrie ca de la 8 luni. Poate este altul care se poate da si de la 6 luni!
YLARI spune:
citat din mesajul lui Reallaura Ylari hai, veniti la derdelus, dar si la tombola de Craciun! Si eu am probleme cu cele 2 milioane pentru bb. Luna asta mi-au virat doar 40 de ron probabil au confundat cu cu copil de peste 2 ani. trebuie sa sun sa le zic..sper sa nu ne puna pe drumuri. Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 POZE BOTEZ MIRCEA ALBUMELE MELE |
Neata!!!
Laurita, trebuie sa mergi acolo unde ai depus dosarul sa semnalezi acest lucru si sa soliciti in scris sa iti vireze si restul banilor. Peste cam 2 luni de la cererea ta ti se va vira si restul, probabil odata cu alocatia din luna respectiva.
Hai ca o sa raspund pe rand ca altfel se face iar noapte pana postez eu.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
bratafel spune:
neatza fetelor.
ieri am fost cu Bianca la doctor sa vedem ce e cu bubitele de pe gat de nu mai trec si mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la o hainutza care a deranjat-o sau de la ceva gras din alimentatie. la cantar nu mi-a venit sa-mi cred ochilor: 7300gr. a crescut in 3 sapt 700gr. luna trecuta crescuse doar 180gr, asa ca a recuperat acum..
referitor la alocatie: si eu am optat cand am depus dosarul sa-mi vireze banii pe card si degeaba - tot prin posta mi-i aduc. sunt niste...sunt curioasa indemnizatia cum o voi primi - am optat tot pt card.
Biancuta mea este extrem de agitata. ma oboseste foarte tare. dimineata ma trezesc ca si cum as fi fost calcata de tren.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
cleo78 spune:
citat din mesajul lui bratafel neatza fetelor. ieri am fost cu Bianca la doctor sa vedem ce e cu bubitele de pe gat de nu mai trec si mi-a spus ca s-ar putea sa fie de la o hainutza care a deranjat-o sau de la ceva gras din alimentatie. la cantar nu mi-a venit sa-mi cred ochilor: 7300gr. a crescut in 3 sapt 700gr. luna trecuta crescuse doar 180gr, asa ca a recuperat acum.. referitor la alocatie: si eu am optat cand am depus dosarul sa-mi vireze banii pe card si degeaba - tot prin posta mi-i aduc. sunt niste...sunt curioasa indemnizatia cum o voi primi - am optat tot pt card. Biancuta mea este extrem de agitata. ma oboseste foarte tare. dimineata ma trezesc ca si cum as fi fost calcata de tren. pozeBiancuta http://b1.lilypie.com/6wARp2.png |
bratafel, si la mine fiica mea a avut un salt fantastic cand am inceput diversificarea. Cred ca i-a deschis pofta de mancare. Adica luna 5a = 250 gr, urmatoarea luna: 600gr. Dupa aia au venit diaree, dinti etc. si nu a mai luat nik.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii