Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 13
Reallaura spune:
Andreutza mi-am dat seama ca nu ai realizat ca pentru asta cerea Alysh propuneri de loc de joaca. Sanatate multa si voua, hai ca mai e putin pana pe 10! Deci inca una pe lista
ah, si
Socrate nici eu nu am inca costumatie de Craciun, dar tre sa ma duc sa caut prin magazine! Nu ceva foarte scump, ceva simbolic asa..
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
Micaela06 spune:
Am citit in dunga, nu stiu ce am avut azi
Alysh, eu parca am vazut un loc de joaca pe la Pta Alba Iulia chiar pe langa Ruby Tuesday sau am visat, nu stiu, ca atunci nu avem copil.
Referitor la dinti, ati zis ca cresc cate 2? Noua jos ne-au crescut 2 deodata si sus ne cresc 3 Asta ce o mai fi? O fi bine, o fi rau? Bine ca nu plange/maraie si ii descopar eu cand o iau la controlat.
Va pup si va doresc o noapte minunata cu somn mult!
P.S. Ce am ajuns sa imi doresc sa fac noaptea: SA DORM!
Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008)
O comoara, o comoara...
monik16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Micaela06 Am citit in dunga, nu stiu ce am avut azi Alysh, eu parca am vazut un loc de joaca pe la Pta Alba Iulia chiar pe langa Ruby Tuesday sau am visat, nu stiu, ca atunci nu avem copil. Referitor la dinti, ati zis ca cresc cate 2? Noua jos ne-au crescut 2 deodata si sus ne cresc 3 Asta ce o mai fi? O fi bine, o fi rau? Bine ca nu plange/maraie si ii descopar eu cand o iau la controlat. Va pup si va doresc o noapte minunata cu somn mult! P.S. Ce am ajuns sa imi doresc sa fac noaptea: SA DORM! Mihaela de Daria-Maria (23 iunie 2008) O comoara, o comoara... |
Wow!!! Asa da copil!!! Felicitari!! 5 dinti fara scandal si nici nu are 6 luni. A mea are 6 luni si nimic!!! Nici par, nici dinti .
Are par dar e fff scurt.
MAMI DE PRINTESA Sara-Maria - 29.05.2008
monik16 spune:
Sunt singura??? Toata lumea e la culcare???
Of! Si maine trebuie sa ne trezim devreme ca plecam la VL...O sa fiu zombi...
monik16 spune:
Si cum deja suntem in 29 bb PATRICK de Doloress !
bb ELIZA ELENA de Elenuca !
bb IOAN TEODOR de Anamea !
Sa ne traiasca bebeii!!! Cum trece timpul, fetelor....
monik16 spune:
Ce ziceti daca va treziti dimineata si constatati ca am umplut singura capitolul
stefany_p spune:
ce faci Monik? n-=ai somn
zic si eu La multi ani bebelusilor de 29....
pupuaturi speciale pentru puiul vecinii...sa cresti mare si sanatos Patrick!!!!!
aldaesme spune:
ralu-t Multumsc de sfat este insa inaplicabil. Fata nu bea din sticla decat peste zi, la cresa, daca e necesar, ce a fost muls cu o zi inainte. Noaptea baga de la lactobar non-stop de ma-sa. Sincer mie personal mi se pare asa usor acum - fata de doua trei ori pe noapte cum era inainte, incat nu am nici o problema sa o servesc. Iar peste zi imi mananca foarte bine cand e sanatoasa...sau in revenire . Zic asta fiindca se pare ca urarile voastre de sanatate i-au facut bine , MULTUMESC, si e aproape vindecata prin urmare azi in caietul de la cresa vad : a mancat 190g piure de legume si 230 g piure de fructe. Ma declar mai mult decat multumita. Apa nu ii dau noaptea fiindca apa o asociez la ea cu canita prin urmare ea bea apa doar din canita - normala nu cu capac special.
Sanatate maxima tuturor copilutzilor vostri si voua, bineinteles!
La Multi Ani tuturor copiilor si parintilor care se serbeaza in acest uikend, fie ca e zi de nastere fie ca e zi de nume!!!
O noapte frumoasa,
Esme
Doloress spune:
Multumim de urari fetelor, sunteti niste dulci!