Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
MissParker spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adidana13 motata lui mamica |
Ne-a placut mult de tot!!! Da-ne si noua niste par
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David
YLARI spune:
Buna fetelor, e 10.10 (dimineata) si ma apuc de conspect, sunt curioasa cand il voi trimite!
I-am dat Evei sa pape si in mod surprinzator se joaca singurica…
Gabitzam, ieri de tuta ce sunt am uitat sa iti scriu ca m-ai dat gata cu pozele cu Raducu si Ursul, sunt bestiale, l-am chemat si pe Iuby si I le-am aratat, Raducu e un scump, Ursul va ajunge pitic! Ha, ha! Gabitzam sa stii ca exact asta am spus si eu, ca o sa “glumesc” si eu cu ce ii doare pe ei mai tare, gasesc eu! Imi pare bine ca Andrei e ok!
Adriana, imi pare rau ca Annika accepta cu greu diversificarea. Fii optimista, in curand se va razgandi si o sa pape bine! Asa pateam si eu cu Eva, maxim 3-4 lingurite vroia. Incearca si linguritza de silicon de la chicco, e grozava! Unele mamici ziceau ca e cam mare, dar noi ne-am obisnuit cu ea si poti si insista sa bagi papa in gurita fara sa ii faci rau. Spuneai ca dintzisorii ies cate 2, Evei i-a iesit doar unul momentan. E… motiv de ingrijorare?
Laura, ma bucur ca esti happy referitor la greutate, sa o tineti tot asa. Imi pare bine ca ti-ai gasit pe tanti doctora asta de care ai fost incantata. Mi-am notat si eu numele, in caz ca lipseste a mea vreodata sa mergem la ea. Pupici! Si sa se faca Mirci bine repede de tot! Hai ca peste 2 saptamani venim iar in Pantelimon si sa mergem pe derdelush!!!! Imi pare rau ca inca va luptati cu temperatura, dar nu ti-a zis de la ce a facut?? Poate sunt dintzii???
Cleo m-ai zapacit e superfrumos hanoracul!!! Esti priceputa, ce sa mai, bravo tie!!! Apropo de suzi, si Eva a redescoperit-o de cateva zile, probabil o roade din cauza dintzilor.
Deci Eva a facut kk, m-am intrerupt.
Nicole, multumesc ca esti alaturi de mine! Pupici!
Miss, ma bucur ca ai gasit-o pe rusoaica, sa iesi cu ea la plimbare! Ma termini si tu cu costumasele frumoase ale lui David!!! Marturisesc, ca si Alysh, si eu vroiam sa te intreb daca ai de gand sa vii vreodata in Romanika… dar nu indrazneam… Felicitarea e dementiala, ce sa mai, eu nu sunt in stare nici sa termin conspectul, plus ca n-am talente de-astea………….
Buuun, a urmat inca o pauza de pus legumele in frigider, facut ceai si somn ptr Eva…
Alysh, felicitari ptr cadou. Ce Mosh harnic aveti voi acolo!!! Ce puneti voi la cale, ca desi ma straduiesc sa citesc cu atentie, se pare ca m-am uitat crucish… ceva cu costumase si tombola… please mai explicati din nou si ptr o baba chioara (adica je)?
Ralu, imi pare rau ca e nashpa la tine la birou. Sincer si pe mine tot criza mondiala imi da asa un pic de dubii in a ma intoarce la birou, dar voi intreba pe 3 decembrie cand merg sa ridic banii de trusou daca ma pot intoarce in CIC just in case… Ai fost simpatica cu Tudor care va da desteptarea, ha, ha! Bafta la intalnire. Ce mi-ar place si mie, dar cred ca ar fi taaaaare greu de a organiza asa ceva. Da-mi si mie un pont, vreau si eu sa imi fac unghii de-alea cu gel acrylic, stii un salon sa imi recomanzi? Sau restul fetelor…
Violet, felicitari ptr ridicarea caputzului, stiu ca erai ingrijorata. Pupici si voua!
Belleane, LA MULTI ANI!!! Sanatate maxima si numai bucurii de la bebe!!!! Tuturor ni se pare ca timpul a zburat. Uneori imi mangai burtica, ma uit la iubita mea frumoasa si nu imi vine sa cred ca de acolo a venit, atat o vad de frumoasa incat nu imi vine sa cred ca am adus pe lume asa o minune! Sunt sigura ca asta gandim toate! Wow, incerc sa mi-o imaginez pe bebelina ta cum face saltul acela periculos si ma busheshte rasul, ha, ha!!!
Onyx, daca acolo e frig… crede-ma nu vrei sa stii cum e pe aci (cu toate ca parca s-a mai imblanzit sau ne-am obisnuit noi cu frigul?)
Monik16, da, este o fetita mare, dar ea a fost mare chiar de la nastere. In grafic este pe curba cea mai de sus, nu a sarit din el niciodata si este si foarte constanta curba ei de crestere. Ultima data cand am fost la vaccin i-au facut si o glicemie ca sa scapam de dubii si i-a iesit perfecta. Ea este si foarte lunga (s-a nascut de 57 cm) acum are 72… ma rog, avea la controlul de 6 luni. Dar are cu cine semana, taticul ei este destul de urias!
Bineinteles ca m-am umplut de nervi am fost la posta unde am facut reclamatie factorului postal. Deci am asteptat toata luna sa vina cu marea suma 200 ron si nimic, nici avizare, nimic, nici cuponul de pensie al soacramii nu l-a adus. Acolo am aflat ce kkrea lumii e sa recuperez banii aia. Nu se poate, traim intr-o tara absurda, lumea e aiurea rau de tot, s-a luat aia de mine ca de ce nu am venit pana pe 25 sa iau banii de la posta. In primul rand ca am tot asteptat sa vina boul ala (scuze dar am nervi) in al doilea rand nu sunt obligata sa stiu programul Postei Romane! In fine, am facut reclamatie, am luat si nr de inregistrare si am sa sun saptamana viitoare sa aflu ce si cum, nu ma las!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
simonacip spune:
Hai ca abia acum apuc sa mai postez.
Adidana, ti-am vzt toate pozicile, mai ce mare s-a facut Vladi...Nu pot sa cred cind eram la spital cit era de mic.
Nicole, macar asa ne vom vedea si noi si iti dau Exultonul.
Adriana, tu ai intrebat de bronsiolita?? Pai e destul de nasoala, se aude in piept hiriiala, si cind il asculta dr aude suieratura. Are o stare subferbrila, sub 38..la inceput. Apoi tusea care apare si noaptea si e seaca si enervanta (nu-l lasa sa doarma)Nu va spun ca barbate-miu e de o luna cu tuse si destul de nasol nu prea doarme noptile. Azi a fost si si-a facut radiografie la plamini, a zis ca nu e pneumonie, dar aproape, l-a pus pe antibiotic. Iar eu am inceput sa iau si eu augumentin ca deja am ajuns ca el cu tusea...Asta e!
Alysh, sigur sunt de acord si in centru, undeva, numai ca nu cunosc pe acolo nimic. Dar sunt deschisa si eu propunerilor..
Cumnata mea imi da un supercostumas de craciunel, abia astept sa-l vad is sa-l probam!!!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
Alysh spune:
Fetele mele, aveti cunostiinta de loc de joaca in centru faceti propunerea, dar cat mai repede!!!
Daca nu, m-am gandit mai bine: mancam la chinezesc, la Harbin. Rog ospataritele de acolo sa ne rezerve toata sala de nefumatori (nu e mare, deci pt 10-11 persoane cred ca pot face asta). Intr-adevar la mine e greu de mancat pt ca nici n-am atatea scaune si spatiul pe care l-am creat in sufragerie pt bebe nu vreau sa-l stric mai ales ca ne-ar putea fi de folos pt sedinta foto si tombola.
Apoi urcam la mine si facem sedinta foto, va fac cafelute si stam de vorba. Apoi tombola.
Sau putem renunta la chinezesc si ne rezumam doar la joaca/ tombola+ foto. (asta in cazul in care vi se pare greu sa stam atat de mult cu bebeii).
Daca nu,pt fetele care s-au gandit la loc de joaca le rog sa dea exemplu concret ca sa putem face rezervarea si bineinteles sa ia fraiele in mana, adica sa se ocupe.
Pe mine nu ma deranjeaza deloc sa primesc mai multe mamici cu bebei, ne inghesuim noi (cu toate ca eu zic ca e destul loc) si ne facem de cap.
Si nu ma deranjeaza deloc nici sa vin la loc de joaca. MI-e absolut egal.
Votati si decideti. Daca nu avem propunere concreta de loc de joaca , ramanem la propunerea mea. Deci asteptam pana luni, marti maximum sa decidem ce si cum.
Ar fi chiar pacat sa nu facem asta, o sa ne ramana amintire toata viata.
Laurita, hai roaga-l pe Mirci sa se faca bine repede. Spune-i ca Vlady e nerabdator sa-l vada sanatos!!
Ylari....cred ca ai inteles acum despre ce e vorba: intalnire cu mamici si bebeii lor imbracati in costumase pe tema "Craciun". Poate facem si o tombola sa-i distram pe pitici. Multe poze si filmulete. Si eventual papa bun.
Urmeaza doar sa ne decidem unde o facem. DAr de facut o facem sigur!!!!
Vlady
chinabulina spune:
oooooooooooooffffff, ne iese un dinte. copil mai harait ca niciodata. in plus, baleste mai mult ca niciodata. si scoate limba afara, ca un sarpe ... tocmai cred ca s-a dus linistea noastra asta e, nu-s decat 32
noapte buna va dorim. eu chiar sunt curioasa cum va fi a noastra...
georgiana, de www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=726fb2d14a759b736a7ddf" target="_blank">gogoasa balerina teodora maria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7266c54f6f7a1710f5f758" target="_blank">Povestea noastra
Ia te uita ce mare sunt
andreap spune:
salutare
imi fac si eu timp sa va salut
Simona,cum sunteti?
Alysh,loc de joaca in centru...eu am fost la 2:Happy planet kids parca se chiama unul din ele si este chiar la P-ta Alba Iulia.mai este altul pe langa ProTv.dragute amandoua.
Sara e bine sanatoasa..sper.nu mai tuseste si azi am iesit pe afara,am facut si baita...Maria a inceput si ea tusea,asa ca am trecut-o pe aerosoli...in rest suntem bine
Sara a inceput sa pape mai bine laptele praf,cam 120 de apa,la masa de seara.ne cam chinuim cu fructele,nu resuesc sa o fac sa manance prea mult nici din legume sau cereale..asta e,pana la urma o sa manance ea si cantitati mai mari.
revin..dupa ce reusesc sa mai citesc cate ceva
somn usor
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
socrate spune:
Laura sper sa se faca bine Raducu. Super poza cu ursul. Mie imi pare rau ca nu i-am facut poze cu ursul cat era mic.Acuma e mare cat ursul. Asta e.
Alysh eu nu am nimic impotriva oricum ar fi. Chiar as vrea sa ne vedem. Eu as vota pentru mers la chinezesc ca sunt mare fan, dar cum se decide merg pe mana majoritatii. Insa nu cred ca e cazul sa luam si taticii, chiar nu cred ca s-ar simti confortabil si eu as fi stresata=se agita copilul si tot asa. Din pacate eu nu am nimic de Craciunel...nu stiu cum sa fac rost.
Miss superba felicitarea.
stefany eu abia astept sa zica mama, dar...suntem la baba
Reallaura spune:
Alysh daaa, o facem clar! vorba ta, e pacat sa ramana amintire...poate intr-adevar isi pierd bbicii rabdarea sa astepte sa mancam la chinezesc si apoi sa ne ocupam de ei...al meu nu doarme decat daca-i creez conditii, asa ca iese isterie daca ne intindem cu ei...
daca nu stie nimeni loc de joaca in centru, venim la tine, eu ma gandeam pentru tine sa nu fie mare deranj! tare
Nicole super ca veniti si voi!
Ylari hai, veniti la derdelus, dar si la tombola de Craciun!
Si eu am probleme cu cele 2 milioane pentru bb. Luna asta mi-au virat doar 40 de ron probabil au confundat cu cu copil de peste 2 ani. trebuie sa sun sa le zic..sper sa nu ne puna pe drumuri.
Andree am vazut pozicile cu Eric in vestuta, de fapt le mai vazusem.. ii sta tare bine.
Gabitzule nu stiu daca te-am felicitat pentru poza cu Raducu si ursuletul. Si lui Bogdan i-a placut tare ideea!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE
andreap spune:
Laura,am citit ca ati fost bolnaviori.sper ca sunteti mai bine
Vazut si pui de MissP...
am citit ceva de o intalnire..vreau si eu!!!!!!!!!!!!ca in afara de parc/piata/supermarket/..nu prea mai merg nicaieri..si de 1 saptamana nici macar in parc.asa ca..vin si eu..cum,unde...aflu eu.
Simona,te bagi sa ma anunti si pe mine de intalnire daca dispar iar cateva zile?????te rooooog
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
Reallaura spune:
Socrate esti o draguta, ne-ai incurcat nitel pe mine si pe Gabitza, dar sa stii ca si eu am poza cu ursul
Merci de urarile de sanatate, ca alea sigur erau pentru noi!!
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE