Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Raluca mama dar ce bucatarie ai de valoreaza asa de mult???Ai fost draguta tare cu comparatia

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

LA MULTI ANI ARIYA!!!

oare ce mai face daria mica?

rox - felicitari pt grasuna. si pt curaj ca vrei naturala...

fetele - eu am decis ca stau si saptamana viitoare la servici. nu stiu de ce da mintea mea pur si simplu nu e capabila sa conceapa sa stea acasa pur si simplu. nu ca n-ar fi de lucru acasa - e si acolo atata de lucru de mai bine parca e aici [

33+ cu Stefan Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

AMR 5 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Iris, toata lumea iti spune ca ai fetita, eu ma pun de-a curmezisul si spun ca o sa ai baiat

Propun sa facem o lista

...
glumesc, bineinteles

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Irina cum mai esti?

Sa va zic si voua ca am fost la dr hematolog si pot naste cum vreau eu,bine in functie si de ce apare in ultimul moment,dar macar nu se impune musai o anumita nastere.

Iris,ce bb mare ai,sa fie sanatos.

Fetelor ce copilasi grasuni aveti.Sunt tare curioasa cat o fi al meu si abia marti ajung si eu la dr..off,abia astept.Sunt tare curioasa cum se mai prezinta colul si bb..mai ales dupa ce aseara am avut niste dureri nasoale de am crezut ca ma paste vreo "chestie".Bun,dupa ce au trecut durerile,care m-au cocosat la propriu si am vazut ca nu am nascut..ma gandeam,da oare alea de travaliu cum mai sunt?

POZE CU NOI
Minunica mea
33+ cu David Christian sau David Gabriel

AMR- CEL MULT 7 SAPT.

Mergi la inceput

Fetelor, nu inteleg de ce va inghesuiti sa mergeti la serviciu....Va rog sa nu ma intelegeti gresit, sunt un om foarte energic care nu ar putea trai stand degeaba, dar mi se pare ca avem norocul de a ne lua liber in decebrie, o luna in care oricine ar visa sa aiba liber: cumparaturi, cadouri, globulete, luminite, bradut, craciun, mos nicolae, etc. In plus de asta avem nevoie de odihna inainte de nastere ca sa nu ne para rau dupa....ca nu am profitat de perioada asta.

Eu deja mi-am facut asa multe planuri cu ce o sa fac....

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor, nu inteleg de ce va inghesuiti sa mergeti la serviciu....Va rog sa nu ma intelegeti gresit, sunt un om foarte energic care nu ar putea trai stand degeaba, dar mi se pare ca avem norocul de a ne lua liber in decebrie, o luna in care oricine ar visa sa aiba liber: cumparaturi, cadouri, globulete, luminite, bradut, craciun, mos nicolae, etc. In plus de asta avem nevoie de odihna inainte de nastere ca sa nu ne para rau dupa....ca nu am profitat de perioada asta.

Eu deja mi-am facut asa multe planuri cu ce o sa fac....

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

eu am mai multe motive ...
Unul ar fi ca in meseria asta inveti asa de multe si atatea apar, incat orice luna pierduta m-ar face sa raman cu mult in urma colegilor mei (ca sa nu mai zic ca-s printre cei mai tineri, deci cu cea mai putina experienta)
Mai sunt si banii, care la mine ar fi cam tot atata si-n prenatal, DAR, o sa am marire de salar in decembrie care poate ma va ajuta putin la calculul de dupa ...
Apoi mai e plictiseala ... as face curat si mancare cateva zile - hai o saptamana, dar dup-aia parca ma si vad latita si plictisita la televizor ... brrr

Plus ca urmeaza totusi un concediu de 2 saptamani de Craciun, in care ma relaxez. Iar apoi mai am numai 2 sapt de serviciu. Nu mi se pare rau deloc

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui RalucaAlexa
fie vorba intre noi, pe mine ma tot intreaba lumea de ce nu vreau cezariana... nu stiu cum sa le mai explic faptul ca aceasta cezariana nu e un dar de la Dzeu si in nici un caz cea mai buna varianta pt mine, desi poate m-ar scapa de niste emotii si intrebari!

RalucaAlexa, apreciez foarte mult faptul ca ai inteles opinia mea. si mai ales ideea de ne-impunere a unei metode sau alta. nu poti vorbi cu un anestezist in spitalul respectiv care sa iti dea epidurala la nastere? nu e asa mare scofala nici pentru ei nici pentru tine. plus ca exista medic anestezist arondat prin rotatie fiecarei sectii - deci nu ar fi un efot major in plus.
si sa stii ca te corectez cu ceva, in prima instanta nu o sa iti fie dor de servici. de abia "dupa" aia....
Patricia, unele dintre noi nu au de ales si trebuie sa mergem la servici cat mai mult. asta e, peste tot avantaje si dezavantaje. in cazul meu strict, fac mai mult efort (fizic) fac acasa decat la servici asa ca prefer varianta asta.

Mergi la inceput

Daca iti e de ajutor, inteleg atunci,.....si daca mai zici ca ai si 2 saptamani libere de Craciun....chiar ca te iert

Eu nu as prinde decat agitatia cu RCA-urile din decembrie....adica nu o perioada care sa ma incante, ci o perioada plina de nervi si stres....asa ca...prefer sa zic pas.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Bebelusi, asa ziceam si io la prima sarcina...si dupa ce am vazut ce inseamna sa stai acasa, mi-a trecut brusc cheful.Adica, cat crezi ca o sa iti ocupe ca timp cele enumerate de tine?Cateva ore dintr-o zi, hai maxim-maxim 2 saptamani din luna(desi e mult).Si gata.Apoi vine ianuarie,cand nu mai sunt sarbatori care sa te tina ocupata..Nu poti sa petreci o zi intreaga facand shopping pt bebe sau spaland hainutele lui.Nici nu poti sa te intalnesti cu prieteni, cunostinte, ca toti sunt la serviciu pana la 6-7 seara.Nici nu poti sa ii innebunesti cu telefoanele ca poate au treaba.Si mai e si faza ca dupa ce nasti o sa ai atata timp de stat acasa, si o sa vrei sa socializezi si sa vb si despre altceva decat pampers, lapte, kk, colici, etc.
Fiecare face cum crede, eu am experimentat o parte din varianta ta la prima sarcina, nu mai vreau sa repet acu.Te pup!

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Asa e Roxaa, depinde de moment, de serviciu....si cum ai spus tu avantaje si dezavantaje. Mie mi s-a zis pas la maririle de salariu din septembrie probabil pentru ca oricum plec, asa ca.....de-asta nu vreau sa ma stresez nici un minut in plus.

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput