Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Bebelusi, asa ziceam si io la prima sarcina...si dupa ce am vazut ce inseamna sa stai acasa, mi-a trecut brusc cheful.Adica, cat crezi ca o sa iti ocupe ca timp cele enumerate de tine?Cateva ore dintr-o zi, hai maxim-maxim 2 saptamani din luna(desi e mult).Si gata.Apoi vine ianuarie,cand nu mai sunt sarbatori care sa te tina ocupata..Nu poti sa petreci o zi intreaga facand shopping pt bebe sau spaland hainutele lui.Nici nu poti sa te intalnesti cu prieteni, cunostinte, ca toti sunt la serviciu pana la 6-7 seara.Nici nu poti sa ii innebunesti cu telefoanele ca poate au treaba.Si mai e si faza ca dupa ce nasti o sa ai atata timp de stat acasa, si o sa vrei sa socializezi si sa vb si despre altceva decat pampers, lapte, kk, colici, etc.
Fiecare face cum crede, eu am experimentat o parte din varianta ta la prima sarcina, nu mai vreau sa repet acu.Te pup!

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

exact asa si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Fetelor ce ma descurajati voisi eu sunt asa incantata....Nu va contrazic, probabil ca si eu ma voi plictisi....o sa va anunt si voi o sa imi ziceti "ti-am spus noi".....Sa speram ca am noroc si nu va fi asa.....desi ma indoiesc

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Rox - vreau in primul rand sa vb cu drita sa vad care e parerea ei app la tipul de nastere. Stiu ca e adepta nasterilor naturale (partial de-asta am si ales-o, pt ca nu-ti impune nimic), apoi sa vad cum putem rezolva cu anestezistul... Oricum, eu am incredere ca totul va fi ok, indiferent de situatie!
bebelusi - am o super bucatarie ... hmmmm ... sau cel putin o sa am cand o fi gata!! Mi-am dorit atat de mult ca in concediu sa fiu mutata deja la mine acasa! Cred ca mi-am dorit prea mult, in concluzie inca nu s-a intamplat! Imi vine sa-i bat pe toti cap in cap! Singura mea speranta a ramas ca Matei sa fie baiat cuminte si sa stea in burtica pana la termen! Asta nu ma scuteste insa de emotzii - vine/ nu vine, o sa fie gata casa/ n-o sa fie gata etc...
Ledi - scumpo - Casa de piatra!! (Eu reactionez mai cu intarziere... :)) ) Sa fiti sanatosi si sa va iubiti mereu! Si eu tot saptamana viitoare merg la dr! Abia astept!!

34+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Fetelor ce ma descurajati voisi eu sunt asa incantata....Nu va contrazic, probabil ca si eu ma voi plictisi....o sa va anunt si voi o sa imi ziceti "ti-am spus noi".....Sa speram ca am noroc si nu va fi asa.....desi ma indoiesc

30+ Vlad Mihai

AMR 10 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

pastreaza-ti optimismul si nu te descuraja

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ciufik spune:

Salutare!

Ariya!

Daria si Adriana!

Iris si eu cred ca tot 2 printzese o sa ai :)! Mama, 2.4 kg? Mare!
Rox, am citit TOT mesajul :)!

Si la mine e ultima zi si sincer chiar astept sa stau acasa, sa nu ma mai enervez in fiecare zi cu nesimtiti din metrou care nu imi vad burta, bine, e mica, dar totusi, nu am cazut pe burta si e o buba, inclusiv cei care stau pe locurile rezervate, in marea lor majoritate barbati!

asa, acum ca mi-am spus off-ul, vroiam sa o intreb pe Cadia cat a dat pe paturica?
Lavini, ce pediatru ai avut la CMU? ca si bebe al meu va avea abonament la CMU asigurat de angajatorul meu si as avea nevoie de o recomandare. Venea si acasa? Cum s eprocedeaza cu pediatrii? II cautam acum? sau cum? Ca sunt pe dinafara .

Andreea 33+, cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik

Salutare!

Ariya!

Daria si Adriana!

Iris si eu cred ca tot 2 printzese o sa ai :)! Mama, 2.4 kg? Mare!
Rox, am citit TOT mesajul :)!

Si la mine e ultima zi si sincer chiar astept sa stau acasa, sa nu ma mai enervez in fiecare zi cu nesimtiti din metrou care nu imi vad burta, bine, e mica, dar totusi, nu am cazut pe burta si e o buba, inclusiv cei care stau pe locurile rezervate, in marea lor majoritate barbati!

asa, acum ca mi-am spus off-ul, vroiam sa o intreb pe Cadia cat a dat pe paturica?
Lavini, ce pediatru ai avut la CMU? ca si bebe al meu va avea abonament la CMU asigurat de angajatorul meu si as avea nevoie de o recomandare. Venea si acasa? Cum s eprocedeaza cu pediatrii? II cautam acum? sau cum? Ca sunt pe dinafara .

Andreea 33+, cu Andrei

Vad ca lumea se inghesuie la fetita si doar Bebelusi imi prevede flacauas....
Dar chiar e mare? Ca mie aci imi zic ca e mediu.... Dar si Francesca era cu 3,5 kg la nastere medie....
Enfin, sanatosi sa fie puii nostri, mari sau mici sau mijlocii.
Bebelusi, daca e munca stresanta mai bine acasa...eu am acum un pic de stress pt ca predau clientii, ma ocup de ultimele cereri, etc. (peste doua saptamini sunt si eu acasa, la 36 saptamini).
Dar e important sa nu fim stresate mai ales acum, cand numaratoarea inversa a inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ciufik
nu am cazut pe burta si e o buba, inclusiv cei care stau pe locurile rezervate, in marea lor majoritate barbati!

dementiala esti.
Patricia, nu te supara pe noi, te rog. nu o facem ca sa fim rele sau sa te intristam, dar pentru unele dintre noi este cruda realitate . si eu una crede-ma ca nu zic "ti-am zis eu", nu imi face nici o placere. fii sigura ca o sa fie ok si o sa te simti bine.
RalucaAlexa, ne mai potrivim la ceva, si eu sunt nebuna cu bucataria. este singurul loc din casa unde nu am acceptat nici o opinie de la sotul meu, a fost in intregime alegerea mea de la inceput pana la sfarsit. dar e de super calitate si is tare mandra de ea (se vede, hihihihi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

cat despre concediu... Pai eu am nevoie musai de luna asta! Tre sa-mi termin de aranjat casa (v-am spus ca am un fix!!!). In plus, simt nevoia fizic de a nu functiona pe programu asta de stat in fund pe scaun 9 ore pe zi! Vreau sa ma plimb, sa spal, sa calc (a se sesiza ca am inceput cu plimbatu!!), sa ma duc in vizeta la finuta mea si mamica ei (care sunt acasa sic sic!!!)... pe scurt - sa ma bucur si eu un pic de sarcina asta care pana acum s-a concretizat doar in mari batai de cap din cauza a diverse probleme (independente de sarcina in sine...) - nu ca m-as plange, Doamne fereste, unele dintre voi ar fii indreptatite sa ma bata daca m-as plage! - simt pur si simplu nevoia de a ma linisti! Sper sa reusesc! In plus, vreau sa petrec si eu un pic de timp doar cu baiatu meu din burtica, ca pana acu au fost prea multe persoane tot timpul prin jurul nostru!!!

VREAU SA STAU DOAR IN CHILOTZI, SINGURA, LA MINE IN CASA SI SA MA UIT LA TV!!!! NA!!

34+ cu Matei Teodor

miscaretu lu' mama :)

AMR 6 saptamani!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariya spune:

MULTUMESC INCA O DATA TUTUROR PT FELICITARI!!!MEY,DA' CHIAR VA PLACE DE MINE..
NATY si BEBELUSI ,MAMA S-A OPERAT PT O CHESTIE MAI CIUDATA,I-AU SCOS O BUCATZICA DE COCCIS,MAI SIMPLU SPUS - ,,I-AU TAIAT COADA"...stiti voi,reminiscenta care o avem la noada...suferea de dureri ingrozitoare,osul ala apasa pe un nerv si nu mai putea nici sa mearga,nici sa se tzina de pipi...urat..cea mai tare faza e ca ieri dupa masa s-a si dat jos din pat,iar azi o lasa sa vina acasa...dr asta e f tare,prof.dr. Exergian Florin,spit. Bagdasar Arseni...e un fenomen...sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Alinuk,da-mi si mie,te rog,PM ca eu nu am pediatru pt ca ai mei copii chiar sunt f sanatosi de fel,iar cand mai am cate o problemutza ,ma duc la dr de fam cu ei...multumesc

Amedeo 10 ani,Annamaria 7ani, 29+Mihai Adrian

AMR 9 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi123 spune:

Ariya, multa sanatate si un bebe sanatos si voioso zi minunata si multa sanatate mamei tale.

toate mamicile si ma bucur ca toate sunt bine

Iris, felicitari pt. bebe grasunel

Billy, Selen, ce putin mai aveti...

Sa va pove.. de dimineata ce am obs. pe hartia igienica o pata roze,apoi am luat servetele umede si aceeasi pata, sa fie oare dopul, imi pare devreme pt. asta; am sunat medicul si a zis ca nu crede a fie dopul dar, maine dimineata ne vedem pt. un consult.
In rest, pot spune ca sunt relativ bine,dimineata-mi este rau, nu pot sta in picioare apoi mai tarziu imi revin.
toata marea de mamici

33+Bogdan GabrielDoamne ajuta

Mergi la inceput