Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Porumbita, mie imi place si Gabriel si Nicolas...parca Gabriel un pic mai mult.Noi avem abonament la CMU si ne hotarasem la un pediatru, iar dupa ce am nascut dr mea ginecoloaga, care lucreaza tot la CMU m-a intrebat de pediatru si mi-a recomandat aceeasi persoana.Sa stii ca nu am citit numai de bine de ea, dar a venit acasa cand am sosit cu bb si la primele 2 controale+vaccin.Apoi m-am dus la cabinet, am inteles pt ca pierdea f mult timp pe drum.Eu am fost extrem de multumita, ne-a rezolvat de fiecare data.Acu mergem tot pe mana ei.

Carmen, nu sunt nelinistita, ca fata era in grafic, da mi se pare diferenta asa mare: 700g vs 2.4 kg.???

Iris, io o tin pe a mea, ca e fata.Cred ca ajung ca socrela, cand imi intra ceva in cap, greu sa ma convingi ca nu-i asa

Lavinia, 28+ si Andrei (11 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

lavini dc te consoleaza si eu lucrez pana la sf lui decembrie si apoi in ian imi mut biroul acasa

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Neata!

Prietena mea a nascut ieri o fetita sanatoasa de 3.100 gr. si 52 cm. care citez "are par lung si ciufulit, seamana cu un strumf si nu pare interesata sa suga". Sunt tare emotionata, noi doua suntem prietene de cand aveam 8 ani si nu-mi vine sa cred ca are o bebica mica.

Fetelor, mie mi s-a lasat burta destul de tare. Tin minte ca la Ioana la varsta asta era sus de tot, de abia puteam respira de ea; acum nu am nici o problema cu respiratia.

Si constatand eu asta azi dimineata m-a lovit brusc si pentru prima data gandul ca s-ar putea sa nu mai am norocul de data trecuta sa o tin pana la 40 s si ca, daca se trezeste sa vina mai devreme eu nu sunt de loc pregatita, nici psihic si nici fizic.

cadia ce fel de paturica ai luat? Si eu mi-am pus ochii pe una de acolo, de bumbac. Sosetele am luat si eu, un set de 5, mi s-au parut tare bune.

Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 32+ cu Nadia - Ana
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Porumbita, iti zic si tie ca si colegilor mei (etajul doi a votat baiat si parterul fata; etajul unu sunt partenerii si ei nu s-au pronuntat): ai 50 procente sanse sa ai dreptate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

BURTICILOR, INTRU REPEDE CA AZI E ULTIMA ZI DE MUNCA SI TREBUIE SA PREDAU O GROAZA DE CHESTII.

LA MULTI ANI ARIYA SI MULTUMIM PENTRU

PORUMBITA
, CAND AI TIMP POTI SA NE SPUI CATE CEVA DESPRE CE ATI FACUT LA LAMAZE, CA MA BATE SI PE MINE GANDUL SA MA INSCRIU.

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Porumbita, Jasmi, si io am ales de buna voie si nesilita de nimeni sa merg pana pe 15 ian, ca sa u ma plictisesc acasa.Da cand aud de concedii, incepe sa imi fileze niste beculete .Hai fetelor, ca facem si noi petrecerea noastra atunci, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Naty, felicitari pentru prietena ta! Sa creasca mare bebelina, si sanatoasa!

Acum chiar trec la munca, imediat facem pauza de prajitura, ca e ziua unei colege!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavini

Porumbita, Jasmi, si io am ales de buna voie si nesilita de nimeni sa merg pana pe 15 ian, ca sa u ma plictisesc acasa.Da cand aud de concedii, incepe sa imi fileze niste beculete .Hai fetelor, ca facem si noi petrecerea noastra atunci, da?

facem, facem!

EDIT: vad ca sunt la mesajul 666

Jasmi 29+ cu
way to go, BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui Naty

Neata!

Prietena mea a nascut ieri o fetita sanatoasa de 3.100 gr. si 52 cm. care citez "are par lung si ciufulit, seamana cu un strumf si nu pare interesata sa suga". Sunt tare emotionata, noi doua suntem prietene de cand aveam 8 ani si nu-mi vine sa cred ca are o bebica mica.

cadia ce fel de paturica ai luat? Si eu mi-am pus ochii pe una de acolo, de bumbac. Sosetele am luat si eu, un set de 5, mi s-au parut tare bune.

Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Sa-i traiasca puiutza prietenei tale, sa creasca maaaare si frumoasa.

Setul de 5 buc. sosetzele l-am luat si eu.
Paturica este alba pe o parte iar pe cealalta, are literele alfabetului.
Avea din aceeasi gama si un set de 2 saculetzi de dormit, desfacutzi la picioare.
Tare mi-as fi dorit sa-i iau dar nu aveau nasturi si cred ca mi-era greu s-o imbrac pe pitica.
Tu i-ai vazut?

30+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Scuze, de abia acum am vazut ...

LA MULTI ANI, ARIYA!

Ieri am vorbit putin la tel. cu prietena mea si nu am apucat sa discut prea mult despre spital (Euroclinic). In mare insa mi-a zis ca este SUPER. Au dus-o direct din sala de operatie in salon, impreuna cu bebelusha Smaranda (sau Masranda cum ii zice fie-mea). Salonul super curat, sotul poate sa stea cu ea non-stop, imediat ce are nevoie se prezinta o asistenta (pentru orice, fara sa faca fasoane). Daca vrei sa iti ia copilul din cand in cand il iau si il duc la salonul de bebei. Li se da lapte praf cu biberonul, daca mami nu are lapte.
Cezariana a facut-o cu anestezie rahi-epidurala si a fost in regula, mai putin senzatia idioata ca nu iti simti mare parte din corp.
Alina, a nascut cu dr. Bratila.

Ioana la 3 ani

Mergi la inceput