Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 6
jasmi spune:
Iris, felicitari pt bebe grasun! Imi amintesc ca ai trimis acu cateva saptamani ceva link cu poze de pe site-ul vostru, asa ca am votat si eu acolo la poll ca vei avea fetita - deci mai am vreo 5-6 sapt sa vad daca am avut dreptate
Jasmi 29+ cu
way to go, BB
Iris2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz Ruxi, asa imi place numele asta.... bunicul meu imi spunea Ruxandra ca nu se auzise in Alba de Roxana.. asa ca mi-ai trezit amintiri Iris, waw, 2.4kg....bravo mama!! mananca bine de pe acum copchilu' |
Hahaha, maninca, are cu cine sa semene!
lavini spune:
Neata gagici!
Aryia, la multi ani cu sanatate, multa fericire alaturi de familia ta si un bb sanatos si papacios!
Roxana, felicitari pt Eva cea grasunica!Ma bucur ca dr ta ti-a promis o nastere naturala, si daca tu iti doresti sper din tot sufletul sa fie asa!
Iris, ce mare e bebita ta!Si io zic ca e fata, daca ma insel, mea culpa:)) Cand va aud pe voi vorbind de 2 kg ma gandesc ca acu 3 saptamani fetita mea avea 700g.Deci mai am nene de asteptat....
Nu mai stiu daca am zis, casa de piatra Ledi, am vazut pozele, ati fost niste miri tare draguti si indragostiti!MUlta fericire!
Ce bine de voi fetelor ca azi e ultima zi de job...si pe Dark o invidiez, nici 5 zile nu suna rau de tot.Si io tot 5 mai am, dar saptamani
Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007)
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui jasmi Iris, felicitari pt bebe grasun! Imi amintesc ca ai trimis acu cateva saptamani ceva link cu poze de pe site-ul vostru, asa ca am votat si eu acolo la poll ca vei avea fetita - deci mai am vreo 5-6 sapt sa vad daca am avut dreptate Jasmi 29+ cu way to go, BB |
Jasmi, esti o scumpica, din pacate nu ne-am mai ocupat de site de o buna bucata de vreme. Adica Paul nu s-a ocupat.
Oricum ai avut dreptate, atunci a fost fetita...
veronica75 spune:
Iris - scuze... poate am vreo premonitie
Veronica cu Alice
micuta mea A.M.R. 10 SAPTAMANI
BB e pe drum
Iris2002 spune:
citat din mesajul lui lavini Neata gagici! Aryia, la multi ani cu sanatate, multa fericire alaturi de familia ta si un bb sanatos si papacios! Roxana, felicitari pt Eva cea grasunica!Ma bucur ca dr ta ti-a promis o nastere naturala, si daca tu iti doresti sper din tot sufletul sa fie asa! Iris, ce mare e bebita ta!Si io zic ca e fata, daca ma insel, mea culpa:)) Cand va aud pe voi vorbind de 2 kg ma gandesc ca acu 3 saptamani fetita mea avea 700g.Deci mai am nene de asteptat.... Nu mai stiu daca am zis, casa de piatra Ledi, am vazut pozele, ati fost niste miri tare draguti si indragostiti!MUlta fericire! Ce bine de voi fetelor ca azi e ultima zi de job...si pe Dark o invidiez, nici 5 zile nu suna rau de tot.Si io tot 5 mai am, dar saptamani Lavinia, 27+ si Andrei (11 iunie 2007) |
Lavini, ai 50 procente sanse sa ai dreptate!
jasmi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iris2002
Jasmi, esti o scumpica, din pacate nu ne-am mai ocupat de site de o buna bucata de vreme. Adica Paul nu s-a ocupat. Oricum ai avut dreptate, atunci a fost fetita... |
noooooooo era pt bebe1?
Jasmi 29+ cu
way to go, BB
Porumbita spune:
iris si eu tot fata zic ca e
ariya LA MULTI ANI si sanatate mamei tale
billy cel putin pana pe 10 cand ma duc la control ii dau credit dnei Tufan (atunci am de gand sa discut optiunile pt nastere, sa vad ce parere are etc)
alina abia astept urmatoarea sedinta de Lamaze; mi-a placut super super mult
fetele din bucuresti, voi la ce pediatru veti merge? faceti inainte o programare sa sa il/o cunoasteti? pana acum am auzit doar doua nume vehiculare, dna CUlcer si dna Marcu; prima inteleg ca e fff aglomerata; a doua la fel de aglomerata si in plus mai in varsta (70 de ani);
alte recomandari?
jasmi spune:
Lavinia, ma alatur tie in campul muncii! Mai am si eu cel putin o luna si jumatare de venit la serviciu. Nu ma plang, pt ca a fost alegerea mea, decat sa ma "depresionez" acasa de plictiseala
Jasmi 29+ cu
way to go, BB
Carmen_Marieta spune:
Lavini stai linistita, ca si al meu aveaacum 3 saptamani 780 g, dar o sa crestem mari.Ia sa vezi tu ce bebelusi mari o sa nastem.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
27+
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.