Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 24
miereamara spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui BillyBilly
Miere pe scurt: "Mare-i gradina Domnului si totusi multi nebuni sar gardul!!!" Catalina 36+ Ana-Maria ingeras de ![]() AMR 4 saptamani ![]() http://bd.lilypie.com/cFtxp2.png |
Da, i-am citit si lui Luc postul respectiv si a spus ceva de genul "some people shouldn't be allowed to procreate!
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
Aidan
miereamara spune:
Din ciclul tara arde si babele se piaptana, eu raman fara bursa si barbate-miu face teste cu masini, vrea sa isi schimbe masina, care e mult mai buna ca a mea si noua (are max 2 ani). Nici macar nu mi-a spus ca se duce la dealer, m-a sunat de acolo, cred ca mai mult sa nu raman socata cand o veni acasa
.
I-am zis ca vreau un cadou substantial dc isi cumpara alta masina, gandidu-ma ca ii mai tai din elan. Cica nu a auzit ce spuneam, ca pierduse semnalul...
Aaaa, ca sa nu mai spun ca el initial a plecat sa isi spele masina
.
Aidan
lisa79 spune:
mire,eu dupa faza cu surpiza ce mi-a facut cu motocicleta,l-am pusa jure ca nu imi mai face surprize pe 2 sau 4 roti. si al meu initial s-a dus sa iti spele ochi cu un prieten de-al lui la ceva motoare,nici prin gand nu imi trecea ca au mers imrepuna ca prietenul sa o poata aduce acasa(el avand carnet)
...mare grija cu barbatii astia.
aaa nu v-am zis marea lui dorinta,aia mai recenta: vrea tobe

din astea
!!!
fetelro sa folositi santaoase bouncerele ,swingurile,sau ce or mai fi!
31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
bebelusi spune:
Ttenzica ce fetita mare ai!!!Sa fie sanatoasa si sa stea cuminte acolo pana la 40 de saptamani

Miere, foarte frumos swingul, super cadou
Miere super tare sotul tau, parca il vad pe al meu facand asta![]()
![]()
![]()
![]()
Lisa, hai ca m-ai facut sa rad

, trebuie sa recunosti ca are imaginatie
30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Carmen_Marieta spune:
'neata burticutze,
LA MULTI ANI!!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI IMPLINIRE TUTUROR SARBATORITILORR SI SARBATORITELOR DE AZI.
Un
pentru micuta Daria si mamica Dalma.
Ttenzica ce grasunica e bebelina. Sa va traiasca!
Selene
2-3 saptamani, hai ca facem galerie. Ma bucur ca lucrurile intra pe fagasul normal, sa va ajute Dumnezeu sa fie totul bine.
Pentru fetele care au facut cumparaturi, sa le stapaneasca soanatosi beneficiarii.
Poze ..
http://bd.lilypie.com/W4rsp3.png
28+ 
Doamne ajuta-ne sa ne creasca mari si sanatosi bb-ii.
miereamara spune:
Cand credeam ca am scapat de insomnii....mi-am revenit la programul "normal" de stat cu ochii pe pereti.
Pana la urma chiar a comis-o barbate-miu, pleca asadar sa spele masina si se intoarse cu una noua
, nu stiu dc sa-l cert sau sa ma bucur.
Aidan
IanFeb09 spune:
fetele va invit la un nou capitol cu nororc!!!!
sa fie acesta capitoulul car va da startul la galerie pt venirea bebicilor?????
92
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Alinuk

Ana-Maria ingeras de