Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (91)
Raspunsuri - Pagina 20
Alina1976 spune:
Billy 

saru'mana!! M-ai mai scos din starea aia tampita. Nu trebuie sa te sperii...a fi mama este ceva de neimaginat in cuvinte insa sunt si momente cand iti vine sa-ti iei lumea in cap. De acum incolo voi gandi numai pozitiv! ![]()
3 litri de apa!!!!!!!!! OAUUUUU!!! Eu de abia unul amarat
Trebuie sa fac ceva altfel o sa umblu desculta in zapada...
35+ cu
ADINA-IOANA
AMR 5 saptamani!
Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica
IRA_LIZA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioanara23 nu ma intelegeti gresit, ai lov mai job, DAR NU MAI POTTT! GAFAI, FARNAI, TRAG UN PICIOR, IMI POCNESTE O SHALA, MA RIDIC GREU, ABIA CAR DOSARELE! simt ca e cam gata cu puterea de mai face fata la trebile zilnice...macar recunosc....nu-s vro mama eroina care sa nasca pe salile tribunalului cu ambulanta si cu presa pe cap!...sunt doar o fumeie gravida pur si simplu normala (cica ![]() ![]() )ioana 30+ Doamne Iisuse Hristoase, Miluieste-ne pe noi pacatosii! puiutza mica |
"Neatza" la toata lumea, LA MUULTI ANI, Ariya! vorba lu' tata, Dzeu sa-l ierte: sa traiesti 100 de ani fara RK

Ioana, da' cine moash'sa iti cere tie socoteala k nu te cari prin tribunal la treij' de saptamani de sarcina?? relax! dreptu' traieste si cu si fara noi macar vreo cateva luni.
...numai io am ghinionul k, la peste 36 sapt, sa ma aflu in tribunal, insa nu k sa-l reprezint pe angajator, ci sa ma "bat" cu el! asta daca nu cumva nasc intre timp, caz in care parca vad k scriu tot felul de acte, cereri de amanare etc din spital si le trimit prin tata lu' bebika la posta sau la registratura TMB. Grele vremuri! ca-n razboi!
Am "prajiturit" pana mai inainte! cat p'aci sa nu-mi ajunga glazura, damn it! mi-am notat pe retzeta k altfel uit data viitoare sa fac de 3 ori cantitatea de glazura, de data asta am facut-o numai de 2 ori si uite k tot mi se pare insuficienta. Ce atmosfera calma in casa: tati a preferat sa lase calculatorul, televizorul, tot, si a venit in bucatarie cu noi, "fetele", a facut un rebus pana am terminat prajituroiul. Il mai rasfatz saptamanile astea de final de sarcina k pe urma nu se stie cand mai vine la rand la rasfatzat...
Ira
35+ mami de
Lizuca
cami_antonia spune:
fetelor
si mie mi-e frica de momentul nasterii in sine ... si nu de perioada de dupa ... caci l-am crescut pe fratelo ... si am stat in preajma multor bebelusi ... am si botezat ... si mi se pare totul atat de natural ... sa il tii .... sa faci baita ... etc ... incat ....
dar de momentul nasterii ... hmmmmm .... sper sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne descurcam cat mai bine ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
Daiopri spune:
Ariya LMA si tot ceea ce iti doresti.
Mi-am amintit ce am vrut sa zic data trecuta. Desi sunt campioana la kg eu iau de vreo 2 luni in fiecare zi vitaminele. Sunt convinsa ca ma ajuta la adunarea "gramelor", dar, dupa ce tot am tras-o cu raceala, am constatat ca sunt cam la pamant cu imunitatea si macar asa sa ma mai redresez si eu. Si parca sunt mai bine. Mai ales ca nu ma pot lauda ca mananc f. sanatos. Apoi vreau sa fie bine si pt bb si pt mine dupa, sa nu ma trezesc fara dinti in gura:))
Noi suntem bine, in crestere. Am fost cu motanul la dentist pt cariuta da era una asa minuscula, ca zau ca nu stiu cat trebuia facuta. Da bine ca am scapat. Fetele care puteti sta acasa, f. frumos. Eu asa ma bucur ca e wk si abia astept pauza de craciun... Doar asa sa ma mai odihnesc si eu.
Mai frumos e, ca sotul a primit de la sv o oferta sa mearga pana in state in dec si ianuarie:)) Acuma eu sunt in stres, ca as vrea sa mearga dar am hotarat ca doar daca merg pana pe 19 ian, ca dupa aia nu mai garantez. Nu mai zic ca nu dorm bine noaptea din cauza asta:)))
Ca parca ma vad ca nasc singura:))
iris eu am zis si mai demult, eu zic ca e baietel dupa marimea la pantofi:))
Fetele din state sa va fie de bine curcanul.
Tuchi bravo, hai incet incet si mai ai putin.
Va doresc toate cele bune tuturor si aveti grija de voi si bbei.
Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png
lisa79 spune:
ooof mai fetelro,uite ,am fost invitati intre Craciun si revelion s amergem la munte la o cabana 4 zile. asa de mult as vrea sa merg,dar imi e frica...daca nasca acolo??? vai nici nu vreau sa ma gandesc
...si asa de mult as fi vrut sa mergem...oooof
31S+
sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 9 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora
Porumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miereamara Am citit un subiect intitulat "cum ne educam copii", cred ca e postat la subforumul psihologie ....e de rasu-plansu una din replicile de acolo. Va citez: Quote: original postat de X "Eu i-am povestit baiatului (5 ani) de iad si rai.I-am spus ca exista Dumnezeu si exista deavolul.Imparatia Domnului este Raiul iar a deavolului iadul. Eu vreau sa fiu printre cei care merg in Rai de aceia ma straduiesc sa fac lucruri bune sa ajung acolo. Asa i-am lipit pe perete o hartie din culoarea pe care si-a dorit care simbolozeaza Raiul iar una neagra care simbolizeaza iadul. Pe acea preferata i-i lipesc cate o inimioara cand face fapte bune iar pe acea neagra i-i lipesc cate un foc. De cand am aplicat metoda asta va spun cu mana pe inima ca mi-e mult mai usor.Se straduie sa nu faca rele." Este normal ca in ziua de azi sa traumatizezi copilul in halul asta? Imi vine sa ii zic vreo doua....cica asa au invatat-o pe ea parintii si asa vrea sa-si invete si ea copii....da' sa puna mana pe o carte de psihologia copilului nu poate? www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album Aidan |
ma scuzati , da e o maaaaaareeeeeeeeee aberatie...
eu nu sunt de acord n100% cu ceea ce sustin graziella, noe si alte fete AP; dar mi se pare incredibil sa iti stresezi copilul in halul asta
hm, ca sa nu mai spun ca de cand ma stiu negru a fost culoarea mea preferata (spre disperarea maicamii care m-ar fi imbracat in alb, roz, etc ... ca doar o fata avea si ea)
Porumbita spune:
alinuk
multumesc ffff mult! in decembrie de ne gandim sa facem 1-2 programari si sa ne decidem la un pediatru; am inteles la cursul de Lamaze (ALINA NU ITI POT MULTUMI INDEAJUNS PT RECOMANDARE) ca e imp sa avem dinainte pediatru pt ca poti avea nevoie de un sfat imediat ce ajungi cu el acasa...
daiopri dc sotu nu e acasa are cine sa il tina pe pusti? sau se intoarce sotu pana nasti tu? intreb ca am o prietena in germania, a nascut pe la 37 de sapt si baiatul a stat la o vecina pt ca nu au pe absolut nimeni in zona si sotul era in delagatie...
lisa si noi avem o astfel de invitatie pt weekendul asta (de fapt aseara l-am sarbatorit pe sot la restaurant pt sf andrei si ziua lui pt ca azi ne pleaca toata gasca de prieteni la munte) dar nu am avut curaj sa plec...
aseara din pacate am aflat vesti mai putin placute: sora unei prietene a nascut la 24 de saptamani (acum 2 zile) la constanta; culmea e ca seara a fost laecografie, totul era ok si dimineata la 5 s-a rupt apa si a nascut; sa va rugati la DD pt bb mic;
pe de alta parte au fost si vesti bune; nasa mea, cea care a nascut acum aproape 2 luni (la 29 de sapt) as-a externat saptamana asta si bb MIhnea e bine, mama lui se mulge si ii da la biberon, are acum aproape 2 kg si doctorii zic ca nu vor fi probleme... ![]()
eu va doresc weekend placut si celor care serbeaza SF ANDREI le urez LA MULTI ANI!!!!
cami_antonia spune:
lisa nici eu nu ti-as recomanda plecarea .... mai ales ca ai auzit ce a povestit porumbita despre prietena ei .... Doamne Ajuta pe cel mic nou nascut ..... roaga-i pe parinti sa boteze pe bebe sa aibe un nume sa ne putem ruga pt el ....
eu fetelor am dormit de 2 nopti ceva mai bine .... desi nu am mai mers pe jos sa obosesc prea tare .... se pare ca agitatia pt ziua sotului a avut efect de oboseala .... saptamana viitoare vreau si eu sa spal rufele lui bebe .... si sa le calc .... nu de alta da eu chiar am primit cateva si sa am timp de ele .... caci de craciun si de revelion vreau sa stauuuuu si sa lenevesc .... atattttttt
aaa.... si azi merg la doctoritaaaaaa ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
cami_antonia spune:
fetelor dar azi chiar nu e nimeni pe aici???
sunt singurica toata ziua????
va doresc odihna placuta sau plimbari placute .....
eu mai trabaluiesc in asteptarea plecarii la doctorita ....
29+
ANTONIA IOANA
Camelia
bebelusi spune:
Buna gagici! Ce faceti? Cum sunteti azi? Eu acum am intrat sa va salut si sa va spun ca am fost ieri la targ si i-am cumparat lui strumful meu o chestie de-aia nu stiu cum ii ziceti voi cu totul si cu gluga si cu un pic de blanita pe sub. Este superb-crem. Si tati ia cumparat o vestuta mortala, nu i-a putut rezista si pentru ca e prea mic sa poarte vesta ia cumparat una pentru un an![]()
![]()
![]()
. Va citesc din urma si revin

30+
Vlad Mihai
AMR 10 saptamani 
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"