Geta Voinea sou
Am mai nimerit butonind la emisiunea asta si sint consternata sa constat ca inca n-au dat faliment cu ea.N-au nici o treaba cu televiziunea si e o martafoiala nationala pe acolo.Cam ce vor sa zica,adica?
Raspunsuri
bibyrox spune:
Dar ce emisiune e? Pe ce post?
O mamica in al-!!!
Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Poze Bogdan
Casuta noastra
maria_ene spune:
Ea saraca vrea sa faca un ban ca a cam ramas fara la divort,i-a luat sotul saloanele,brand-ul cu numele ei(asta e chiar tare).
Oricum,e o femeie fara de nici unele,la fel ca show-ul si toti invitatii vin pe prietenii.A fost o data invitat un homosexual,Juliette Armand care nu-si recunoaste orientarea care e bun prieten cu ea dar vinde ca si Oana Turcu,creme de 2 lei
ellinia spune:
Era mai interesant cand avea o singura emisiune pe saptamana, ma mai uitam din cand in cand, acum e prea plctisitor ... o prea lungeste.
Victoria spune:
Eu nu vreau sa mai aud de Geta Voinea de cand am citit un interviu de-al ei in care declara senina ca ea nu angajeaza femei la saloanele ei, ca raman gravide si pleaca in CIC cand ti-e lumea mai draga, asa ca are numai "stilisti" barbati..Rusine sa-i fie, ca e si ea mama!
V
maria_ene spune:
Ce "stilisti"?????Si eu as reusi sa imi tai parul in colturi si sa-mi fac drapel din el daca vreau
alexalina spune:
Recunosc ca niciodata n-am avut rabdare sa vad o emisiune intreaga... Ceva mai plictisitor n-am vazut de muuuuulte vreme
alinkav spune:
Prea multa vorbareala fara vreun rost la emisiunea aia!
Am vazut si eu la carcotasi cum saraca nici nu stia ce invitati are pe acolo....
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007