Am mai nimerit butonind la emisiunea asta si sint consternata sa constat ca inca n-au dat faliment cu ea.N-au nici o treaba cu televiziunea si e o martafoiala nationala pe acolo.Cam ce vor sa zica,adica?![]()
Dar ce emisiune e? Pe ce post?
!!!
Bogdan Alexandru - 17.11.2007
Ea saraca vrea sa faca un ban ca a cam ramas fara la divort,i-a luat sotul saloanele,brand-ul cu numele ei(asta e chiar tare).
Oricum,e o femeie fara de nici unele,la fel ca show-ul si toti invitatii vin pe prietenii.A fost o data invitat un homosexual,Juliette Armand care nu-si recunoaste orientarea care e bun prieten cu ea dar vinde ca si Oana Turcu,creme de 2 lei
Era mai interesant cand avea o singura emisiune pe saptamana, ma mai uitam din cand in cand, acum e prea plctisitor ... o prea lungeste.
Eu nu vreau sa mai aud de Geta Voinea de cand am citit un interviu de-al ei in care declara senina ca ea nu angajeaza femei la saloanele ei, ca raman gravide si pleaca in CIC cand ti-e lumea mai draga, asa ca are numai "stilisti" barbati..Rusine sa-i fie, ca e si ea mama!
V
Ce "stilisti"?????Si eu as reusi sa imi tai parul in colturi si sa-mi fac drapel din el daca vreau
Recunosc ca niciodata n-am avut rabdare sa vad o emisiune intreaga... Ceva mai plictisitor n-am vazut de muuuuulte vreme 
Prea multa vorbareala fara vreun rost la emisiunea aia!
Am vazut si eu la carcotasi cum saraca nici nu stia ce invitati are pe acolo....
Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007