Geta Voinea sou

Geta Voinea sou | Autor: dulcetica

Link direct la acest mesaj

Am mai nimerit butonind la emisiunea asta si sint consternata sa constat ca inca n-au dat faliment cu ea.N-au nici o treaba cu televiziunea si e o martafoiala nationala pe acolo.Cam ce vor sa zica,adica?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Dar ce emisiune e? Pe ce post?

O mamica in al-!!!

Biby
Bogdan Alexandru - 17.11.2007

Poze Bogdan
Casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pe euforia tv,dar n-ai pierdut nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

am vazut si eu la carcotasi...cred ca cineva i-a "copt-o"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Ea saraca vrea sa faca un ban ca a cam ramas fara la divort,i-a luat sotul saloanele,brand-ul cu numele ei(asta e chiar tare).
Oricum,e o femeie fara de nici unele,la fel ca show-ul si toti invitatii vin pe prietenii.A fost o data invitat un homosexual,Juliette Armand care nu-si recunoaste orientarea care e bun prieten cu ea dar vinde ca si Oana Turcu,creme de 2 lei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Era mai interesant cand avea o singura emisiune pe saptamana, ma mai uitam din cand in cand, acum e prea plctisitor ... o prea lungeste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu nu vreau sa mai aud de Geta Voinea de cand am citit un interviu de-al ei in care declara senina ca ea nu angajeaza femei la saloanele ei, ca raman gravide si pleaca in CIC cand ti-e lumea mai draga, asa ca are numai "stilisti" barbati..Rusine sa-i fie, ca e si ea mama!

V

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Si mie imi placea emisiunea dinainte mai mult. Nasol ca a declarat asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_ene spune:

Ce "stilisti"?????Si eu as reusi sa imi tai parul in colturi si sa-mi fac drapel din el daca vreau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexalina spune:

Recunosc ca niciodata n-am avut rabdare sa vad o emisiune intreaga... Ceva mai plictisitor n-am vazut de muuuuulte vreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Prea multa vorbareala fara vreun rost la emisiunea aia!
Am vazut si eu la carcotasi cum saraca nici nu stia ce invitati are pe acolo....

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput