Ventolin la 9 luni?

Ventolin la 9 luni? | Autor: Medeea76

Link direct la acest mesaj

Din pacate fetele au facut pneumonie in acelasi timp... Li s-a recomandat, printre altele, si Ventolin sirop. Cu Tea e ok, dar Ana are abia 9 luni... Citisem candva pe forum ca nu se da decat o data pe an. Am mare incredere in doctorita mea, dar am indoieli de data asta in privinta Ventolinului. Au mai primit copii atat de mici Ventolin?

Medeea, mamica de Ana (14 februarie 2008) si de Tea (17 iulie 2006)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Banuiesc ca nu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

eu i-am dat Mateei ventolin...de fapt Salbutamol cand a a racit la 10 luni jumate. Nu mai stiu dozele exact.
Da se inneca saraca de atatea secretii si nu mai putea respira. Pediatra mi-a recomandat...si a fost ok.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Anul trecut pe vremea asta aveam deja la activ 2 intrenari in spital cu laringita+bronsiolita. Yannis avea 7 luni si tin minte odata ca am avut tratament cu Salbutamol sirop si alta data cu ventolin nebulizari (la Grigore Alexandrescu)

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia - De la inima ta pentru inima ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Multumesc pentru raspunsuri, fetele. I-am dat in seara asta un ml, sa vad cum reactioneaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns B_Zara spune:

Si eu i-am dat Ventolin la 9 luni cind a facut bronsiolita. Si a fost ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iacobica spune:

Din pacate baietelul meu cel mic face aerosoli de 4 ori pe zi cu ventolin. Si are numai 4 luni si jumatate. Si asta din cauza unei bronsiolite care nu-i da pace de 3 saptamani. Cand l-a auzit cum suiera cand respira nu am stat pe ganduri sa i-l administrez...

Frumusetea este trecatoare. Esti frumos, ai trecere.
Laura si Raducu Stefanucu(16.06.2004)

Mergi la inceput