Puiuti de Randunici 2008!! (148)
Raspunsuri - Pagina 2
bubu05 spune:
Am apucat si eu sa-mi fac salata pe ziua de azi, cu iaurtel in ea. E buna! ce sa zic si eu...Vlad papa clatite, chiar nu mi-e pofta de ele...ciudat...mi-e pofta de painea care miroase rau, mai are putin si e gata. Am pus mac deasupra
Hai Ursulet
Cel mai usor s-ar ridica daca ar sta in patru labe, ii e mai usor sa se apuce si sa se ridice
Fug sa termin curatenia, am facut doar dormitoarele
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
raluca2107 spune:
Tuchi , te astept la Bacau cu si copii lasa ca se descurca ei ca doar sunt barbati. Cand vii ia-l si pe Vladutzu lui Mimo' sa nu ramana singur de Revelion ca tot nu se ofera nimeni. Il tin eu, ca doar unde manaca 2 guri mai merge una si la cate femei sunt in casa sigur se apuca de vorbit.
Ce zici Mimo?
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
mihatp spune:
mama da' ce-ati mai ciripit!!!
pana ma duc sa citesc din spate ia priviti
http://www.newsreport.ro/articole/Monden/3109921/Angelina-Jolie-gravida-in-trei-luni.html?tk=xx519xz42105z1
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
aliceionescu spune:
Sa nu intrebati "Who the f.u.c.k is Alice?", ca nici eu nu stiu!
Sper sa revin cu mesaj detaliat, pup fetele dragi care m-au asteptat la "beute" si eu, ca o mare gagica ce mi-s, nu m-am aratat la fatza...
ursuleata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihatp mama da' ce-ati mai ciripit!!! pana ma duc sa citesc din spate ia priviti http://www.newsreport.ro/articole/Monden/3109921/Angelina-Jolie-gravida-in-trei-luni.html?tk=xx519xz42105z1 Mamica de berbecut-Luca 9 aprilie 2008 Viata in 3 + la 7 luni Luca creste Miha scade |
iarrrrr????!!!
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
citat din mesajul lui aliceionescu Sa nu intrebati "Who the f.u.c.k is Alice?", ca nici eu nu stiu! Sper sa revin cu mesaj detaliat, pup fetele dragi care m-au asteptat la "beute" si eu, ca o mare gagica ce mi-s, nu m-am aratat la fatza... |
DACA NU-MI PUI O POZA CU THEA TE STRANG DE GAT!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
tuchita spune:
dedicatie speciala, de la Ilinca pentru voi!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)
raluca2107 spune:
Ilinca, !!! Data viitoare asteptam cantecelul cu are mama o fetita... Doamne ce copii frumosi
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
gudinde spune:
citat din mesajul lui aliceionescu Sa nu intrebati "Who the f.u.c.k is Alice?", ca nici eu nu stiu! Sper sa revin cu mesaj detaliat, pup fetele dragi care m-au asteptat la "beute" si eu, ca o mare gagica ce mi-s, nu m-am aratat la fatza... |
Alice
Pacat ca pe mess esti always busy