Puiuti de Randunici 2008!! (148)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Si eu sunt

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

I-am facut baita lui Sam fara prea multe plansete...a fost ceva mai greu ca sotu a tb sa ii puna si kanamicina,dar ne-am descurcat!insa,cand sa-i pun pampersul am vazut ca in partea stanga a outaelor,s-a format o galma moale,mai sus de putzi!am sunat dr speriata si m-a intrebat daca a plans tare ca e posibil sa fi facut HERNIEsi se poate rezolva prin interventie chirugicala!bai,m-a dat gata!!!si va zic ca nu a plans cu lacrimi,ca ieri ,si nici nu aceeasi intensitate....maine mergem sa-l vada!sunt adanc in butoi,deja m-am saturat:dau din lac in put!nu mai pot avea nici un gram de optimism

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Vecinico kyaaaaaa???Vrei sa vin sa escaladez blocul sa-ti bat in geam??Da un semn sa stim ca sunteti bine!
Gudinde,cum te simti??Ai mana in gips?Cred ca e nasol tare...Eu,alergand acum 2 ani pe timpul asta,dupa troleu,mi s-a dus o talpa in interior si mi-am rupt 2 ligamente.Si am stat cu piciorul in gips pana la genunchi 2 sapt de am crezut ca o iau razna.Si ma manca tare piciorul si nu aveam cum sa-l spal,chin mare cu gipsul.Sper sa te faci bine repede!

Stela,
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Hai,ma,Cuscraofof...chiar ca numai necazuri..Sper sa nu fie ce spui si sa dispara de la sine.Doamne ajuta..ofof.

Stela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Simo-bafta maine la doctor! Poate e tot o alarma falsa

Liana eu de la ovreme am intrat in greva cu calcatul. Asemeni lui Luny,calc doar ce e strict necesar. Cand ma cauta omu' eu calcam de zor...nu mai vreau si gata!!

Bitza

Cred ca Ursu ii bate p-aia la rentz de-i face mar, asa-i Ursule?

Mimo NB

Acum chiar ce plec si eu la nani

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo offfff bietul pui.

Stela cum te mai simti?

Eu parca vad ca iar stau cu ochii pe pereti pana la 2. Ma doare mana.

Ce-o fi cu Kya?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

ptiuuuuuuuu am uitata sa zic ca am vazut poze cu frumusica de Teo......Liana este o scumpica!!!!

Simo imi pare rau.......nu-ti pierde optimismul !!!!!!!!

Nicol

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Am citit pe google despre hernie la bebeii..si scrie ca poate disparea singura sau pana la 1 an,nu se intervine chirurgical..sa vad ce zice maine dr aia!ca nu mai pot...
Cuscra,Oana,Nicol,Gudinde-!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

simo...ufff, imi pare rau ca treci si tu prin atatea...sanatate puiutilor si sper sa fie ceva usor rezolvabil
nicol si eu as vrea sa nu mai vreau la calcat rufe....da' "misia e misie" ....
mamaaaaa, zici ca m-a anesteziat asa ma simt ...termin ce mai am la bucatarie si direct in pat aterizez

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Irina,in momentul de fata s-a dus pe apa sambetei optimismul meu

Mergi la inceput