Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 9
mamidevladut spune:
buna fetelor,
Imi puteti spune daca astazi este program la cabinet?Are cineva programare azi? As vrea sa ajung pana acolo dar nu stiu daca nu cumva ma duc degeaba.
multumesc
Pupici
Mami si Vladut cel Dragut (04.02.2001)
elly_me spune:
Eu nu cred ca are program - deoarece este plecat la "congres".
Maine cred ca se intoarce- eu ma duc maine dimineata la 7.30 la spital.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
mamidevladut spune:
multumesc mult elly me pentru raspuns, intelesesem de la tine ca ai fost ieri la el si mai mergi maine si chiar ma gandeam ca e in Bucuresti, dar daca stii ca e plecat..........asta e.......vad maine daca il gasesc.Bafta multa la monitorizare, sa creasca foliculasii mari si peste 2 saptamani sa ne ai 2 liniute.
multumesc
Mami si Vladut cel Dragut (04.02.2001)
elly_me spune:
Eu am fost ieri si ma duc si maine- dar nu era el era o dr.ioana (parca) si facea monitorizarile in locul lui.
Este posibil ca maine sa fie .
Elly
felix76 spune:
Neata fete,
Va asteptez la cafeluta, ceiut si praji cu mere!
La multi ani de ziua Unirii!
Poop,
Felix
felix76 spune:
Tamy, n-am fost pe baricade numa am intrat asa un picut ca nu poci sta fara forumache! Dependenta scrie pe fruncea me! Bafta la ungurieni, sunt cu ochiu pe tine!
Lucixlucilix, ma bucur ca-ti placu articolul! E un mod de a privi lucrurile cam pe placul meu!
Sarah, ma bucur ca esti mai bine!
Rocsy, iesi din butoi ca e cu palinca ardeleneasca si mi-e teama ca canti fals (ma cacofonii intentionat)!
Elyyyyy, sti ce zice sotu meu: DD, sa nu ne indeplinesti toate rugamintile si cererile ca ne alegem cu o gradinita de copchii! Se pare ca tie ti le indeplineste cu atatia foliculi pe ovare Iti doresc din inima ca macr doi foliculasi sa faca ochisori in burtica ta!!!!
pentru foliculii lui Elly
Simo, bafta la intepat! Sa fie cu noroc!
Mamidevladut, da ce faci tu la Tutuleanu? Ce s-a intamplat cu testuletele alea pozitive despre care imi pove la cabinet la Tutu?
Jorjicu meu muncitor, poooop
Magdi ma bucur ca am reusit sa ne vedem!
Madutz, cum petrecusi de ziua ta?
Lali
Lilica
Dutulica, asteptam noutatile pe blog!
Machusica, io te chem zilnic desi stiu ca esti inca in spital! Sa-mi traiasca nepotelu, ca de, sunt matusica virtuala, pupe-l mama de Andreiut!
Aditu, tu ce ne zicezi? Facusi testu?
Fete nementionate din motive de babaceala la mine, va pupicesc pe toate!
Felix
elly_me spune:
Neatza fetele
Fusei la dr. (venise T)- dar foliculii mei nu cresc - "e" multi (ca-s sub 50)
Nu vor sa creasca
Pe OD- vreo 3
Pe OS- sunt 2
Cred ca ma mai duc si vineri.
Oricum sunt ff vesele- nu am vazut atatia foliculi niciodata.
Elly
rocsy2007 spune:
elly felicitatri pt foliculi. ti-am spus ca in cele din urma isi vor face aparitia. ai rabdare ca vot creste ei.
fetele
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Felicicul meu drag, si eu ma bucur ff mult ca am reusit sa ne vedem .
Elly, facem galerie ca macar unul sa se selecteze si sa creasca, iar din el sa iasa ceva cu ochisori .
Georgic, pup dulce, ca nu ma pot abtine .
Madutzul nostru drag, cum ai petrecut de Sf.Andrei ?
Rocsy, iesi din butoi, ca n-ai ce cauta acolo .
Mamidevladut, ce mai faci, nu ne mai spui nimic de tine?
Kindly
Sarrah, Tamy si toate fetele nementionate, o zi frumoasa va urez .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
adrianaady spune:
Neatza fetele mele,
Gata a inceput si luna decembrie, sa speram ca vom avea parte de o luna frumoasa, plina de cadouri si de bucuri alaturi de cei dragi.
Eu declar azi Z2, am sperat simbata si duminica, dar luni au venit rusii...si s-au mai naruit niste sperante. Dar tre sa recunosc ca luna asta nu a mai fost asa de greu, probabil pt ca eram cu prieteni la munte, nu am avut timp sa ma gindesc f mult. Acum incerc sa ma adun si sa vad ce sa fac pe mai departe. Luna noiembrie a fost o luna bunuta pt mine, am aflat ca ovulez, analizele mi-au iesit bune.... ce ma pune putin pe ginduri e tiroida....un endocrinolog mi-a zis ca as avea putina insuficienta, secreta prea putin hormoni, desi analizele au iesit in parametri....Dar inainte sa iau tratamentul pt tiroida, o sa mai consult un endocrinolog sa mai cer un sfat, asa ca sa fiu cu sufletul impacat.
Luna asta va face si sotul meu spermograma. Si dupa toate astea vom vedea ce mai este de facut.....deocamdata as vrea sa ma bucur de sarbatori, sa cumpar cadouri....
Felix scumpic multumesc de cafelutza, f buna! Nu am mai facut test ca nu a mai fost cazul....
Tamy bafta la unguri, sa auzim numai vesti bune
Sarah ma bucur ca esti mai bine , si cu forte proaspete o iei de la capat...bravo
Rocsy scumpa mea lasa butoiul ala si hai sa mai facem un dans asa, sa asteptam vesele sarbatorile
Elly eu zic ca ai cistigat multe batali, daca deja ai asa multi foliculasi, sigur va fi unul mai puternic sa creasca mare ...eu iti tin pumnii
Simona bafta la intepaturi, sa auzim vesti bune
Mada sa stii ca in week-end m-am tot gindit la cele citate de tine, cum a zis d-zeu ca mereu e linga noi, si recunosc ca il simt mereu linga mine si tre sa am incredere mereu ca stie el ce face...
Pup toate fetele si sa avem o saptamina usoara!