Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare dragi tutunici,

machusica- felicitari, sarcina usoara si la termen !

mada- LA MULTI ANI, SA TI SE IMPLINEASACA VISUL MULT DORIT !

ileana- pentru ca mie mi-a intarzaiat CM o sa fim gravide in acelasi timp !!!

felix- in we nu dai nici macar o cafea? am plans 2 nopti ca ziua nu am timp...dar gata, nu mai plang...o iau "bine" de la capat

vally- ai ceva simtome?

lali-multumesc pentru incurajari....nu am reusit dar mai incercam...

magda- pentru fata

jasmine- trebuie sa reusim !!!

georgia-

roxy- cunosc o fata care a depus dosar pt adoptie in iulie si in august a aflat ca e insarcinata !

tamy- cd ai programarea la " vecini "?

elly- bafta multa!!! sa-ti creasca productia !

simo- ne-a venit CM in aceeasi zi...vii la monitorizari luna asta? dc da, ne vedem pe la usile lui Tutu...ca acum are mai multe

dutulica- bine ai venit printre fete, sot iubitor si curajos! am citit ceea ce ai scis pe blog si ma regasesc in multe dintre situatii...

kristina, iliraluca, kindly, adriana si pt toate cele nementionate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

machus sa iti traiasca puiul
mada la multi ani!
toate fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Buna seara!
Va multumesc mult pentru primirea calduroasa de care am avut parte. Deocamdata suntem intr-o mica vacanta profitand de weekendul prelungit de 1 Decembrie. Asa ca nu prea am mai deschis calculatorul si in consecinta nici nu am mai scris pe blog. Dar marti voi reveni cu un nou episod si cu noi amanunte despre situatia noastra.

Va uram weekend placut si voua si ne "auzim" marti.

http://infertilitate.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Sarah, la vecini o sa ajung fie pe 12 decembrie, fie pe 15 decembrie. Mai negociez!
Ma bucur ca esti mai bine.Iti spun si aici: sa te ajute DD ca de anul nou sa ai II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Mada ,LA MULTI ANI,TOT BINELE DIN LUME SI SA VINA MINUNEA!!!
Sarrah ,sigur ca ne vom tine de mana.Asa te vreau,nu inlacrimata si disperata.Capul sus!
Felix,pup fata viteaza!
Georgia,mi-e tare drag si dor de tine!
Dutulica...esti foarte tare!Te-am citit cu mare placere..."balzacule"!Ai grija de sotioara ta si te asteptam cu vesti!
Eu sunt relativ ok,am scapat de perioada aceea crunta cu munca iar de doua seri o tin in petreceri.Si azi e a treia!Vreau sa traiesc normal,vreau macar sa mimez fericirea!Va pup si va iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

eu sunt in butoi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Multumesc din suflet tuturor pentru urari
pentru fetele mele dragi

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Hai Rocsy, saparge butoiul, ia exempulul Felixucai! Daca nu, stiu eu pe cineva cu o jordea care ar putea sa-ti dea o mama de bataita! Ce te-a apucat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele

Eu sunt fff bucuroasa
Am fost ieri dimineatza la monitorizare si

Sunt ff productiva

OD- 3 foliculi 10mm si cativa micutzi
OS- 1 folic 10 mm

Ma mai duc si maine dimineata sa vad cum au evoluat.

Stiu ca sunt fff mici dar daca voi face stimulare pe viitor si sigur se vor face mult mai mari.

[majoreta

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona2 spune:

Neata fetelor!

In ciuda nereusitei cu prima IA la Tutu, m-am simtit nemaipomenit week-endul asta, am impodobit deja pomul si am facut lucruri care sa ma tina optimista

Sarrah...yep, vom astepta impreuna pe la usi luna asta..am inceput aseara gonalul.

Bafta maxima luna asta pentru toata lumea!

Mergi la inceput