Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 6
magdita spune:
"Am nascut la Galati cezariana 11:45 Bogdan Andrei 3600 g apgar 9. Cand i-am auzit glasul am izbucnit in hohote de plans" - Machusica
Felicitari din tot sufletul draga noastra, sa va traiasca minunea, sa fie sanatos si mancacios si sa va faca cei mai fericiti parinti din lume !!!
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
magdita spune:
Propun sa dedicam acest capitol proaspetei mamici, Machusica noastra draga .
Vally, Doamne ajuta sa vii cu vesti extraordinare saptamana viitoare. Sigur ca nu ma supar ca l-ai trimis mai departe, din contra.
Tin sa spun la multi ani tuturor Andreelor si Andreilor care isi serbeaza ziua duminica, sanatate multa si implinirea celor mai arzatoare dorinte !
Madutz, La Multi Ani iubita noastra si sa iti ajute Bunul Dumnezeu ca la anul pe 30 noiembrie sa iti strangi in brate copilasul iubit si mult asteptat .
Pup toate fetele si ne "vedem" marti, ca in we asta lipsesc de pe forum, ma relaxez cateva zile la munte, la o intalnire de sfarsit de an a firmei .
Doamne ajuta tuturor
adrianaady spune:
Machusica sa iti traiasca puiul si sa fiti cei mai fericiti parinti
Madutz la multi ani scumpa noastra, si ma alatur si eu urari facute de magdita, fie ca la anul sa iti tii puiul in brate
Magdita week-end frumos si sa ne auzim cu bine si cu vesti minuntate
Vally mai e putin si poate ne faci un cadou de sf Nicolae, doua liniute magice....ai grija de tine
Si eu plec fetelor in week-end , la sighisoasa cu firma sotului, sper sa ma simt minunat si sa vin marti cu o veste buna, doua liniute.asa sa ma ajute d=zeu
mada23 spune:
MACHUSHICAAAAAAAAAA... felicitari din suflet, sa-ti traiasca Andreiutzul , sa fie sanatos , papacios, cumintel, sa va aduca numai bucuriiDoamne ajuta, ce bucurie suntem matusici a vrut el sa fie Galatean pana la urma
Multumesc de urari fetele fac cinste
WE minunat fetele!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
magdita spune:
Adisor, Doamne ajuta sa vii cu cele mai bune vesti ! Week-end placut si tie si distractie placuta .
Doamne ajuta tuturor
lalitica2000 spune:
MACHUSICA, FELICITARIIIII!!!!. iti doresc numai bine , un bebe sanatos si papacios si te asteptam cu pozici
vally, incepe numaratoarea inversa. Sa dea DD sa vii cu vesti bune
magdi, adriana-distractie faina la munte
madutzule, LA MULTI ANI!!!! iti doresc ca cea mai arzatoare dorinta a ta sa se implineasca
va pupicesc si va doresc un week-end prelungit cat mai frumos si mai calduros!!!
elly_me spune:
Machusica- FELICITARI si un bb sanatos, voinic si cuminte
MAda- La MULTI ANISORI si un bb cat mai curand
Elly
Astept, astept si iar astept .....
mada23 spune:
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia
georgia_c spune:
offf... am muncit ca un negru ..am tras ca robu' .. dar tot mi-am facut vreme sa intru sa vad ce face machus .. si surpriza
FELICITARIIIIIII, MACHUSICA , va doresc tot binele din lume .. sa fiti sanatosi , si sa treceti in echipa pe la noi
asteptam pozici cu piticotul
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein