Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

adianaady asa este. speranta moare ultima . dar sunt momente cand nu mai pot cand simt ca timpul trece degeaba. sper din toata inima sa se intample dar daca nuse va intampla sunt pregatita sa infiez un copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Buna adrianaady!
Ca sa lamuresc, eu sunt sotul. Sotia este acasa si doarme la ora asta probabil

Domnul doctor nu a vrut sa ne zica inca ce a gasit in laparo, dar astazi se duce sotia sa scoata firele de dupa operatie si va incerca sa vorbeasca cu dumnealui. Medicul rezident ne-a zis ca acum totul este in regula cu sotia, am sa vad diseara ce a fost exact (in cazul in care va scrie pe fisa de externare.)

Acum si eu sunt un pic cu probleme, spermograma mea a iesit un pic cam proasta, insa speram sa o imbunatatim in urmatoarele 3 luni. Tutu ne-a recomandat un tratament naturist, doamna Matei ne-a recomanda o serie de analize pe care le voi face luna viitoare. Dar suntem optimisti si speram sa fim pe drumul cel bun.

http://infertilitate.wordpress.com/category/jurnal-de-bord/

O sa incerc sa scriu cat mai des pe blog, pentru ca au fost multe intamplari hazlii de-a lungul celor 3 luni de monitorizari. Va astept sa treceti cat de des puteti pe la mine pe blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Scuze! Vreau sa fac o rectificare post-ului de mai sus:

Multumesc tamaryllis si adrianaady pentru "bun venit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

rocsy- si eu am trecut printr-um moment similar cu al tau acum 2 luni

Plans, stres, "vreau si eu bb", eu de ce nu pot .... iar sotul meu intr-o zi mi-a spus - daca nu putem sa facem copii nu-i nimik, mergem si luam si noi un copil- caci sunt destui.

De atunci m-am destresat total.

Cred ca si de aceea mi-a venit- ca nu ma mai gandesc atat de mult.

Oricum il pup pe didutzu meu dulce ca mi-a adus liniste in suflet- si el stie asta.

Asa ca orice ar fi eu voi avea candva copil- chiar daca il fac eu sau nu- eu iubesc toti copii (nu pot face diferenta)
Toti sunt dulci, draguti, haiosi ....

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Dutulica, bine ai venit printre noi. Recuperare usoara sotiei si mult succes in continuare. Am intrat pe blogul vostru si am citit ce ai povestit acolo despre monitorizari si fufu la comanda. Toate am trecut prin asta, dar ce nu facem ca sa reusim sa avem un "ursulet" . Asteptam in continuare vesti despre rezultatul laparoscopiei si despre voi in general.
Rocsyca, voi decideti ce e mai bine pentru voi. Noi nu putem decat sa iti fim alaturi si sa ne incurajam reciproc. Doamne ajuta-ne sa luam cele mai bune decizii .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Dutulica... bine ai venit, recuperare usoara sotiei tale, e o premiera sa avem un sotzior pe aici, felicitari, te admir, sa fii alaturi de ea tot timpul, e lung drumul si anevoios uneori dar impreuna treceti peste orice. Va tin pumnii sa scrieti in curand la odisee
Va multumesc pentru cuvintele frumoase, nu le merit
O zi super si WE prelungit minunat!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

DUTULICA bine ai venit. iata un barbat curajos. recuperare usoara sotiei si bebe sa vina la voi cat mai curand.

Mergi la inceput

feteloooooooor daca tot a venit un sot printre noi ar cam trebui sa schimbam titlul capitolului sa ii adaugam si pe soti poate asa se mai incumeta si altii sa intre si asa aflam cam ce este si in sufletelul sotilor nostri dragi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ziua buna fete dragi si ...sot drag...dutulica bine ati venit pe forum. Va doresc sa ajungeti cat mai repede sa va tineti puiutii in brate. Te asteptam cu rezultatele laparoscopiei.mi-a facut placere sa citesc blogul tau...

mada, m-a impresionat foarte mult mesajul tau. Crede-ma ca l-am citit de mai multe ori. Sunt convinsa ca pana la urma o sa ne vina randul si noua sa fim mamici de pitici

sarrah, suntem alaturi de tine. Trebuie sa ne ridicam si sa mergem mai departe, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

felix sa se termine repede delegatia...ne e dor de tine
dutulica : bine ai venit! fff interesant blogul tau! recuperare usoara si rapida pt sotie!te asteptam cu vesti...
magdita: mi-a placut fff mult mesajul tau! sa stii ca l-am trimis mai departe;nu te supi,nu?
adraiana: tinem pumnii
tamaryllis o sa fie bine! ai incredere
elle_me bafta multa duminica! sa creasca mari foliculasii tai
rocsy : revino-ti ! ce faci? vrei bataita mai ales ca sotiorul tau drag si scump e alaturi de tine...conteaza ffff mult
lalaitica
sarrah

eu deocamdata astept..pana vinerea viitoare...nu am cum sa nu ma gandesc deloc;dar eu incerc...acum nu ma mai doare burtica

tuturor!!!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput