Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 22
kristinuta13 spune:
ralu_t,cred ca nici acum nu se respecta programarile,eu tot am fost la monitorizari zile astea si tot cu formula "care-i ultima persoana" functioneaza.
O intrebare as avea si eu,luni trebuie sa ma duc la a treia monitorizare de luna asta,dar mi-a zis Tutu la Elias,la 7.30,dar unde anume? la cabinetul de la parter,sau sa-l "vanez" pe holuri sus??....
elly_me,si la noi la bloc s-a intamplat ceva asemanator...iar tipa de la primarie care era cu parcarile ii tot spunea "proprietarulul" de drept a parcarii,sa-si aleaga un alt loc de parcare,ca acum au facut contract cu noul proprietar si ca asta e.Dar nu s-a lasat vecinul asta al meu si pana la urma i-a ramas lui locul de parcare,ca doar a lui era!!
Pup toate fetele dragi!
vally spune:
kristinuta la Elias la cabinetul de la parter
elle numai in RO se poate intampla.... poate reusesti totusi sa ajungi maine la monito!tinem pumnii
proapata
elly_me spune:
kristinuta - dar ce a facut oare vecinul tau??
Nici sotul meu nu vrea sa renunte la acel loc
Vally- nu am cum sa ajung la monit- daca nu rezolv cu parcarea- nu voi mai avea niciun loc- desi platesc la stat.
Elly
Astept, astept si iar astept .....
kristinuta13 spune:
vally,saru'mana pt raspuns...ce bine ca la cabinet la parter,ca mi-era groaza sa alerg dupa el pe sus!
elly,vecinul de care iti povesteam,a depus acte ca el locuieste la adresa respectiva permanent si ca locul oricum era platit(avea toate chitantele)si in rest.."gura mare".
Sper sa se rezolve si problema asta si sa te concentrezi pe "foliculasii" tai ca doar ii asteptai de mult sa poposeasca si la tine
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Va invit la un nou capitol, care, speram, va fi la fel de plin de vesti bune ca acesta, aici .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler