Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 22
kristinuta13 spune:
ralu_t,cred ca nici acum nu se respecta programarile,eu tot am fost la monitorizari zile astea si tot cu formula "care-i ultima persoana" functioneaza.![]()
O intrebare as avea si eu,luni trebuie sa ma duc la a treia monitorizare de luna asta,dar mi-a zis Tutu la Elias,la 7.30,dar unde anume? la cabinetul de la parter,sau sa-l "vanez" pe holuri sus??
....
elly_me,si la noi la bloc s-a intamplat ceva asemanator...iar tipa de la primarie care era cu parcarile ii tot spunea "proprietarulul" de drept a parcarii,sa-si aleaga un alt loc de parcare,ca acum au facut contract cu noul proprietar si ca asta e.Dar nu s-a lasat vecinul asta al meu si pana la urma i-a ramas lui locul de parcare,ca doar a lui era!!
Pup toate fetele dragi
!
vally spune:
kristinuta la Elias la cabinetul de la parter 
elle numai in RO se poate intampla....
poate reusesti totusi sa ajungi maine la monito!tinem pumnii 

proapata 
elly_me spune:
kristinuta - dar ce a facut oare vecinul tau??
Nici sotul meu nu vrea sa renunte la acel loc

Vally- nu am cum sa ajung la monit- daca nu rezolv cu parcarea- nu voi mai avea niciun loc- desi platesc la stat.![]()
![]()

Elly
Astept, astept si iar astept .....
kristinuta13 spune:
vally,saru'mana pt raspuns...ce bine ca la cabinet la parter,ca mi-era groaza sa alerg dupa el pe sus!![]()
elly,vecinul de care iti povesteam,a depus acte ca el locuieste la adresa respectiva permanent si ca locul oricum era platit(avea toate chitantele)si in rest.."gura mare"![]()
.
Sper sa se rezolve si problema asta si sa te concentrezi pe "foliculasii" tai ca doar ii asteptai de mult sa poposeasca si la tine
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Va invit la un nou capitol, care, speram, va fi la fel de plin de vesti bune ca acesta, aici 
.

Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna
"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler