Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 21
elly_me spune:
In sfarsit o veste buna
Vally- FELICITARII- sa ai bb sanatos
Eu nu am mai ajuns la monit. azi.
M-am trezit pe la 4 dimineata si m-am pus pe un plans de mama focului
Nu stiu de ce - dar mi s-au inecat rau de tot corabiile
Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Elly
Astept, astept si iar astept .....
dutulica spune:
Cristy,eu am facut o operatie de laparo la sfarsitul lunii trecute si pot sa-ti spun ca pentru internare/analize trebuie sa mergi cu o zi inainte.
Foarte util este acel ghid (MIC GHID DESPRE LAPARO CU DR. TUTUNARU) de la inceput care este si foarte actual, o sa te ajute.
bafta multa si recuperare usoara.
dutulica -sotia.
aerlilian spune:
Machus,sa-ti traiasca minunea!Arata splendid micutul asiatic falcos!Sa-l tina Dumnezeu sanatos si sa va lumineze viata!Cat despre nastere,rezumatul tau suna a lege a lui Murphy,abia astept sa ne povestesti!
Elly,ce se intampla,"zanica"?(asta ca sa priceapa Georgia cata nevoie este de ea aici!).Unde e optimismul tau din care dadeai tuturor?Cum adica sa te trezesti la 4 dimineata ca sa plangi?Ti s-a facut de bataita?Si de ce ma rog nu te-ai mai dus la monito?
Srrah ,blonda mea mortala,nu-i asa ca reusita lui vally iti da sperante si te umple de optimism?Se poate,fata mea,deci...da-i bataie!
sarrah spune:
buna,
ileana- sigur ca reusita lui vally imi da speranta si cred ca nu numai mie. azi dimineata am visat ca dr Tutunaru imi facuse ET. ma bucuram f tare ca embrionii rezistasera la decongelare.dar...m-am trezit ! sper ca si in realitate sa fie la fel. maine merg la monitorizare si o sa aflu si cd va avea loc ET.
elly- uff, stiu cum e si mie mi s-a intamplat...imi pare rau... e posibil sa nu se fi spart? poate mergi luni dimineata... fata.
tuturor, o duminica frumoasa va doresc !
felix76 spune:
Machusica, sa-ti traiasca minunea! E un scumpinel, pupe-l mama de galuscuta! Astept cu interes povestea venirii pe lume!
Lilisor, eu cred ca s-a dus chistulache! Incercam sa vizualizam ovaru curat, da?
Lucix lucilix, jordeaua mea este impodoita ca un pom de Craciun!
Elly, mneatale vrei sa scot jordeaua poleita? Sus din butoi! Aminteste-ti ca ai inceput sa castigi razboiul, castigand primele doua batalii: venirea rusilor si aparitia foliculasilor la tine pe ovar! Sus ca nu mai e mult!
Cristi, poti sa-i spui Ioanei sau rezidentului care vine sa te ia in blocul operator sa vb sotului tau dupa ope si sa-i zica cum esti si ce-a gasit la tine in burtica. Va veni la etajul 2, acolo la lifturi, cel putin asa a fost la mine! Pe Tutu nu cred ca-l prinzi ca e tare scump la vedere si la vorba, mai bine rezidentul....Succes!
Uratica, cred ca tarifele nu sunt identice. De exemplu doftoru noastru nu primeste nici un leut la taiere dar accepta donatii la fundatie. Mai bine intrebi fetele care s-au operat la dr tau la Cluj! Ce repede te-ai hotarat pt clasica... Succes si refacere rapida!
Kindly, asta asteptam, o reusita la noi la forum! Cred ca este prima a lui Tutu, acum o asteptam pe cea de-a doua care va fi Sarah!
Rala, tu ce mai faci? Cum esti?
Pamy, tin pumnii pentru IA! Deci ti-a dat stimulare cu clomifen.... Hm...
Va pupacesc pe toate, ne vedem maine la cafeluta!
Felix
sarrah spune:
felix - esti o scumpa, ca intotdeauna ! nu mai sunt atat de optimista cat am fost la GIFT ! acum am emotii f mari si ma gandesc ca nu rezista la decongelare...
aerlilian spune:
Sarrah ,acum o sa pice drobul de sare!Ce naiba te bantuie gandurile astea?Si de ce n-ar rezista?Ti-a spus cineva ca exista pericolul asta?Ia baga tu optimismul la inaintare,ca deja m-ai suparat...
Felixuca ,adica tu esti convinsa ca nu era endometriozic?Sincer,si eu cred la fel.Pentru ca nu aparea asa...peste noapte...Oricum,dupa sarbatori,incep iar niste monito...Poate mai mult,cine stie...voi vedea.
ralu_t spune:
dragelor, sper sa vada cineva mesajul meu inainte sa deschideti alt capitol.
s-a intamplat cumva minunea si se respecta programarile la cabinet?
am mai auzit niste zvonuri cum ca tutu n-ar mai primi paciente dupa o anumita ora sau fara programare
am programare luni la 15:40 si vreau sa stiu cam cat se mai asteapta sa vad ce fac cu bebe
pupici
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
vally spune:
multumesc mult pentru urari si sutinere!!!
nu nominalizes ca sa nu uit pe cineva....
inca nu-mi vine sa cred
sarrah te aspteptam cu vesti!tinem pumnii
proaspata
elly_me spune:
Fetelor saru'mana pt sustinere.
Nu stiu ce s-a-ntampat - dar am clacat nitel (mai mult).
Incerc sa-mi revin.
Nici nu am timp sa ma duc la monit.
Acu sunt si mai suparata.
Colac peste pupaza- am plecat sambata la cumparaturi cu barbatu' si cand ne-am intors- locul de parcare era ocupat de un vecin.
S-a dus sotul le vecin sa-si ia masina si vecinu'smecheru' cica are autorizatie de parcare pe locul meu de parcare- pt care si eu am de 10 luni contract + autorizatie- si este platit.
Sa faci infarct nu alta.
Normal ne-au apucat toate cele.
Am sunat-o pe tanti de la primarie si o intreb: cucoana cum este posibil asa ceva.
Se gandeste femeia si isi aduce aminte ca s-a dus la ea administratorul + presedintele de bloc si au facut o sesizare ca nu locuiesc acolo si i-a dat celuilalt vecin locul (cica am apart.inchiriat)
Ii explic femeii ca sta si altcineva in apart meu- ca platesc intretinere- ca sunt proprietar si pe casa si pe masina.
Am toate actele ok- si zice o sa va dau un alt loc de parcare la alta scara
DEZASTRU- numai in Ro. se poate intampla asa ceva.
Asa ca maine ma duc peste ea.
Dar- ce sa fac?????
O sa ma mai documentez pe acile pe forum.
Cum sa mai imi creasca mie foliculii?
Elly
Astept, astept si iar astept .....