Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza fete dragi ( si dutulica intra aici)
Felix buna cafelutza
Ia spuneti fetelor ce cadouri faceti de mos niculae? si ca va doriti sa primiti....
Va pup , o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

felix76, matinala mai esti.dormi cu calculatorul in brate?multumim pt tratatie.jordeaua unde o tii?
dutulica, bine ai venit!
magdita,fata draga cum e cu bufeurile?acusica facem fiola nr.2.
vally,tinem pumnii.reusita ta ne da mult curaj.fa-ne o bucurie si vin-o cu 2 liniute.
elly me,vor creste foliculii ca fat-frumos.papa drojdie.
sarrah,pup fata curajoasa.bafta multa.
mada23,ai un ingeras?ne virusezi si pe noi?
lauravoinicu,lasa trecutul in urma.acum va fii altfel.adica cu bebe.
rocsy2007,sanatate mamei tale.
tamaryllis,aerlilian,lalitica2000,dierna,anaconda2 et company o zi buna tuturor si un

v-ati lustruit cizmulitele?ce va aduce Mosul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ati vazut ce zi frumoasa este afara? eu am venit azi cu motoscarta si a fost o adevarata placere...

vally te asteptam cu rezultatul. sper ca l-ai facut la urgenta ca noi ne roadem toate unghiile pana atunci. Haideti fetelor sa-i facem galerie lui Vally

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Neata iubitele mele,

Laura
Feli, delicios marul copt cu scortisoara .
Vally
Kindly, asa e, de maine intr-o saptamana facem a doua injectie . Legat de simptome, scriam si la endo, bufeuri nu am avut deloc pana acum, doar niste dureri de cap, din cand in cand. Deci e ok, sper sa fie la fel toata iarna. Tu cum suporti efectele secundare de la diphe? Mai exact ce efecte secundare ai ?
Si pentru ca tot intrebi ce ne aduce Mos Nicolae, la mine vine mereu cu cate un an in plus , maine implinesc 33 ani . Sper ca pana la 35 sa imi tin copilasul in brate. Asa mi-am propus, sper sa ma ajute Dumnezeu sa reusesc .

Pup toate fetele si va urez o zi minunata .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Madutz

Aditu, eu imi doresc de Mosu Nicusoru muuuulte dulciuri! Sunt fana ciucalatei de orice coloratura dar, in special a celei neagre.

Kindly, jordeaua o am la naftalina, o scot doar cand e cazul. Daca ma gandesc bine, o s-o ingrop curand, nemaifiind pacienta lui Tutu... Daaaaar, asta nu inseamna ca o sa parasesc forumu, ca mi-am facut aici prietene de nadejde! Matinala sunt ca am asa o dependenta de luminaaaa!

Elly, poate au mai crescut! Du-te sa vezi!

Lilisor, nu numaram dar chestiile evidente cum ar fi glera sunt greu de ignorat. Eu cred ca a fost ovulatie, chistul s-a dus de muuult datorita mladitelor! Nu te tenteaza o eco sa vezi disparitia lui de pe ovaru tau???

Vally, nu te manca mana sa faci un testulean de pipilica? Mamaaaaa ce rezistenta pe tine! In z10, hm, cred ca se lasa cu doua liniute!

fetele mele danseaza pentru burtica lui Vally

Rocsyca ma gandesc la tine si la mama ta! Multa sanatatate ii doresc!!!!

Sarah

Lali, ce frumos e pe la noi! Merge fata cu motoreta? Brum brum brummmmm!

Tamy

Magditu

Jorjic

Dutulica, asteptam cu interes postarile Sotiei. Si ea este la fel de scriitoare ca tine?

Va pupacesc pe toate

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

lali ai dreptate e f frumos afara! ai dreptate, sa ii facem galerie lui vally
Magdita deci maine e ziulica ta. Cam devreme dar eu deja iti zic " La multi ani!" si sa ate ajute d-zeu sa iti realizezi visul si sa iti ti puiul in brate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Neatza tuturor!

lalitica2000, aerlilian, anaconda2, felix76, adrianaady, kindly si tutror celor care au citit va multumesc pentru incurajari si vorbele bune.

felix76 sotia are mai putin timp ca mine sa scrie, dar se va ridica la nivel (garantez!).

Deocamdata un nou episod va fi probabil luni, pentru ca in weekend suntem plecati la ai mei parinti. (mama a zis ca ne asteapta cu o nuielusa de la Sf. Nicolae, iar eu i-am propus sa o ofere fratelui meu mai mic - sper ca am scapat)

Salutari din partea noastra (Dutulica si Dutulica) si ne vedem luni pe blog!

http://infertilitate.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kindly spune:

magdita,la mine bufeurile si-au facut prezenta cam din a 10 zi de la injectie.le suport destul de bine.sper sa nu ma incurce foarte mult cand voi incepe examenele in ianuarie(fac).nu am avut restante niciodata si nici nu-mi doresc.cu durerile de cap nu stiu ce sa zic.oricum le mai aveam din cand in cand pt ca lucrez si noaptea si trag de mine foarte mult.oboseala cat incape.

E ZIUA TA MAINE? LA MULTI ANI!SA FII IUBITA SI SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE.

nu fii necajita. si eu voi face 35 ani in noaptea de revelion.(1 ian).in acea noapte ma gandesc mult la mama mea.(a decedat in octombrie 2002).am fugit de la servici, am facut rost de toate:salvare dotata ,medic ..am ajuns prea tarziu si nu am reusit sa fac nimic.si acum imi vine sa plang cand scriu.noi suntem 5 copii,iar eu sunt cea mai mica.am lucrat cu mama mea 3 ani si intotdeauna imi spunea ,,sa fiu buna si sa ma port frumos,,. a fost infirmiera la sala de nastere.a iubit-o un oras intreg.pentru ea,pentru amintirea ei, voi incerca sa fiu un om integru intotdeauna,voi avea curaj si voi invinge orice greutate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Adriana, multumesc frumos pentru urari.
Kindly, te inteleg perfect si sunt alaturi de tine. Si eu l-am pierdut pe tata acum 11 ani, insa sunt sigura ca de acolo de sus are grija de noi si ne vegheaza. Important este sa le pastram o amintire frumoasa, oricum golul cauzat de lipsa lor nu va putea fi umplut niciodata, de nimic. Si regretele sunt multe, insa...
Hai sa nu pastram nota asta de nostalgie si sa incepem galeria pentru Vally. Tinem pumnii sa vii cu II .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Azi dimineata nu m-am trezit sa ma duc la monit
Rushinica

Dar poate ma duc maine.

Fetelor - va doresc sa va aduca mosu nyky tot ce va doriti

Elly

Astept, astept si iar astept .....