Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88
Raspunsuri - Pagina 16
dutulica spune:
Buna dupa-amiaza!
Am reusit sa ma strecor si astazi spre blog si am mai scris inca un capitol din odisee. Va las sa il cititi cu mentiunea ca am sarit capitolul 4 in ideea de a o lasa pe Sotie sa-si insire amintirile din perioada monitorizarilor la care nu am fost prezent.
http://infertilitate.wordpress.com/
Spor la citit si va mai astept! Ma duc acasa sa ...aseara am avut petrecere in bloc si pe muzica po****ra nu pot sa dorm neam si pace!
lalitica2000 spune:
dutulica, ca de obicei a fost o placere sa-ti citesc postarile pe blog. Astept cu nerabdare continuarea....
elly_me spune:
Fetelor
Maine dimineata ma gandeam sa ma duc la monitorizare- desi nu cred ca au mai crescut puii mei.
Sper sa ma trezesc.
Astept sa-mi vina si sa incep stimularea- sper sa imi vina si sa nu mai vina iar vreo 6 luni
Elly
Astept, astept si iar astept .....
tamaryllis spune:
Valy, draguto, nu dispera! Stiu ca e greu, dar sunt atatea fete care au patit la fel, iar acum sunt gravi cu burtici in regula! Fetele de la fiv stiu mai bine!
Incearca sa faci ceva care sa te relaxeze, sa-ti ocupe timpul!
Cu Dumnezeu inainte!
Eu am cam pacatuit azi, am "barfit"-o pe colega mea, care ma enerveaza si acum ma simt prost.
lauravoinicu spune:
Sarrah , eu momentan astept CM , care ar trebui sa imi vina in jur de 8 dec. , momentan iau AC si sunt cam speriata ca am ca un fel de spoting , dr a zis sa stau linistita , ca nu are nimic . Dupa calculele mele ar trebui sa fac ET in jur de 22 dec. , daca toate merg bine si nu mai patesc nimic de asta data .... Asa ca tu esti inaintea mea , bafta multa !
Magdita , iti multumesc pt pumnii stransi , sper sa reusesc , ca de un an astept momentul acesta , am ramas cu multe sechele dupa hiperstimularea de anul trecut , mai ales psihice , hormonii sa stiti sa ne sucesc si mintile , esti mult mai sensibil.
Pana la urma m-am lamurit cu estofemul , am reusit sa vb si dr Matei , o sa iau Estrofem 6 mg /zi , azi mi l-am cumparat , mi se pare ciudat ca arata ca AC iar eu iar 6 /zi , ma rog , ce o vrea D-zeu. Va pup ! O sa va tin la curent.
Valy , pana nu vezi rezultatul beta-hcg mai poti spera , eu zic ca in ziua 10 este semn de implantare , sau cel putin eu asta sper , sa-ti ajute D-zeu sa fie bine .
aerlilian spune:
Sarrah ,acum am inteles draga mea,sunt alaturi de tine si iti tin pumnii!Sa dea Dumnezeu sa iasa!
Dutulica ,esti senzational,numai nevestele pot suna in momente delicate.Dar n-ai incotro,suporti,te supui si nu protestezi,pentru ca si se chinuie suficient,da?
Felix,Lali,va pup si va iubesc!
Ieri am avut glera si daca eu am hotarat sa iau o pauza de numarat,dupa ce am vazut minunea am zis ca se apropie ovulatia si am prestat cu foc aseara.Astazi de dimineata aveam ceva usoare dureri pe partea dreapta.Sa fi fost oare ovulatie sau pacatosul de chist?Pana acum n-am mai avut dureri la ovulatie...m-as mira...
Dierna spune:
Vally,pata maro in ziua a 10 poate fi de la implantare pot chiar fi un semn bun petele astea maro. Atita timp cit nu e rosu, e foarte bine.
Mult succes
anaconda2 spune:
Dutulica , mai vrem !! Asteptam si impresiile Sotiei ! Pe cand capitolul 6...?
( P.S- Clinica de fertilizare unde ai fost ptr proba , este tot a lui dr T .)
felix76 spune:
Neata fete dragi(cred ca de-acu si Dutu este un fel de fata ca numa fetele pot avea simtaminte din aste),
Va asteptez la cafeluta, ceiut si mar copt cu scortisoara.
Poooop,
Felix
mada23 spune:
Felix..yamiiiiii , bunutz, bunutz
O zi minunata!
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti