Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Fete dragi, sunteti deosebite! Nu mai nominalizez, caci imi pare rau dupa aia ca n-am scris ceva fiecareia!
Bun ananasul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Neatza dragele mele! Deja am mai scapat putin de nota pesimista nu? Ma bucur
Felix ca intotdeauna stii ce sa spui cui sa spui si faci f multe lucruri bune. Si eu sunt sigura ca fiecare dintre noi ne vom simti bebicul in burtica la un moment dat, tre sa avem putere si incredere sa nu ne dam batute niciodata. F buna cafelutza azi...
Sarah sunt sigura ca puterea si vointa de care dai dovada iti va aduce un mic ingeras. Eu mereu sunt de parere ca tre sa facem asa cum simtim, si tu daca vrei sa incerci si luna asta, eu sunt sigura ca vei reusi. O sa fie totul bine, o sa vezi.
Vally cum te mai simti? Doamne ce nevoie avem de doua liniute la tine....asa sa te ajute d-zeu.
Elly tu ce mai faci? ai mai fost la monitorizari?
Rocsy , sa ne spui ce mai face mama ta...sa ii dea doamne doamne multa sanatate...
Tamy se apropie ziua intilniri nu? ai emotii
Mada, Magdita, iliraluca, kristinuta, simona, dutulica,jas plus toate tutunicile dragi va doresc o zi excelenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

neata tutunici!
burtica si spatele ma dor in continuare....azi noapte nu m-a mai durut chiar asa tare burtica (am luat No-Spa cand au inceput putin mai tare durerile de burtica)dar tot m-am trezit ca in fiecare noapte de cand am inceput tratamentul pt Fiv de 2-3 ori ca sa ma duc la toaleta...oooffffff...dar daca e cu folos merita!
nu stie nimeni cat costa cu aprox congelarea de embrioni/luna?

multumesc pt sustinere

va pe toate!

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Vally, iti urez BAFTA! BETA MARE!!!!
Ai incredere ca va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

felixica, ananasul tau caramelizat este de exceptie....yami-yami

sarrah, ma bucur ca mergi mai departe. te inteleg ca nu vrei sa astepti, tocmai ca nu ai siguranta ca in februarie va aduce acel aparat minune. Si eu as fi facut la fel ca tine...
sa stii ca maine mi-am propus sa vin cu scuterul ca pe urma de saptamana viitoare am vazut ca se face iar frig

lilishor, si eu sunt convinsa ca toate o sa avem bebei pana la urma. Fii increzatoare in sansa noastra!!!Mie ieri mi-au venit rushii, exact cum am anticipat, dar nu am fost suparata. Am luat-o ca atare. Atata timp cat inca nu am utilizat toate optiunile de a ramane insarcinata, raman optimista ca la un moment dat o sa-mi vina si mie randul sa raman bortoasa.

rocsy, anul asta pentru tine a fost un an plin de evenimente, din pacat mai putin placute. iti tin pumnii ca mama ta sa se faca bine repede si anul urmator sa fie numai cu vesti bune.

tammy, nu mai lua in seama ce zice acel Gheorghe. Am citit si eu articolul si pe moment tare m-am enervat dar pe urma mi-am zis ca nu merita acel om....sunt convinsa ca viata o sa-i rezerve lui niste surprize de care probbail nu va fi foarte incantat.

RMIHAELAG, merci de clarificare.

vally, te asteptam maine cu vesti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna iubitele mele,

Abia reusii sa ma rup un pic sa intru pe forum sa vad ce faceti.
Feli, de Machusica nu mai stiu nimicutza, asteptam sa se externeze si sa ne scrie cateva randuri din noua postura de mamica .
Lali, imi pare rau pentru z1 , dar pastreaza-ti optimismul ca ti se va intampla minunea si tie. Legat de diphe compensat, stiu 100% ca Gabrielarusu a reusit sa il ia compensat doar cu reteta de la dr.T, fara aprobari de la CAS sau rezultatul biopsiei. Nu pierzi nimic daca incerci doar cu reteta. Poate depinde de farmacie, dar merita incercat.
Sarrah
Madutz
Tamy, Doamne ajuta sa iti mearga totul asa cum iti doresti .
Bebitza2008, pup mamica fericita si te asteptam sa ne povestesti despre noua postura de mamica . Pup si printesa dulce, dulce.
Lauravoinicu, Doamne ajuta sa fie o reusita, pentru ca stiu cat ai tras cu hiperstimularea anul trecut in perioada asta.
Rocsy, sanatate multa parintilor tai. Ascult-o pe Madutz si roaga-te pentru sanatatea lor. Conteaza enorm rugaciunile spuse de copii pentru parintii.

Toate fetele nementionate, pupicei dulci si Doamne ajuta .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Fetelor, am o noua obsesie: sarcina extrauterina! Am niste intepaturi in partea stanga, dar nu in permanenta, ci intermitente. Pe de alta parte, luna asta am simtit ca am ovulat cu ovarul stang, pe partea cu trompa pe care a reusit T sa mi-o desfunde! (mi-a spus ca nu e functionala, cilii fiind distrusi-de aici si frica mea).
Nu stiu ce sa fac. Mai am 5 zile pana cand trebuie sa imi vina CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Tamy, intepaturile pot fi de la ovar, nu de la trompa. Nu te stresa inutil. Asteapta sa iti vina, dar sa iti faci si un beta hcg, ca sa scapi de un stres.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
..."Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu a raspuns:
-Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca, apoi iarasi tānjesc sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea ca sa faca bani si apoi īsi cheltuiesc banii ca sa-si refaca sanatatea; faptul ca se gandesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
...ce ai dori ca oamenii sa stie ?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a zis:
-Doar faptul ca sunt aici, intotdeuna…"
"Interviu cu Dumnezeu" - Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

mai fetelor ....
am observat o mica pata maroniu deschis pe chilot
poate sa existe sincer sanse sa nu fie menstruatia ???? azi e z10 de la ET; maine trebuie sa fac testul beta...
pleaseeeeee

http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
viitoare "burtica"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fete dragi
Tamy...vin cu cimagu la tine , sunt intepaturi de la nidare
Valy...sigur ca sunt sanse, orice este posibil, orice ar fi suntem alaturi de tine

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput