Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lilisor uite fuuuuuu sa te umfli la loc! Se poate sa pici? Nuuuuu e voie! Titele drepte si cu madrie inainte start! Pana la sfarsitul anului mai e asa ca speram speram speram!

Lali, fuga la Tutuleanu sa te compenseze! Cu banii economisisti cumperi cadouri si ultimii 7 copchii pe care ii ai in dotare! Hai fuga si mai uimeste o vanzatoare!

Elly, o batalie este cucerita: CRESC FOLICULASI PE OVARELE TALE! Razboiul va fi castigat in curand!!!!

Kristinuta, bafta la monito! Sa vii cu vesti bune!

Vally io scot dansantele pentru durerile tale de burtica! Sa fie de bineeeeeee!

Aditu, sus moralu ca n-avem de ales!

Sarah

Ce liniste e pi la noi pi la subect! Oare duce lipsa Tutu de optimism?

Popacesc gascoteca de gagici si balzacu!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

of dragele mele aici reusesc sa ma descarc de toate problemele. se pare ca am primit din nou o lovitura in moalele capului. si v-o spun voua pt ca stiu ca sunteti alaturi de mine. mama mea are o problema de sanatate si maine se interneaza. sunt foarte speriata. sper sa nu fie ceva grav. azi am aflat vestea . mi-e foarte foarte teama. iar sunt cu moralul la pamant. ma rog la bunul Dumnezeu sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

rocsy scumpa tre sa fie bine cu mama ta. Stiu cit e de greu sa ai un parinte bolnav, dar tre sa avem incredere ca va fi bine.
O sa ne rugam la doamne doamne sa aiba grija de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Rocsy... ne rugam alaturi de tine multa sanatate mamei tale, roaga-te mult, mari sunt rugaciunile copiilor pentru parintii lor, ai incredere

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Pentru toate fetele mele dragi, din toata inima, cadou de sarbatori:

http://good-times.webshots.com/photo/2424839000103464070CsiJGw

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> sa facem o minune de Craciun, haide-ti sa o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

rocsy2007,suntem alaturi de tine,sper ca mami tau sa fie bine,sa se bucure de tine si de nepoteii ce au sa vina!

mada23...ioi...io...ioi...ce cadou frumos faci tu la fete :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarrah spune:

salutare ,

fetelor...si baiatule, nu am mai intrat pentru ca sunt extrem de ocupata.am reusit acum sa citesc din urma dar sunt din nou pe fuga. probabil, diseara o sa scriu ceva la fiecare.

eu, am hotarat ca luna aceasta sa pun cei 2 embrioni care mi-au ramas de la GIFT. l-am sunat pe Tutu, i-am spus ca nu s-a prins si ii parea f rau...(chiar am simtit asta). mi-a recomandat sa punem embrionii in februarie pentru ca isi o noua "scula" pentru verificarea genetica a embrionilor iar sansele de reusita vor fi mai mari, spune el. si il cred...dar eu am decis sa-i pun acum pe cei 2, iar in feb sa producem altii proaspeti...daca va mai fi nevoie. asadar, am fost ieri la domnul doctor , mi-a prescris tratament si...o sa merg la monitorizari din z 10. azi sunt z 6.

pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mada, ce minunatie de cadou! Te pricepi!
Fete dragi, eu m-am intristat aseara cand am citit ce a scris "credinciosul" Gheorghe pe site-ul ziarului evenimentul zilei. Nu stiu daca ati citit articolul, dar pe mine m-a apucat bocitul citindu-l, iar apoi bocitul s-a accentuat dupa ce am vazut postarea acestei persoane!Si ca el sunt o gramada! Stiu ca nu mertita nici macar o lacrima, dar....
Uite, il pun aici pt cele ce nu au citit http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/830616/Drama-cuplurilor-infertile/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Rocsy, draguto, succes mamei tale si multa sanatate! O sa treceti cu bine si peste incercarea asta!DD sa fie cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

tamaryllis,nu citisem pana acum articolul...dar gheorghe asta e un "infertil" psihic(cum a zis cineva acolo la comentarii),de nu poate intelege ca DA,dragostea la comanda exista pt noi si multe altele....mie personal mi-au dat lacrimile

Pun un citat care spune totul,de acolo
""„Sa programezi vizitele medicale în timp ce trebuie sa faci fata unui job solicitant, sa-ti pastrezi zilele de concediu pentru atunci când trebuie sa mergi la medic sa nu stii cât vei sta la coada la usa cabinetelor, sa faci dragoste la comanda. Apoi sa înduri cu stoicism tratamentele hormonale si investigatiile riscante, sa speri în fiecare luna si sa fii dezamagita si deprimata si sa te porti cu grija pentru a nu-l face pe partenerul tau sa se simta vinovat“, povesteste o tânara de 29 de ani al carui sot nu poate avea copii din cauza numarului mic de spermatozoizi. ""

Mergi la inceput