Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Vally, sunt cu ochianu pe tine! Durerile, nu le baga in seama! Sper din inima sa fii o REUSITA ! Burta sa te doara de la implantarea lui bebicu!

Aditu, si la mine azi, z2 dar nu-i bai! Scot titele inainte si merg cu tupeu inainte!

Dutulica balzacu forumului, pacientul lui Tutu . Lasa sarmaua ca se rupe cantaru

Jorjic fata ocupata!

Magdi

Lali, tu pe unde-mi umbli? Na ca eu intreb si tu mi-ai raspuns deja

Tamy, cum stai cu rusii? Poate s-au speriat de IA pe care are de gand Zadory sa ti-o faca

Pamy, tu pi la noi diloc?

Lilica

Anaconda, cum mai esti?

Rocsy, ma bucur ca ai inceput sa dai din buric din nou! Ase te vreau

Pupacesc gascoteca de fete si baiat

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felix, din pacate la mine nu merge sa fac IA; o sa trec direct la FIV din lipsa de trompe functionale.
Valy, bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, acu mi-am adus aminte de pove cu trompitele, scuzati pardon!

Pamy era cu IA daca-i vine ciclu in dec... Ufff, batranetile astea!

Pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_me spune:

Neatza fetele
Va pup pe toate

Noutati nu am - sper sa-mi creasca foliculii- desi nu prea sunt sanse

Dar nu-i bai - voi face stimulare pe viitor si vor creste

Elly

Astept, astept si iar astept .....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuta13 spune:

'Neata tutunici cu burtici sau fara...deocamdata!

In primul rand...un bun venit lui Dutulicasi implicit sotie lui...si multumim pt blog...ai un mod de a istorisi f f f "mijto"

E cam plin de z1 pe aici......vb lui felix... "tatili"inaine si vedere spre partea plina a paharului...intotdeauna!

Sarrah,ma bucur ca esti mai bine,poate ne intalnim pe la usa lui tutu la monitorizari...sa te "tuc" personal

La mine maine e z10,ma duc la tutu...fara programare ca tel pt programari e inchis...sper ca nu va fi nicio problema....nu am mai fost la el fara programare.Mai merge cineva maine la monito?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Buna dragele mele! Va pup pe toate de la inceput
F bun ananasul
Felix , ai dreptate, scoate pieptul in fata si mergem mai departe...Ieri am cam fost la pamint, dar azi ma simt mai bine. Ne facem planuri poate mergem in austria la ski in ian - feb. Daca reusim sa rezervam ceva si ne hotarim , o sa facem pauza de bebe vreo doua luni.... Simt nevoia sa fac si altceva, sa ma bucur de iarna, sa plec cu prieteni, desi e greu , sper sa nu ma mai gindesc numai la bebe non stop ca ajung sa o iau razna...
Vally sper ca durerile sa fie de la bebicu care se prinde acolo, iti tin pumni sa ne dai tu o veste mare de Mos Nicolae
Elly o sa creasca si foliculasi tai , de asta sunt sigura
Va pupic pe toate si va doresc o zi minuntata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

vally, cu siguranta durerile sunt de la implantare. te asteptam cu vesti bune.

elly, ma bucur ca au inceput sa-ti apara foliculasi. incet, incet or sa-si dea iei drumul mai mult.

eu nu am reusit sa-mi iau diphe din ungaria deoerece trebuie reteta. e mai bine ca n-am reusit ca am citit ca gabrielarusu a reusit sa-si ia diphe compensat asa ca intr-o dimineata o sa trag si eu o fuga la Elias ca sa cer o reteta compensata. Nu mai retin exact dar parca nu zisese gabrielarusu ca mai trebuie si dosar de la CASMB, nu? parca a reusit sa cumpere diphe doar cu reteta compensata de la Tutu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

situturor!

Multumesc pentru cuvintele de lauda. Tin totusi sa va dezamagesc si sa va spun ca nu lucrez in jurnalistica, ba chiar nu am nici o legatura cu "literele". Dar sunt dovada ca un IT-ist poate sa se si exprime .

Tinand cont ca azi sunt un pic cam ocupat pe la servici, voi continua maine povestirile pe blog. Acum va las ca trebuie sa ma pregatesc pentru sedinta

Burtici multe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Felix ,m-ai desumflat de tot...Speram macar de la tine vesti bune in prag de sarbatori...Dar nu-i nimic,poate pana la sfarsitul anului...cine stie...
Sarrah ,vreau vesti despre tine!Te pup si te iubesc mult!
Rocsy ,as vrea tare mult sa nu mai ai caderi,pentru ca ai asa un mare talent sa ma tragi dupa tine...Incearca doar cu dansul,bine?
Lali ,pup fata si sa nu vina rushii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Am uitat sa va spun!

Ursuletul care apare aici:
http://infertilitate.wordpress.com/author/infertilitate/
(in partea dreapta) este defapt "cei 1001 de ursuleti" despre care este vorba in "Prolog"

Mergi la inceput