Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 88

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

cand ma gandesc la sarbatori ma intristez si ma tare . iar voi impodobi bradul doar pentru noi.
am acasa o jucarie un urulet de cand eram eu copil pe care l-am pastrat cu gandul ca se va juca copilul meu cu el. facnd curat l-am asezat la locul lui si m-am intristat pentru ca nu are cine sa se joace cu el. l-am pastrat cu drag pentru copilul meu. si sta acolo stingher asteptand parca sa vina bebe. dar bebe nu vine. sunt asa de trista. vine un nou an. am mai imbatranit cu un an si bebe n-am. mi-e teama . cu fiecare an care trece ma tem mai tare ca visul de a avea o familie asa cum am visat va ramane doar vis. o sa infiez dar stiu ca in suflet voi pastra tot timpul durerea ca nu am avut in pantece copilul meu. ca nu am simtit acea bucurie pe care o au femeile ....bucuria de a da viata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsy, cand ma apuca nostalgia ca n-am bebe, ma gandesc cu drag la Miki-Miki luptatoarea! Ea a avut 12 ani de incercari si uite ca pana la urma s-a ales cu burtica! Totul este sa nu ne lasam pagubase si sa SPERAM! Eu asta fac, SPER, nici nu ma gandesc ca n-o sa am puiul meu. Cand?! Asta numai DD poate sti! Pana atunci ma bucur de ceea ce am acum: un sot iubitor, parinti sanatosi, frati, nepotei, sarbatorile care vin si nu in ultimul rand de voi, prietenele mele dragi pe care va imbratisez strans!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Vin si eu cu o completare la cele spuse de Felix...
Rocsy, nu ai epuizat toate optiunile in lupta asta cu infertilitatea, asa ca deocamdata nu cred ca e cazul sa gandesti asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

asa e stiu dar uite ca ma mai apuca si pe mine. imi trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

rocsy stiu cum este sa treci prin starile astea... daca am putea sa ne luam durerea unele la altele ce bine ar fi. dar fiecare dintre noi stim ce simtim si indiferent ce zic cei din jur, oricit te-ar incuraja, golul acela imens asa ramine....doar un gol mare...
Apropo de ursuletul tau, si eu fac chestii in genul asta. Anul trecut cind ne-am mutat in apartament, stiam deja care va fi camera lui bebe si i-am pus tapet bleu cu norisori albi.....si de cite ori imi este greu si ma apuca nebuniile ma duc in camera aia si parca ma simt mai aproape de ingerasul meu ( cum ii zice mada). Si deodata parca mai prind putere, ma ridic si merg mai departe.
Asa cum ziceau fetele drumul mai e lung, si sanse mai sunt mereu, nu tre sa ne dam batute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pony spune:

Buna fetele mele dragi
Rocsy stiu ca e grea asteptarea, dar ai incredere ca doamne doamne se va indura si de tine si iti va trimite copilasul mult asteptat.
Eu in august am fost la o manastire in Moldova, se numea Bisericani si acolo exista icoana fecioarei Maria facatoare de minuni.M-am rugat si uite ca s-a intamplat minunea doua luni mai tarziu.

Multe pentru toate tutunaricile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Buna dragele mele,
Intru sa o pup pe Mada si sa-i zic inca o data La Multi Ani! pt Sf Andrei. si sa o pup.
Astazi am citit si eu cam ce mai scrieti voi aici si am citit postarea lui Mada si mi-a umplut ochii de lacrimi. Am citit si postarea mea inainte sa raman insarcinata. Intradevar trist prin ce trecem noi. Important e sa stim cum sa trecem peste aceste frustari. Eram un pic resemnata atunci. Si au venit sarbatorile, am trait momentele acelea din plin, chiar nu m-am mai gandit la bebe deloc. Iar pe 1 martie am aflat ca sunt insarcinata. O adevarata bucurie, o minune data de Dumnezeu. Am facut laparoscopia, imi gasise endometrioza, am facut acel trat cu Diphe, mi-a venit primul CM iar apoi am ramas insarcinata.
Asa cum spune Mada m-am apropiat de Dumnezeu, am invatat sa ma rog, sa cred in El si m-am lasat in voia Lui. Probabil a contat f mult ca nu mai eram stresata si eram f detasata. Asta nu insemna ca nu ma rugam zilnic la Dumnezeu sa-mi dea aceasta minune.
Si iata ca minunea a venit. O minunatie de fetita. Printesa noastra dulce si draga pe care o iubim din tot sufletul pe zi ce trece din ce in ce mai mult.
Stiu ca este greu, dar am scris sa va incurajez un pic. Sper ca am reusit lucru acesta.

Am icercat sa pun niste poze sper sa mearga.
http://community.webshots.com/album/568603949KUuKyF

Va pup fetele mult curaj va doresc si incredere in Dumnezeu.

Fericita mamaica de bebe Lorena Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Hera, sa-ti traiasca micuta printesa! Este superba!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Hera ai un ingeras de fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa!. Multumim frumos de incurajare, stim ca minuni exista, acum fiecare o asteapta pe a ei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dutulica spune:

Buna!

A durat un pic mai mult pana am ajuns sa scriu pe blog, insa am facut-o!

http://infertilitate.wordpress.com/2008/12/02/capitolul-3/

Si astfel se incheie si capitolul 3 din Odisee. Voi incerca in limita timpului de la servici sa scriu si capitolul 4 pana vineri. Va astept!

tuturor din partea Sotului si Sotiei. Si sa ne vedem toti cu burtici (nu ca eu nu as avea deja la cele 120 de sarmale pe care mi le arata constant cantarul )

Mergi la inceput