Viata in Japonia (39)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela roxana spune:

Amina_Maria; ma faci sa rosesc
nu maisunt chiar asa de tinerica; sotul imi spune ca deja m-am babit

Yashi iti tin pumnii

eu n-am nascut prin cezariana, si nici nu mi-as dori;
ambele le-am nascut natural, in 3 ore pe-amandoua am fost gata; fara nici o anestezie, fara nik; am simtit si am auzit cum m-a taiat, ce mai am simtit TOT, si d-acar mai fi tot asa as naste inca de 10 ori, NATURAL, dar deviind de la subiect, sa nu ma pui sa merg la dentist, ca as alege rapid ginecologul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Yurika, depinde de organism, pentru altii nasterea naturala e usoara, pentru altii cezariana.
Sa fie intr-un ceas bun bebe3 .
Fetelor, azi vreau sa fac sarmale si le acresc cu zeama de la hakusai, am cumparat vreo doua pungi ca sa le iau zeama. Ies aproape ca cele din Romanika.
Am cumparat carne de porc de-aia cu grasime multa, colesterol ca pentru stomacul romanului.
Ionela, daca tu te-ai babit , eu atunci ma duc sa iau pensia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

bine c`ai zis ca sarmalele`s de porc,atunci nu viu sa ti le testez

bai ce vreme de kakao.N-am nici un chef !Sunt obosita da` nu pot dormi,am treaba da` nu vreau s-o fac,as sta de vorba cu cineva da` n-am cu cine
Azi le vad pe toate gri.azi ca azi,ieri a fost mai nasol.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Buna la toata lumea!

Amina cum sarmale cu zeama de la hakusai???; ies bune? ai mai facut?; inseamna ca cu zeama de la hakusai se poate face si ciorba???
mi=ai facut pofta de sarmale, dar azi si nici maine nu am timp, si chiar daca fac parca vad ca nu mananca nimeni

Yashi am uitat sa=ti multumesc

Hannen hai sa stam la taclale; de ce vezi zilele asa de gri?

Mergi la inceput

mai, mis suparata fleasca!
ieri am fost la plimbare, sa ma intalnesc cu o prietena; pana la gara m-am dus cu "caruta" mea; acolo am lasat-o incuiata, dar ne legata de vre-un stalp, ptr ca lacatul am impresia ca a ruginit inauntru si nu-l mai pot deschide; interesant este ca eu cand am venit inapoi(chestie de 2-3 ore), nu mi-am mai gasit limuzina, plus de asta picea adormise si o tineam in brate(16-17kg), de simteam ca mi se rupe mijlocul;
cretinii astia de la primaria orasului au anumite zile cand fac curatenie in fata garii, in sensul ca aduna toate bicicletele parcate, ne legate; celor legate cu lacat le agata cate o instiintare; mai sa fac soc si mai multe nu ; i-am blosgorodit cum mi-a venit la gura; nu mai pot de nervi; m-am dus acolo unde au dus-o, dar numai ca pana duminica nu pot face nik; plus de asta ca sa mi-o recuperez trebui sa si platesc
vai ce nervi pot avea pe ei; nu mai stiu de unde sa scoata bani cu japca; n-am limuzina, n-am maini

Mergi la inceput

si-adineauri si acum am cipiat mesajul de la alt topic, din cauza lenii

stiu, trebuia s-o fi legat-o si numai pateam nik, dar asta este, invatatura de minte; ma gandeam ca daca or vede ca am scaun de copil(si 2 scaune!!!), nu mi-o ia nimeric, dar se pare ca nu-i prea impresioneaza nimic;
pe cucuiata cea mica, am carat-o in brate juma` de drum, si am sunat soata; mai si pe unde mai pui ca si ploua, o tineam pe mata in brate, si nu mai puteam sa tin si umbrela; soata a venit, plin de spume racnind la mine;
interesant este ca acum chiar trebui sa ma tin dupa coada lui, ca deh n-am limuzina, si Arisa azi trebui sa mearga la gimnastica,si pana acolo nu ma pot duce decat cu masina sau bici; de fapt mai am bici lu` soata, dar nu o pot cara pe Emily cu mine, iar Emily nu vrea sa stea cu tata-su, vrea numai cu mine;
hai ca v-am ametit complect;
in concluzie, duminica abia astept sa ma duc la astia, sa vezi ce ma iau de ei; am niste spume de simnt ca revars; soata nici nu vrea sa mearga cu mine;
mai, este corect ce vor ei sa faca, dar in veci n-o sa curete locul din fata garii de bici; ei vor ca toata lumea sa plateasca parcare, dar in puii mei daca pleci ptr toata ziua mai zic ca s-ar merita, dar daca pleci ptr. 3 ore la ce sa platesc bani ptr. toata ziua???; pai daca tot vor sa curete locul, sa taie si lacatele si gata!
sa ma fi vazut azi cand am fost sa duc fata la scoala; am fost cu bici lui Arisa, are shaua prea joasa, pe care nu am putut nicicum s-o ridic, pe fii-mea(Arisa) am urcat-o pe portbagaj, iar eu simteam ca ma sufoc, ptr ca genunchii imi intrau in gura;
sa vezi maine dimineata balamuc, ca trebui sa plec cu ele la ora de teatru, si trebui sa merg iar la gara, iar pe jos si cu Emily si cu Arisa ma apuca crizele, ca pana se misca sa plecam, precis o sa intarziem

a mai patit-o careva???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Hannen, imi pare rau , poate , daca avem timp gatim impreuna cu vita.
Mi-e dor de tine!
Ionela, din cite stiu eu Hakusai-ul e varza belgiana, nu ?
Vezi ca aici e acrita in mai multe feluri, dulceaga, iute sau a alte minuni, cauta din aia acrita normal, e aproape la fel ca cea din Romania. Le-am pus la fiert, problema e ca nu prea le-am impaturit bine, nu am oparit frunzele ca lumea. E! Nu conteaza, importat e sa fie gustoase.
Imi pare rau ca ti-ai facut nervi, eu nu am patit-o niciodata , si sper sa nu..

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

bey,gata stiu ,cind am chef de ma pling colea ca n-am cu cine sporovai si sa vezi ce suna telefonul dupa aia,nici la buda nu mai ai timp sa mergi.
pt. toate fetele care m-au sunat azi.Asa ca aveam limbaritza?

ionela,scuze da` am ris de patania ta cu "limuzina"
Cred ca ti-a fost greu sa cari copilu adormit .Acum ce faci,trebuie sa te duci undeva sa ti-o recuperezi?Platesti cumva si amenda?

Amina,bre degustasi sarmalele alea?Cu paine sau fara ?

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Mi-am permis sa deschid un nou capitol (40)!
Pupici!!

Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ichiban spune:

multe nume cunoscute in aceasta lista ,.....de curiozitate ...aveti cumva idee cine sunt acestia !?

Aomori ken-Conny
Aomori ken-yoni

??? ms anticipat pt raspuns/uri

Mergi la inceput