Viata in Japonia (39)
Raspunsuri - Pagina 21
hannen spune:
Fetelor,sunteti simpatice!Normal ca fiecare face cum vrea.am zis,sunt dragute dar pt. ca au un amestec de superstitii care nu prea se impaca cu religia eu nu ma obosesc!
De frumoase,sunt frumoase...dragute, si cine le are le poate aseza de decor ,dar sa dau io atitea lovele pe ele,no thank you!
Amina,iti zic eu alta data ce intrebari am io legat exact de ce zicea al tau,ca Dumnezeu i-a iubit mai mult pe ei decit pe noi.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
nshiro spune:
Salutare.
Maria e nascuta chiar de hina matsuri pe 3 martie deci nu se putea ca tocmai ea sa nu aiba aceste papusi... Bunica i le-a cumparat si gata, fara drept de apel. Iar eu nu pot spune ca am fost impotriva sau ca le-am dorit neaparat .... Nu stiu care e semnificatia lor in detaliu dar da, sunt o traditie frumoasa si pt ca majoritatea fetitelor japoneze le au, nu am vrut ca atunci cand Maria va creste si in caz ca ea nu ar fi avut sa ma intrebe de ce alte fetite au si ea nu...
Eli mie imi suna mai bine Mari Florens, eventual Marie Florens se potrivesc amnadoua cu tenta frantuzeasca. "Ri" de la ratiune e aceelasi cu "ri" de la "rikou"? Daca da, inseamna ca amandoua caractele sunt la fel cu ale Mariei mele.... La noi "a"-ul de la sfarsit e de la "asia". V-am vazut pozele si micuta e o dulceata! Sa va traiasca! Florens il scrieti in kanji?
Amina i-as da eu bataie cu bebe 2 dar sincer pe zi ce trece parca bebe 1 asta care il am involueaza... Inca adoarme pe burta mea la cele 15 kg si... inca vrea in brate, vrea hranita, vrea jucata si ma fatzaie cum pofteste inimioara ei. S-o imbrac e o aventura, s-o adorm la fel... poate daca actionam mai devreme ca Sabina cand inca avea un an si ceva ar fi fost alta treaba dar acum mi-am pierdut de tot curajul.
eli spune:
ri e de la "ruri"-safir
daca va ramane Mari Florens, in japoneza va fi Mari doar , Florens e in katakana. in certificatul romanesc va fi Marie-Florence.
O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE
hannen spune:
Bey,ce greu merge site-ul in seara asta.mi-a crescut barba pina s-a deschis pagina ca sa scriu vreo doua cuvinte.Sa vad cit dureaza pina pot trimite mesajul.
Eli,am vazut si eu pozicile,acum am prins timp.Micuta este o dulceatza dolofana!!!Iar Stefan,e taica-su leit!
A fost mare la nastere,se cunoaste de la o posta
Rocsana,sa stii ca mie mi-a fost mai usor intre primele doua.A fost diferenta de 3 ani si o luna.Amira era deja mare,acum cind am posibilitatea sa fac comparatie intre celelalte doua (mijlocia si mica) Amira a fost "shikari".M-a "ajutat",s-a bucurat enorm de surioara...si citind pe forum am realizat ca nu a fost geloasa ,nu a avut faza de "akachan gaeri"..
Cealalta ,oof,a fost dezastru.Si acum sunt rivale!
Ma duc ca ma zoreste soatza,are treaba pe net.
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
I want to tell the world... a Story
Occupation 101: Voice of the Silenced Majority
The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades
ionela roxana spune:
eli felicitari ptr. bubulina mica si grasuca; mai, dar a fost maricica!!!; sa fiti sanatosi si puii sa va aduca mii de impliniri!
mie prima varianta a numelui imi place!
Sabina felicitari ptr sarcina si multa sanatate; sa fie cu fundita de care v adoriti voi, dar musai sa fie sanatos, mancacios si somnoros!!!
pe mine hina matsuri nu ma prea incata, cat si religia lor; nici al meu sot nu prea este asa cu budismul sau shintoismul, asa ca nici eu nu ma prea omor asa rau!
si-apoi pe pamantul astaq numai un dumnezeu exista, fie el budha, alah sau mai stiu eu ce;
o zi buna la toata lumea
ionela roxana spune:
daca doriti sa ne cunoate-ti ne pute-ti admira
http://community.webshots.com/user/kizukaemily27
Amina_Marina spune:
Rocsana , te cred, asa a fost si baitul meu, inca, il adorm eu, de fpat vrea sa ma simta linga el, dar de cind a venit asta mica pe lume au avut loc si schimbari mari, spre bine ma refer.
Baiatul meu pina la 3 ani, vroia numa-n brate, manca doar jucindu-se sau ma caram cu mancarea dupa mine prin parcuri, il adormeam tot in brate, nu-i placea o bluza anume sau pantalonii si le aruncam, in departamente cind ma duceam urla dupa jucarii sa i le cumpar. A, si cind a fost bebelus in patut n-a vrut, in carut n-a vrut, in scaunul de masina, de masa etc.
De cind e asta mica a invatat sa aiba rasponsabilitati si -l fac sa se simta util. Bineinteles ca mai are iesiri, dar rare.
Esti tanara si ai tot timpul , cum crezi tu ca e mai bine sau cind e bine.
Ionela-roxana, Vaiii! Ce frumosi sunteti si ce Printese Fumoase ai. Doamnee! Ce bine arati ! Daca n-ai fi avut fetitele linga tine nici n-as fi crezut ca ai copii. Vad ca au parul cret ca tine. Of! Si eu am vrut sa iasa fi`mea creatza..
Daca mai vad mamici asa frumose si tinere ma duc sa-mi injectez botox.
Eli!Ai o Minune frumoasa foc si are cui semana pentru ca sunteti amandoi frumosi! Uite-te la Stefan cit de frumos este.Te-ai decis cu numele?
Sabina, ce face burticuta? Greturi , rau ceva?
Ayumi, Ce mai faci? Ce mai fac ingerasii?
Hannen, mamica de printese?
Yashy, ai nascut?
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
yashy spune:
Noo, n-am nascut!Merci de intrebare!
Sunt programata pt ceza pe 5 febr. Tineti-mi pumnii... Sunt un picut cam speriata, ca deh, nu mai sunt pustoaica de 23 de ani, prostuta si nestiutoare de pe vremea cand l-am nascut pe Luka...
Ionela, frumoase foc printesele tale!! sa-ti traiasca!
Va pup pe toate!!
Adina & Luka& bobita din burtica36+
obraznicatura lu' mami
Amina_Marina spune:
Yashy, iti pumnii si pacat ca stau asa departe ca as fi venit la tine. Si mie mi-a frica de cezariana( prima data am nascut normal) dar cel mai mult m-a speriat rahianestezia care nu doare deloc.Cind m-am simtit amortita am intrat in panica si m-a luat tremuratul pe masa de operatie, plus frica ,daca ca e normala , daca traieste etc.
Curaj, refacere rapida , un bebe sanatos si papacios.
Trei zile zici ca ai harakiri , dar e mult mai usor decit o nastere normala, cel putin asa a fost la mine. Dupa doua saptamani mergeam deja pe bicicleta.
Pupici
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
"The kingdom of God is inside you and all around you, not in buildings made of stone.... Break a piece of wood and I am there... lift a stone and you will find me."
..........................
In spatele nick-urilor se afla foarte multe minti bolnave.
yurika spune:
Yashy,iti tinem pumni!!
Eu la a 2-sarcina ,am fost mai speriata decit la prima..prietenii imi ziceau ca ,sa nasti prin cezariana este foarte usor...dar dupa ce il nascusem pe mak ,am stiut cu adevarat ce inseamna cuvintul cerzariana.Mi-au trebuit aproape 6 ani sa ma pot gindi ca mai vreau Vreau sa-ti spun ca ,durereile dupa operatie nu au mai fost asa de intense si ca mi-am revenit mult mai repede fata de prima sarcina.(si asistentele se mirau si ma intrebau daca sunt okDar acum sunt cea mai fericita mamica si cred ca ma pot gindi si la al 3-lea
iti doresc mult noroc si sa fi tare!!
Gambate mami chan!!