Puiuti de randunici 2008!! (147)
Raspunsuri - Pagina 8

mimonix spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui tuchita Vrea cineva sa mearga la concert la Baniciu?? 3 dec, sala palatului! Catalina, mami de Ilinca   (5.07.2005) si Sebastian  (30.01.2008) | 
da da da da

asta vroiam sa mai spun Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mimonix spune:
| citat din mesajul lui luny cat mai dorm ziua copii de 8 luni?..Mufa vad ca de vreo 2 saptamani doarme cumulat intr 3 si 4 ore... LUNY  , mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)  Life is to precious to worry about stupid Shit!  | 
12 noaptea si 3 ziua ...si asta am uitat sa spun
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

mstela spune:
 Multzam de lamuriri..
Se poate sa aveti dreptate..chiar ma gandeam sa renunt la pijama si s-o imbrac doar cu body cu man lunga si izmene.
tuchi,ma pufneste rasul de fiecare data cand aud de surubel
..nu mai retin de unde provine!
Cristina,mie mi-e frig la 23 grade
!Si noaptea sigur nu mai sunt 24-25 grade,ca sunt caldute caloriferele..eu ma bag pana la urechi in plapuma
 iar ea invelita doar pana la brau cu o patura..nu stiu..dar probabil ei ii e cald..
Hihi..ce renishor fain!
,mihatp.
Olga nocturna.Aoleu,imi pare rau de cumnatul tau..saracutul
.Sanatate lui!
Si,am incercat nan,humana,milumil,dar ea nu accepta ideea.Si n-a mers nici cu lapte racit,ca tot incercand se racea laptele,dar,OSAFIEBINE!
kyaaaaaaaaaa?Baga capul,ca sigur nu dormi!
Stela,
mamica fericita de 
TEODORA mult dorita (1.04.2008) 
 www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

bubu05 spune:
 Wow, petrecere, nu gluma! v-ati pus pe ciripit...n-aveti mila de-o biata singura cu doi pitici bagati in priza...le-am dat sa pape, baita x2, culcat x2...pfiu...
Am vazut filmuletele cu Mufi si am ras rau, cat de dulce e! Mai Luny, cum vrei s adoarma neintors noapte, la cat de zvapaiat e? nu are stare frate, un scump rau de tot!
Steluto, imi pare rau ca ai pietrele alea...doamne ajuta sa scapi de ele si sa-ti fie bine!
Stefu transpira doar dupa baita, cand ii dau lapticul. Atat. Isi face capul fleasca. Il pun in patul meu, pe perna mea si cat papa bine transpira. Apoi il sterg cu prosopel pe par si la nani. Eu ii dau body maieu si pijama subtirica, de bumbac si sta invelit cu pilota. Si noi ne invelim cu pilota. In timpul zilei eu mai dau drumul si la AC, eu sunt friguroasa...
...mai am de citit 
Oana, mami fericita de 
 Eric-Stefan (18 aprilie 2008) 
si 
 Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Simo27 spune:
 Liana
,e superba TEODORA
!!!iar pozele cu papagalu m-au dat gata!mi-am amintit si eu de papagalu meu Pucu
,era exact ca al tau,l-am avut in liceu,si dupa 4 ani a murit
!
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de  SAMUEL -1 martie 2008

mihatp spune:
 stela
merci
bubu, ursu bine ati sosit
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
 Viata in 3 +  la 7 luni
Luca creste
Miha scade

mimonix spune:
| citat din mesajul lui lianam clau  ...chiar asta seara am facut "curatenie" pe webshots ca pusesem poze de-a valma Liana, mami de Teo  | 
Bai ce fata sugubeata
 am vazut poze multe multe si de cand era mica mica, si de la botez si cu rochite diafane , cu basmalute, cu sepcute, cu papagal 

am vazut ca seamana cu tati sugubeata, am vazut ca Liana e slaba slaba si se vaita degeaba 
 si am mai vazut ca v-ati cumparat covor Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze

ursuleata spune:
 Stela, fara suparare, dar eu la 25 de garde il tin in cracii goi, sigur ii este cald
tuchi.
 de cand te-ai lasat? de azi?
tiker
Mami de ursulet

(5.07.2005) si 
(30.01.2008)
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Stela!!!!